Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coco1

Slm arkadaşlar ben Ağrıdayım gooyear ultra grip exterm aldım 2 tane ama arkayada istiyor galiba bakalım bu arada araçarımızla ilgili daha sık sobet edersek daha iyi keşfedip araçlarımızın tadına daha fazla varacağımıza inanıyorum bir kurumda müd. yrd. yım ben Bua rada ispanyada tales ve adını hatıryamadığım iki fima ile YURT DIŞI KAYNAKLI EXEO ADINA KURULU BİR SİTE BULDUM PAYLAŞACAIĞIM YARIN::)))

dostum yakınmışız azda olsa :) forumda en yakın seatcı ben varım sanırsam bende ufaklık cordoba ailesindenim..Buralara gelirsen mutlaka beklerim dostum..Bende lassa snowways2 er aldım 2 tane arkalar için zaten vardı..tanesi için 160 lira verdim..ne kadar kaydırmıo pek bilmiyorum..çunku boş bulduğum her yerde drift spin vs yapıyorum eskiden beri kendi arabam olmadığı için girişmiyordum böyle işlere..şimdi acımıyorum nede olsa buz kar lastiğin aşındığı yok pekte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 13 Aralık 2010; 20:13:51 >

• ewt canlansın biraz forum araçla birişeye dikkat ettim cc de baya az yakıyor şehir içindede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr
    ewt canlansın biraz forum araçla birişeye dikkat ettim cc de baya az yakıyor şehir içindede.

aman hocam dikkat et , sehir ici cc sakat olur...
  • EWT uzun süre ışıksız yolda denedim ama gaza basmakla sanki cc arasında fark va gibi hele kolu yukarı kaldırınca araba hızlanıyor oda hoşuma gidiyor
  • quote:

EWT uzun süre ışıksız yolda denedim ama gaza basmakla sanki cc arasında fark va gibi hele kolu yukarı kaldırınca araba hızlanıyor oda hoşuma gidiyor

hocam en guzeli , cc hafizali.
    yani ayarladiginiz hizi , frene basinca unutmuyor , kolu selektor yapar gibi cekince geri o hiza geliyor.
    bide otomatik vites olsa tam super olacak.
    hiz limiti uyarisini farkettiniz mi?
    iki tane hiz limiti ayarliyabiliyorsunuz , o hizi gecince sesli uyari veriyor.
    ayarlamak istediginiz hizda iken km,yi sifirladigimiz dugmenin solundaki dugmelerden birine basinca o hizi kaydediyor.
    o hizi gectiginizde otuyor.hiz limiti 110 olan yollarda 115 civarina ayarliyorum cok kullanisli oluyor.
    silmek icin de dugmeyi basili tutuyorduk yanlis hatirlamiyorsam.
    birde genel hiz limiti var , menuden setup ile ayarlaniyor.
    sagdaki silecek kolunun altindaki dugmeye basinca 2. bilg.hafizasindan cikarken setup menu geliyor.ordan hiz limiti set edilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.clubseatexeo.com/es/index.html
    http://seatbarcelona.com/
    Arkadaşlar bu iki siteye bakın isterseniz
  • ufak bir karşılaştırma. fikirlerinizi almak isterim. şayet exeo da 1.2 tsi motor olsa nasıl olurdu? bence süper olurdu.
    nedenler:
    1) vergi avantajı
    2) yakıt tüketimi
    3) ilk kalkış ve hızlama
    4) hantallık olmazdı kanımca (manuel oldugu için iyi toparlar)

♦ • ♦ • ♦ • ♦  SEAT EXEO KULÜBÜ  ♦ • ♦ • ♦ • ♦
  • Valla arkadaşlar param olsa şu motor seçeneğini alırdım exeoda harika değilmi:2.0 TDI CR 143CV Multitronic (XX0-l10) STYLE (3R22NH) MY11 0 dan 100 e 6,5 saniyede çıkıyor yakıt tüketimide 6 lt ortalama.Usturuplu pert olmuş yani motoru sağlam böyle bir araba bulsam ameliyata alırdım arabayı benim kesin.Tabi hayal bu arabanın fransa satış fiyatı 42 bin euro.Bu arada benim anlamadığım aynı motor benzinli seçeneğinde bizim exeolar pasattan ucuz iş dizele gelince aynı
  • selam arkadaşlar exeo yu eylülde aldım burayı ancak keşfettim.
    aracı bursa doğuştan 38.350 tl. ye aldım trafik sigortası + motor kaputu ses izalasyonu dahil.
    tüm yorumları okudum herkese teşekkürler. Oldukca faydalı.
  • slm

