Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnrskr

Benim 1300km falan oldu lpg yi hemen takmıştım ama son okkalı zamla lpg ninde tadı kaçtı at arabasına binilir ancak bu memlekette bu gidişle.Araçtan genel anlamda memnunum hız denemesi yapmadım ama 160ı rahatça buldum.Araç devrini alınca çekmiyo diye bir kavram yok.Ama yokuş yukarı yüklü ve klima açık zorlanacağıda belli gibi.Yinede bence bu fiyata bu arabayı aldığıma çok memnunum ben extra sadece bagaj havuzu aldum subwofer düşünüyorum taktıranlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Ha birde kumandalı yedek anahtarlar var audi a4 e ait ebayda bizim arabalara uyarlanırmı acaba yani kodunu kopyalama gibi onu araştrmadayım

Evet dediğiniz gibi LPG ye okkalı zammı koydular.Antalya da şu anda Lpg lt:2,33 tl.
    İnşallah bu fiyatlar düşer :(

Exeo ların yedek anahtarı kumandalı değilmi?
    Orjinal anahtarı sustalı ve kumandalı bildiğim kadarı ile.

Arkadaşlar araçlarınızı aldığınızda ilkyardım çantası,trafik seti,yangın tüpü varmıydı.
    Çevremden gördüğüm kadarı ile 0 km araçlarda olması gerekiyor.
    Paspasları nasıl ona hiç dikkat etmedim.

• "Arslan" arkadaşım, aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Arkadaşlardan gelen sorularla ilgil bilgilerimi toplu olarak yazıyorum.

- Kauçuk paspas maalesef orijinal olarak yok. Ben 1,5 ay önce araştırırken 3 ay sonra geleceği söylenmişti. Yani yeniyıl sonrasında gelmiş olur diye düşünelim. Tabi olumsuz bir sürpriz olmazsa

- Trafik seti ve yangın tüpü Seat logolu bir çantayla araçla birlikte veriliyor diye biliyorum. Ben aracımı aldığımda verilmişti.

- Subwoofer konusunda koltuk altına koyulan aktif subwoofer'ların bile müzik keyfi açısından işe yaracağına inanıyorum. Eğer çok fazla bir bas beklentiniz yoksa Pioneer'in gayet başarılı koltuk altı veya tüp şekilli subwooferlarına bakabilirsiniz. Tüp şekilli kullanırsanız bagajda yer avantajı sağlayacaktır.
    Benim cihazlarım için fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı, bagajda kocaman bir kutu olduğunu düşünün .
    Zaten bas seviyesini çok düşük tutmaya başladım.

- Araç, çekiş konusunda çoğu zaman normalden bir alt vitese geçmeye ihtiyaç duyuyor. Eğer önceden çekişi yüksek bir araç kullanıyorsanız bu durum sadece kullanım alışkanlığınızı değiştirmenizi gerektirecektir.

- LPG için Prins'in yeni sistemi geliyor. Beklemek işe yarayabilir. Diğer firmaların da benzer sistemleri piyasaya sürmesi uzun sürmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: +arslan+

selam arkadaşlar bende bir hafta önce seat exeo stly aldım işallah allah kaza bela vermezse uzun süre bineriz bugün tesadüfen buldum bu siteyi kulüp kurmuşsunuz hayırlı olsun görüşleri sonuna kadar okudum baya bilgilendim yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim bende bugün kaucuk paspas alayım diye servise gittim orjinal paspası yokmuş acaba hangi model uygun alan varsa yazarsa sevinirim

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Listeye ekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGECEMAVİSİİ

Arkadaşlar arabalarınızla kazasız belasız sürüşler dileğimle sizden bi konuda tavsiye rica edeceğim.

İki araç arasında kararsız kaldım,biri seat exeo,diğeri ise altea xl 1.4 TSİ,bu arabaların sınıf farkı olsada ikisininde beni cezbeden yönleri var,
    İkisinide 2. el almayı düşünüyorum fakat ikisininde performans ve görüntüsünü foto harici görmedim.Siz değerli forum üyelerinin bana bu konuda yardımcı olacağını düşündüm,
    Değerli fikirlerinizi Bekliyorum...

Altea XL C segmenti bir MPV'dir. Exeo ise D segmenti bir sedan. Exeo Audi A4'ün önceki kasasıdır. Sadece ön var arka makyajlanmış, ön konsol da A4 cabriodan alınmıştır. Dolayısıyla içeride çok sportif bir görüntü vardır. D segmenti olmasından dolayı araba her yönüyle kalitelidir. Kapısını bir kere açıp kapatırsanız dediğimi çok iyi anlarsınız. Kapılar çok ağır ve kapanışları çok tok.

