Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm benim ortalam değre şu anda8.2 yi gösteriyor ama size700 Km de araç 7.2 olarak bahsettiğim yaklaşık 30km yolda 110-120 ile gittikten sonraki değer Yinede lpg taktıracağım araştırma yapıyorum markalarla ilgili bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr
    arkadaşlar arabayı kilitlediğimizde ses falan çıkmıyo değilmi böyle bir özellik yokmu geçen audi a4 bizim kasa bir arabada bu özellik vardıdabirde bazen çocuğu arabaya bıraktığımda alarm ötüyor kapatıyorum yine ötüyor

hocam slm , sofor kapisinin esya gozunde iki buton var.biri ic alarmi kapatiyor , biri cekme alarmini kapatiyor. ona basarsaniz ic alarm devre disi kaliyor.
    selamlar
  • gün itibariyle refference veya style modelinden stok bulabileceğimiz bayi var mı acaba?
  • bayramdan önce Türkiyede toplam 5 araç kalmıştı. doğuş otomotionda 1 lacivert 1 siyah, onun dışında Kayadibi ve Aygüv (2side istanbuldur) bayilerinde toplam 3 araç vardı. Bu 3 araçtan 2 si sunroofluydu.( renkler siyah-gri-beyaz). bunlar 11 kasımda aldığım bilgiler. Şu anda kalmamış olma ihtimali var elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: good person

Aracıma Alpine MRP-M500 mono amfi ve SBE-1043BR subwoofer aldım. Artık aracımda müzik dinlerken daha mutluyum
    Ana ünitenin subwoofer çıkışı olmadığından ön hoparlörlere giden kablo üzerinden sinyal aktarımı yapıldı.
    İyi bir işçilik sonrası herşey derli toplu duruyor.

Subwoofer konusunda şöyle bir olay yaşadım;
    İlk olarak Alpine SBE-1243BP modelinin siparişini verdim ve bagaja koyduğumuzda çok fazla yer kapladığını gördüm. Bunun üzerine SBE-1043BR modelini sipariş ettim ve ürünüm gelene kadar bir alt model olan SBE-843BR'yi koyduk bagaja. 2 gün onu kullandım.
    Aslında SBE-843BR'de yeterliydi ancak olmuşken tam olsun istediğimden SBE-1043BR'yi kullanıyorum şu anda.

Ses konusu kişiye göre değişiklik göstereceğinden kendi görüşümü şu şekilde belirtebilirim; ben genellikle Rock ve Pop müzik dinliyorum ve bu ürünler benim için yeterli oldu. Bangır bangır müzik dinlemeyi sevmediğimden abartıya kaçmıyorum. Birçok kişinin tavsiye ettiğinin aksine orijinal olarak gelen hoparlörleri değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir ara ana üniteyi değiştirmeyi düşünüyordum ancak şimdilik vazgeçmiş durumdayım. (Bu konulara girildimi işin masraf boyutu artmaya başlıyor.)

Eğer tekno tarzı veya çok yüksek seste müzik dinlemiyorsanız subwoofer için Alpine SBE-843BR veya 20 cm'lik kaliteli bir marka/modelin de kesinlikle yeterli olacağını söyleyebilirim. Bu iş amfisiz olmuyor tabi ki. Bu arada ne derece doğrudur bilmiyorum ancak montaj yapan yerdeki arkadaşlar arka kapı hoparlörleri için araçta orijinal ekipman olarak amfi kullanıldığını söylediler. Bagajda kaplamaların altında bir yerde olması muhtemel.

Bilgi olarak bahsetmek istediğim diğer bir konu da; bizim araçlarımız sedan olduğundan subwoofer'ın yarattığı titreşim sebebiyle bazı dezavantajlar olabiliyor. En basitinden arka pandizot'tan istenmeyen sesler (tıkırtı) geliyor. Ben bunu kısmen sünger takviyesiyle giderdim ancak tam anlamıyla bu sesleri önlemek için pandizot'un altının tamamen sünger veya benzer bir malzeme ile kaplanması gerekiyor. Bu da uzun iş. Bas ayarını kısık tutarak güzel bir denge sağladım.

iyi günlerde kullanın...resim koyabilme şansınız varsa çok sevinirim. Bu ara bende böyle bir operasyona girişeceğim için bana yol gösterici olabilir. aracın orjinal woofer yuvasını kullanmadınız sanırım. bir toplamda ne kadara maloldu sorması ayıp :)

• 6.000km yi geçtim. Şu anda aracı aldığımdan bu yana yakıt tüketimi 8.2 olarak görünmekte. 5.000km den sonra yakıt tüketiminde azalma oldugunu düşünüyorum :)
  • Kayadibindeki Style araçları gördüm. Biri sunrooflu biri standarttı.

Refference olarak bulabileceğimiz var mı? Bi de siz nereden kontrol ettiniz stok durumunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

Kayadibindeki Style araçları gördüm. Biri sunrooflu biri standarttı.

Refference olarak bulabileceğimiz var mı? Bi de siz nereden kontrol ettiniz stok durumunu?

2-3 milyar fark için style den vazgeçilmez iyi düşünmek lazım tabi karar sizin
  • Arkadaşlar yeni motorlar ile donatılmış 2011 model Exeo'lar yakında satışa sunulacak. Şimdilik 1.8 TSI 120 beygir manuel ve 2.0 TDI 143 beygir Multitronic şanzımana sahip iki versiyon satılacak.