♦ • ♦ • ♦ • ♦  SEAT EXEO KULÜBÜ  ♦ • ♦ • ♦ • ♦
  • quote:

Orijinalden alıntı: akarertan

selam arkadaşlar exeo yu eylülde aldım burayı ancak keşfettim.
    aracı bursa doğuştan 38.350 tl. ye aldım trafik sigortası + motor kaputu ses izalasyonu dahil.

hayırlı olsun.iyi günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı :) maşalah beyaz renk hoş duruyor
  • hayırlı olsun ses izalosyonunu nerde ne kadara yaptınız ve faydası oluyormu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akarertan

selam arkadaşlar exeo yu eylülde aldım burayı ancak keşfettim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sizi de listeye ekliyorum..
  • teşekkürler . listeye eklerseniz sevinirim.
  • sağolun arkadaşlar. ön kaput ses izolasyonu bursa doğuş otoda taktırdım. fiyatı 145 tl. çok fazla sesi kesmedi ama yıne de faydası oldu.
    ançak ısıya çok faydası oldu ön kaputa elimi tutmayacak kadar çok ısınıyordu.
    o sorun ortadan kalktı. bence okadar ısınma boyaya zarar verirdi .
    aracın kalkışlarda tıtremesı tamamen motorun yapısıyla ilgili.
    araçta gaz telı yok onun yerine potansiymetre var oyüzden motor gaz pedalına ani tepki vermiyor
    ve motorun yaka bileceyi maksimum yakıtı göneriyor.
  • "akarertan" aramıza hoş geldin. Aracınızı güle güle kullanın.

Arkadaşlar,

Vites geçişlerinden rahatsız olanınız var mı?

Ben düşük viteslere geçişlerden pek memnun değilim (Özellikle 1. vites geçişleri)
    Aracımı 3500 km kontrolüne götüreceğim önümüzdeki hafta. Bu konuyu servisle konuşacağım.
    Şanzıman için satılan Bor katkılarından kullanmayı düşünüyorum. Vites geçişlerine faydası olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: good person

"akarertan" aramıza hoş geldin. Aracınızı güle güle kullanın.

Arkadaşlar,

Vites geçişlerinden rahatsız olanınız var mı?

Ben düşük viteslere geçişlerden pek memnun değilim (Özellikle 1. vites geçişleri)
    Aracımı 3500 km kontrolüne götüreceğim önümüzdeki hafta. Bu konuyu servisle konuşacağım.
    Şanzıman için satılan Bor katkılarından kullanmayı düşünüyorum. Vites geçişlerine faydası olabilir diye düşünüyorum.

evet benim eski golf 5 tede vitesler kemikliydi özellikle 1. vites zor geçiyordu bor falan bence pek fayda etmez gibi geliyor kullanmadım ama

• en güncel yakıt değerim 87tl lik gaz aldım 2.34 den 314 km tamamı şehir içi ben memnun kaldım ama şunu söyleyim gaza çok yumuşak bastım devir saatini 2binin üstüne mümkün olduğunca çıkartmadım.Yallnız 6 vites bana hikaye geldi 4. viteste 80km de 2500 devir oluyor.
  • quote:

en güncel yakıt değerim 87tl lik gaz aldım 2.34 den 314 km tamamı şehir içi ben memnun kaldım ama şunu söyleyim gaza çok yumuşak bastım devir saatini 2binin üstüne mümkün olduğunca çıkartmadım.Yallnız 6 vites bana hikaye geldi 4. viteste 80km de 2500 devir oluyor.

su aralar bende de ayni degerler var tnr hocam.
    kisin biraz artti tuketim.
    yazin 10-11 litre idi , simdi 11-12 litre.
  • ama çokta kötü değil benim megane 1.4 16v arabamda eski kışın 8-9 lt yakıyordu.Bu kadar ağır arabada kış lastiğiyle pekte anormal sayılmaz dur kalklarda sanki oluk gibi akıyor sesinide duyuyorum sanki lıkır lıkır hakkını verse içsin kerata Geçen 0 dan yüzeyi seyrettim bizim seatın ibizasını tanıtıyordu 1.4 tsi 180 bg 250 nm tork üretiyor araç 1115 kg içim eridi.Yav bizim arabanın içine taksak şunu ahhh ah.Celal PİR de bir ballandırıyor.Vites geçişlerinde araba kaldığı vitesi duraklamadan geçiyormuş çok süper bir teknolojisi var motorun diyordu.İlerde tabi en az bir 5 sene sonra kesin tsi alırım gibi geliyorİnşallah 1.4 tsi sı gelir.Ha bu arada yakıt tüketimi 5-6 lt civarında diyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.