Sürüş konforu arazi aracına benzemektedir. Çukur ve kasislere girmek hiç rahatsız etmez. Tabi bu bahsettiğim standart 16" jant ile geçerli, daha büyük jantlarda nasıldır bilmiyorum.

Altea motor olarak yeni teknolojiye sahip ve kalabalık aileler için oldukça geniş. Ama size tavsiyem sadece motor farkı ve ekstra genişlik için Altea almayın. Sonuçta C segmenti bir araç. Açıkçası D segmentine alışınca vazgeçmek zor. Kalite çok ama çok fark ediyor. Hele bir de kullandığınız araç aslında bir Audi olunca.

Exeo'nun motoru ve performansı benim için de soru işaretiydi ancak gördüm ki 6 vitesli şanzıman sayesinde üzmüyor.

Her iki aracı da inceleyin kararı kendiniz verin.

• arkadaşlar fransadan orjianal seat MEDIA NAVIGATION getirtiyorum acaba montajı hakkında bilgisi olan varmı a4 lerdeki gibi buton versiyonu ama buton olayı nasıl hallediliyor bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. exeonun boyasının hemen aşındığını düşünüyorum koruma olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa herkes faydalanır.
    teşekkürler

♦ • ♦ • ♦ • ♦  SEAT EXEO KULÜBÜ  ♦ • ♦ • ♦ • ♦
  • a4 ile aynı yazılım ama a4 de scrol ile kumanda ediliyor exeo da nasıl olacak bilmiyorum operasyonu gerçekleştirirsem sizinlede paylaşırım.

♦ • ♦ • ♦ • ♦  SEAT EXEO KULÜBÜ  ♦ • ♦ • ♦ • ♦
  • Slm arkadaş aramıza hoş geldin eğer tamamladıktan sonra ne kadara aldığını nasıl yaptırdığını bizimle paylaşırsan seviniriz
  • hayırlı olsun.gayet güzel bir ürün almışsınız. navigasyonu sorunsuz çalışırsa tadından yenmez :) TV özelliğide var sanırım bu aletin. kablo veya soket gerekip gerekmediğini kontrol edin derim bu arada...
  • selamlar bende exeo düşünüyorum, fakat sitesine baktığımda 2011 araç fiyat listesinde araç görünmüyor kendi sayfasında artı birde artık gelmiyeceği duyumunu aldım, ne kadar doğrudur o ayrı tabi.
  • Mart ayı gibi 2011'ler gelecek diyorlar. Şu an hiç bir bayiide exeo yok maalesef...
  • arkadaşlar güncel yakıt değerlerimizi paylaşalımmı benim şehir içinde 23 kuruş falan oluyor1500 km de falan araç lpgli tabiki
  • Slm ben şu an hale benzinde kullanıyorum bahara doğru taktırayım dedim bakalım ama çok yaktığı belli artık rodaj mı yoksa kasa ağır ondan mı bilemedim ama şehir içi 230 fena değil şu bir gerçek bu donanıma sahip c sınıfı belki bulunur ma bu malzeme kalitesinde çok zor araç patron arabası gibi :::))

İkinci eline bakıyorum en kötü 34.5 iistiyorlar 2009 bemi yakıt şu an 320 ile 350 arası galiba 1000 km de
  • arkadaşlar hiç hareket yok bizim forumda sattınızmı yoksa arabaları
  • quote:

arkadaşlar hiç hareket yok bizim forumda sattınızmı yoksa arabaları

gezmekten yazmaya firsat kalmiyor hocam :))
  • ankarada kar oldugundan araba evin önünde yatıyor :) hadi biraz hareket katayım yeni bir konu ile :

Kar lastiği kullanan var mı? hangi marka kar lastiği önerirsiniz :)

benim terciğim :
    1)michelin alpin a4
    2)pirelli sotto zero
    ancak benim araç için kar lastikleri 270 TL den başladığı için taktırmayı düşünmüyorum açıkcası:))

Sizler için birkaç fiyat:205/55/16 ölçüsü için

Pirelli snowcontrol 2 -- 150 TL

Pirelli Sottozero 2 -- 165 TL

BRIDGESTONE LM30       -- 170.00TL

LASSA SNOWAYS ERA    --160.00TL

PETLAS SNOW MASTER   --125.00TL

• quote:

