Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torinspec

mightywings hocam tam yazmaya başladığımda siz mesaj göndermişsiniz şimdi gördüm
    yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler
    dediğiniz gibi ilk fırsatta deneyecem

bu arabayı almayı gerçekten çok istiyorum
    aracın tasarımına, özellikle de iç tasarımına bayıldım
    hem sade hem şık hem de sportif
    bir de d segmenti
    daha ne olsun...

yorum yapanlara bir daha teşekkür etmek istiyorum
    bu kadar geniş ve tatmin edici cevapları başka yerde bulmak gerçekten zor...

Umarım beğenip aramıza katılırsınız. Sizin için hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Selamlar,
    1. Shadowofspirit: Baba sen dizel cordobadan başka araba alamazsın. Cünkü daha az yakanı anca ford fiesta. O da sana gelmez.
    2. Planer05: kesinlikle Exeo, trafikte farklılık demek. Denizli de 250.000 araç var. Bayiide satılan 13 tane, bir de ben aldım, oldu 14
    3. Tekrar olacak ama, bu konfora ve güvenliğe ve çok az yakan ki o da dizel en az 65.000 TL.
    4. Dün arabaya bagaj havuzunu aldım. Taner Bey'in dediği gibi azcık bol ama gayet başarılı. Herkese tavsiye ederim.
    http://www.ypsplast.com.tr/1-seat-exeo-sedan.html~incele

nedenküne..bugün ford yetkili servisine gittim işim icabı..grand c max e baktım yakışı ş.içi 5.8 çok yakmıyor haa fiyatı biraz fazla tuzlu..daha düne kadar hiçbi aracım yoktu bugün bu arabam var yarın ne olacağını kimse bilemezki....belki buda olmayacak yani...

• Bu gün biraz daha yol yapma şansım oldu yani içinde insan kendini bir başka hissediyor bu arabanın çok rahat audi kanı olduğu belli her türlü,araba rampada düşük viteste geyet iyi gidiyor 4 kişi 4. viteste baya dik rampayı 80 le rahat geçtik devri yüksek girerseniz rampaya birazda gazdan fedakarlık yapmazsanız çekiş sorunu bence hiç yok gaza geç tepki veriyor ama bence sorun değil sollamalarda falan zaten çok garanticiyimdirAma bence halen tek şikayetim yakıt şehir içi ısrarla çok yakıyor anlık tüketim bazen çılgın rakamlar oluyor 22-16 gibi ama kısa mesafe ortalamaları 11-12lt tabi temkinli kullanımda inşallah ilerleyen km lerde azalır.Ha şehir içi 6-7 lt beklemiyorum ama 8-9 un üstüde olmasa iyi olur.Yılbaşında iyi bir para çıkarsa kesin 2.0 tdi sini alacağım.Dikkat ederseniz ferrari falan alacağım demiyorum oderece memnunumYinede belli olmaz okadar para çıkarsa

• yaw harbiden yorumlara bakacak olursak seat iyi iş çıkarmış Seat FTW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

yaw harbiden yorumlara bakacak olursak seat iyi iş çıkarmış Seat FTW.

kardeş yorumlara bakacak olursan exeo aslında seat değil audi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 30 Aralık 2010; 22:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

nedenküne..bugün ford yetkili servisine gittim işim icabı..grand c max e baktım yakışı ş.içi 5.8 çok yakmıyor haa fiyatı biraz fazla tuzlu..daha düne kadar hiçbi aracım yoktu bugün bu arabam var yarın ne olacağını kimse bilemezki....belki buda olmayacak yani...

Baba, ver 61.260 TL Grand C-Max Titanium X paket Dizel senin olsun. Şehir içi az, şehir dışı çok az yakar. İnşallah alırsın.
  • 61 milyarmı ne yaptın hocam etme sakın o paraya passat dizel al hatta git kia yada hyundai jip al etmez bence ford o paralar yada exeo dizel al hemen hemen o fiyatlar.
  • herkese huzur, saglık,mutluluk dolu kazasız bir yıl diliyorum :)
  • herkese mutlu kazasiz yillar arkadaslar...
  • Bence fordun seattan aşşağı kalır yanı pek yok...haa tabi bir vw ile derseniz tabi vw seçerim...ama grand cmax de gerçekten çok güzel bir araç...dayanıklılık derseniz bence seatla eşdeğerdir..hele kia vs ile bizim araçları yada fordu kıyaslamayın bence..
  • Emniyetli sürüşler yapacağımız yeni bir yıl diliyorum.
  • YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
    merak edenlere kaput resmini yükledim
    motor sesine evet biraz faydası var ama bence bizim duyupta tartıştığımız ses egzost ve biraz da şanzıman
    belkide ilk aldığım gün keçe taktırdığım için motor sesi duymuyor olablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarertan -- 2 Ocak 2011; 22:00:02 >

• buda 5210 km yakıt ortalaması

• Slm arkadaşlar bu bilgiler için ne diyorsunuz motor bizimkinin aynısı ben iletişime geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl
    http://www.chip34.com/chip-tuning/seat/1.6/leon-%281p1%29/1711
  • valla iyi olur bizide bilgilendirirsen memnun oluruz
  • Evet ben de merak ettim. Acaba aşırı işlem ve maliyet gerektirmeyen küçük bir turbo da uygulanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1

Slm arkadaşlar bu bilgiler için ne diyorsunuz motor bizimkinin aynısı ben iletişime geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl
    http://www.chip34.com/chip-tuning/seat/1.6/leon-%281p1%29/1711

lpg li arac için uyumu nasıl acaba ?
  • jant düşünen arkadaslara bir önerim var:) bizim araçlarda çok güzel duracağından eminim.

• arkadaşlar yakıtta belirgin düşme oldu shell den aldım en son 89tlye doldu 389 km gitti tamamı şehir içi bana böyle yaksın yeter başkada istememVe kesin kanaatim opet çok yakıyor en iyisi shell
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr
    arkadaşlar yakıtta belirgin düşme oldu shell den aldım en son 89tlye doldu 389 km gitti tamamı şehir içi bana böyle yaksın yeter başkada istememVe kesin kanaatim opet çok yakıyor en iyisi shell

abi bizim burdaki shell ile mi alakali bilmiyorum ama bende shell'den alinca araba gitmiyor , opet benzin gibi ucuruyor.
    sizde nasil durum , cekis farki varmi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.