Multitronic versiyonun fiyatını merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Arkadaşlar yeni motorlar ile donatılmış 2011 model Exeo'lar yakında satışa sunulacak. Şimdilik 1.8 TSI 120 beygir manuel ve 2.0 TDI 143 beygir Multitronic şanzımana sahip iki versiyon satılacak.

Multitronic versiyonun fiyatını merakla bekliyorum.

2.0 tdi 60 civari bir rakam olur sanirim hocam.
    bu vergi sistemi ile daha asagisi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

2.0 tdi 60 civari bir rakam olur sanirim hocam.
    bu vergi sistemi ile daha asagisi zor.

60.000 TL altında olursa 1.6'yı satıp alırım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 27 Kasım 2010; 15:33:45 >
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.
    Bir sorum olacak bu konuda net bir bilgi edinemedim.
    Exeolardaki dijital klima kışın nasıl kullanılıyor?
    Yani klima motoru devreye girmeden motorun ısısından faydalanarak kaloriferle içerisi ısıtılabiliyormu?

Hepinize kazasız sürüşler dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENİZELİ
    Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.
    Yani klima motoru devreye girmeden motorun ısısından faydalanarak kaloriferle içerisi ısıtılabiliyormu?

hocam slm ,
    isitma ile klimanin ilgisi yok.
    eco tusu basili oldugu surece kompresor devre disidir.tabii ki isitir :)
    ama cok bugu yapiyor.ara sira on cam icin eco'dan cikarip cama ufletip geri kapatiyorum ben.
  • quote:

quote:

hocam slm ,
    ama cok bugu yapiyor.ara sira on cam icin eco'dan cikarip cama ufletip geri kapatiyorum ben.

Teşekkür ederim bilgiler için.
    Benimki biraz saçma bir soru oldu ama idare edin artık.:)

• quote:

quote:

quote:

hocam slm ,

Teşekkür ederim bilgiler için.
    Benimki biraz saçma bir soru oldu ama idare edin artık.:)

estagfurullah hocam ne demek.
    hatta exeo'nun soyle bir guzelligi var.
    eco ile auto birlikte kullanilabiliyor.
    bende oncesinde ibiza vardi , o da dijital di ama onda auto ile exo ayni anda yanmaz di.
    birine basinca digeri sonerdi.bunda hem eco hem auto devrede kalabiliyor ki super bir ozellik.

• Slam arkadaşlar nerelerdesiz araca neler yaptınız LPg taktıranlar var mı performansı nasıl en son kaç km sürat yaptınız dikkatinizi çeken karakteritikleri nelre çok sordum biliyorum ama motor benin şu an 950 km de ne zaman açılır ne yapmalıyım hepinize zevkli ve güvenli sürüşler
  • Benim 1300km falan oldu lpg yi hemen takmıştım ama son okkalı zamla lpg ninde tadı kaçtı at arabasına binilir ancak bu memlekette bu gidişle.Araçtan genel anlamda memnunum hız denemesi yapmadım ama 160ı rahatça buldum.Araç devrini alınca çekmiyo diye bir kavram yok.Ama yokuş yukarı yüklü ve klima açık zorlanacağıda belli gibi.Yinede bence bu fiyata bu arabayı aldığıma çok memnunum ben extra sadece bagaj havuzu aldum subwofer düşünüyorum taktıranlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Ha birde kumandalı yedek anahtarlar var audi a4 e ait ebayda bizim arabalara uyarlanırmı acaba yani kodunu kopyalama gibi onu araştrmadayım
  • selam arkadaşlar bende bir hafta önce seat exeo stly aldım işallah allah kaza bela vermezse uzun süre bineriz bugün tesadüfen buldum bu siteyi kulüp kurmuşsunuz hayırlı olsun görüşleri sonuna kadar okudum baya bilgilendim yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim bende bugün kaucuk paspas alayım diye servise gittim orjinal paspası yokmuş acaba hangi model uygun alan varsa yazarsa sevinirim
  • Arkadaşlar arabalarınızla kazasız belasız sürüşler dileğimle sizden bi konuda tavsiye rica edeceğim.

İki araç arasında kararsız kaldım,biri seat exeo,diğeri ise altea xl 1.4 TSİ,bu arabaların sınıf farkı olsada ikisininde beni cezbeden yönleri var,
    İkisinide 2. el almayı düşünüyorum fakat ikisininde performans ve görüntüsünü foto harici görmedim.Siz değerli forum üyelerinin bana bu konuda yardımcı olacağını düşündüm,
    Değerli fikirlerinizi Bekliyorum...
  • aramıza hoş geldiniz.Araç hakkında baya detaylı yorumlarımız var aslında burda bence exeo bulduysanız alın kaçırmayın lpg ile baya ekonomik oluyor.Performans konusuda tamamamen beklentiyle ilgili lpg ile ekonomik yakıt tüketimi,donanımıyla tam konfor buna karşılıkta mütevazi performans sunuyor aracımız.Ancak aldığımız araç birebir 2006 kasa 1.6 audi a4 2. el 100 bin kmnin altında zor bulunur bu araç fiyatıda 40 ın altında zaten zor bulunur.Motora gelince pasat ve audi a4 te kullanılan aynı motor ve daha çıkmayacak artık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.