Orijinalden alıntı: conradi
    ankarada kar oldugundan araba evin önünde yatıyor :) hadi biraz hareket katayım yeni bir konu ile :

benim terciğim :
    1)michelin alpin a4
    2)pirelli sotto zero
    ancak benim araç için kar lastikleri 270 TL den başladığı için taktırmayı düşünmüyorum açıkcası:))

ben yaklasik 6 senedir mutlaka kis lastigi kullanirim.herkesede tavsiye ederim.muthis bir sey.araba lazim oldugunda her halukarda elinizin altinda oldugunu bilmek guven veriyor insana.alinca 3 sene 4 sene rahat kullaniyorsunuz.
    bu zamana kadar michelin alpin kullandim , hic yolda kalmadim.hatta 5 kisi buz uzerinde dikmene ciktim gecenin ayazinda :)
    bu sene ikinci el kumho denk geldi onlari taktim, fena degil ama daha deneyecek kadar kis olmadi istanbulda.
    mayis ayinda kis lastikleri dokum oluyor hocam sahibinden com da.alin atin koseye...
    not: kumholarin 4 tanesini 170 liraya aldim soylemesi ayip :) bir sene kullanilmis , centikleri uzerinde gicir gicir lastikler.
    senin araba 18" di demi hocam.
    ben olsam 4 tane 15"demir jant alirim , uzerine de 15"kis lastigi bulurum lastikcilerden , takarim :)
    hem farkli bi havasida olur.araba kiyak ama jantlar kis lastikli siyah demir.
    umursamiyorum havalari filan cool durmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 13 Aralık 2010; 16:32:56 >

• bende cumartesi aldım 4 tane lassa snowvay2 era harika gerçekten sıfır aldım 4 tane tanesi 160 dan
  • quote:

bende cumartesi aldım 4 tane lassa snowvay2 era harika gerçekten sıfır aldım 4 tane tanesi 160 dan

gule gule kullanin hocam.
    kis lastigi ne buyuk nimet oldugunu kullaninca anliyor insan hakkaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: conradi
    ankarada kar oldugundan araba evin önünde yatıyor :) hadi biraz hareket katayım yeni bir konu ile :

benim terciğim :
    1)michelin alpin a4
    2)pirelli sotto zero

ben yaklasik 6 senedir mutlaka kis lastigi kullanirim.herkesede tavsiye ederim.muthis bir sey.araba lazim oldugunda her halukarda elinizin altinda oldugunu bilmek guven veriyor insana.alinca 3 sene 4 sene rahat kullaniyorsunuz.
    bu zamana kadar michelin alpin kullandim , hic yolda kalmadim.hatta 5 kisi buz uzerinde dikmene ciktim gecenin ayazinda :)
    bu sene ikinci el kumho denk geldi onlari taktim, fena degil ama daha deneyecek kadar kis olmadi istanbulda.
    mayis ayinda kis lastikleri dokum oluyor hocam sahibinden com da.alin atin koseye...
    not: kumholarin 4 tanesini 170 liraya aldim soylemesi ayip :) bir sene kullanilmis , centikleri uzerinde gicir gicir lastikler.
    senin araba 18" di demi hocam.
    ben olsam 4 tane 15"demir jant alirim , uzerine de 15"kis lastigi bulurum lastikcilerden , takarim :)
    hem farkli bi havasida olur.araba kiyak ama jantlar kis lastikli siyah demir.
    umursamiyorum havalari filan cool durmaz mi?

önceki aracımda vardı. memnundum. ama malum kar lastiği olunca insan daha bir gezmek istiyor. özellikle beni karda dışarı çıkmaya ve dolayısıyla risk almaya yöneltiyor. böyle olunca kar lasitği almıyım, evde oturayım dedim :)) siyah 15 jant benimde aklıma geldi ama 17 jant diye ilave para verdik, kar lastiği diye 15 takmakta dokunuyor biraz :))))

• Slm arkadaşlar ben Ağrıdayım gooyear ultra grip exterm aldım 2 tane ama arkayada istiyor galiba bakalım bu arada araçarımızla ilgili daha sık sobet edersek daha iyi keşfedip araçlarımızın tadına daha fazla varacağımıza inanıyorum bir kurumda müd. yrd. yım ben Bua rada ispanyada tales ve adını hatıryamadığım iki fima ile YURT DIŞI KAYNAKLI EXEO ADINA KURULU BİR SİTE BULDUM PAYLAŞACAIĞIM YARIN::)))
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.