Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coco1
    Slm Erzurumdan aldım aracı henüz 600 km de tanımaya çalışıyorum araç hakkında genel olarak seri değil ama güven veriyo ve çok rahat ve dolu bir araç nasip se 1500km den sonra LPG yapayım diyorum ama landi ve brc arsında gidip geliyorum

Hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız ağız tadıyla binersiniz inşallah.
  • slm arkadaslar ,
    dun aksam akay kavsagindaki siyah exeo burdan mi :)
    by_bulls senin araba olabiler mi?
    arka camlar filmli , siyah.
  • herkes nerde bizimki yaşlılar kulübü oldu hareket yok
  • valla herkes arabanin keyfini suruyor sanirim.hareket yok hakkaten :)
  • belki aramızde bilen vardır. aracı geri vitese takınca aynaların yere bakmasını sağlayan bir özellik var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi

belki aramızde bilen vardır. aracı geri vitese takınca aynaların yere bakmasını sağlayan bir özellik var mı acaba?

Bildiğim kadarıyla bizim versiyonlarda bu özellik yok. Kulanım kılavuzunda opsiyonel olarak belirtilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • Slm aracı ötv muaf durumundan aldım( özürlü idirimi) 26 liraya mal oldu asko hariç ama lp düşünüorum ne önerisiniz sıkıntı çıkar mı?
  • Merhabalar.Ötv li olarak kaça anlaştınız?.
  • HERKESE IYI BAYRAMLAR ARKADASLAR.
    SEVDIKLERIMIZLE NICE BAYRAMLARA HEP BIRLIKTE ULASALIM INSALLAH.
  • Herkese iyi Bayramlar Exeomuzla kazasız sürüşler
  • iyi bayramlar
  • Hayırlı bayramlar..
  • Herkesin bayramı mübarek olsun.
  • hayırlı bayramlar arkadaşlar
  • İyi bayramlar arkadaşlar.
  • Slm arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum.bu gün şimdiye kadar ki en iyi ortalamamı yakalyabildim 100/7.2 başka değere yakalabilen var mı şu an 700 km de aracım.
  • coco1 arkadaşım 100/7.2 ortalama değer anlık mı acaba ?
    ort değer 7.2 mümkün mü? benim aracım 1500 km'de şu anda.
    Yol bilgisayarında ortalamam 9.2 görünüyor.Anlık ortalamalar zaten adı üzerinde anlık ve değişken.
    Son olarak ekranımda kalan benzinle gidebileceğim km 0 görünürken evimin yanındaki
    alpetten 100-tl yakıt almıştım. Oldukça sakin ve tümü kısa mesafe, gaza pek dokunmadan "kasarak"
    260 km yol gittim ve ekranımda yendien sıfır görünüyor. Km'de 0,385 kuruş yakmış.
    Ortalama 10.4/100 oluyor ki yüksek bir değer. Yol bilgisayarı ile çelişiyor. 15 gün önce
    yol bilgisayarı ekranımı 2. değerlere getirdiğimde 9.1 gösteriyordu ancak 9.2'ye yükseldi.
    Son olarak 10.4 yaktı ancak gittiğim mesafeler birbirine çok yakındı ve aracın ilk çalışma ve
    kontak kapatma arasında geçen süreler çok kısaydı. Ortalama 5-10 dk falan. Çok yakmasını
    bu kez buna bağladım.
    Herkese iyi sürüşler.

• Bayram tatilinde İstanbul'dan Sakarya'ya yaptığım yolculuk sırasında hız sabitleyiciyi kullanarak bazı denemeler yaptım.
    TEM'de 6. viteste
    128 km/s ile ortalama tüketim 7,3 lt
    98 km/s ile ortalama tüketim 5,8 lt

İstanbul şehir içinde tüketim ortalaması sürekli değişiyor. Bazen 9 lt, bazen de 13 lt olabiliyor.

Tüketim değerleri birçok etkene bağlı;
    - Sürüş tarzınız
    - Kullandığınız yakıtın kalitesi
    - Yolun durumu (rampa vb)
    - Trafik yoğunluğu
  • Aracıma Alpine MRP-M500 mono amfi ve SBE-1043BR subwoofer aldım. Artık aracımda müzik dinlerken daha mutluyum
    Ana ünitenin subwoofer çıkışı olmadığından ön hoparlörlere giden kablo üzerinden sinyal aktarımı yapıldı.
    İyi bir işçilik sonrası herşey derli toplu duruyor.

Subwoofer konusunda şöyle bir olay yaşadım;
    İlk olarak Alpine SBE-1243BP modelinin siparişini verdim ve bagaja koyduğumuzda çok fazla yer kapladığını gördüm. Bunun üzerine SBE-1043BR modelini sipariş ettim ve ürünüm gelene kadar bir alt model olan SBE-843BR'yi koyduk bagaja. 2 gün onu kullandım.
    Aslında SBE-843BR'de yeterliydi ancak olmuşken tam olsun istediğimden SBE-1043BR'yi kullanıyorum şu anda.

Ses konusu kişiye göre değişiklik göstereceğinden kendi görüşümü şu şekilde belirtebilirim; ben genellikle Rock ve Pop müzik dinliyorum ve bu ürünler benim için yeterli oldu. Bangır bangır müzik dinlemeyi sevmediğimden abartıya kaçmıyorum. Birçok kişinin tavsiye ettiğinin aksine orijinal olarak gelen hoparlörleri değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir ara ana üniteyi değiştirmeyi düşünüyordum ancak şimdilik vazgeçmiş durumdayım. (Bu konulara girildimi işin masraf boyutu artmaya başlıyor.)

Eğer tekno tarzı veya çok yüksek seste müzik dinlemiyorsanız subwoofer için Alpine SBE-843BR veya 20 cm'lik kaliteli bir marka/modelin de kesinlikle yeterli olacağını söyleyebilirim. Bu iş amfisiz olmuyor tabi ki. Bu arada ne derece doğrudur bilmiyorum ancak montaj yapan yerdeki arkadaşlar arka kapı hoparlörleri için araçta orijinal ekipman olarak amfi kullanıldığını söylediler. Bagajda kaplamaların altında bir yerde olması muhtemel.

Bilgi olarak bahsetmek istediğim diğer bir konu da; bizim araçlarımız sedan olduğundan subwoofer'ın yarattığı titreşim sebebiyle bazı dezavantajlar olabiliyor. En basitinden arka pandizot'tan istenmeyen sesler (tıkırtı) geliyor. Ben bunu kısmen sünger takviyesiyle giderdim ancak tam anlamıyla bu sesleri önlemek için pandizot'un altının tamamen sünger veya benzer bir malzeme ile kaplanması gerekiyor. Bu da uzun iş. Bas ayarını kısık tutarak güzel bir denge sağladım.

• arkadaşlar arabayı kilitlediğimizde ses falan çıkmıyo değilmi böyle bir özellik yokmu geçen audi a4 bizim kasa bir arabada bu özellik vardıdabirde bazen çocuğu arabaya bıraktığımda alarm ötüyor kapatıyorum yine ötüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 21 Kasım 2010; 18:29:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.