Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eywallah hoşbulduk
  • akarertan faceyı begendıgın ıcın ayrıca tskler kendı arac resımlerınıde eklıye bılırsın oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaaw

merhaba arkadaşlar bende 25 kasım tarihinde sıfır bır exeo aldım burada gercektende bilgi paylaşımı çok güzel facede bende bir grup kurdum bende sizleri oraya beklerim bu arada tüp taktırmak garantiyi etkiliyormu ?

Hayırlı olsun, emniyetli sürüşler.. listeye ekledim.
  • eywallah
  • merhaba arkadaslar ,
    dun aksam itibari ile 10.000' km yi gectim.
    sanirim ilk 10.000'i ben devirdim grupta.
    cok merak ettigim ikinci yol bilg hafizasi 10.000 sonrasi gostermeye devam edecekmi sorusunun cevabi ise maalesef olumsuz.
    9999 dedi kaldi , ortalamam 8.5.
    ayrica dun aksam istanbulda kucuk bir kaza basima geldi , arabaya ilk nazarligi takmis olduk.onumde duran ve saga donus yolunun agzinda yolu kapatacak sekilde yolcu alan bir minibusu gecip saga donmeye calisirken eleman hareket etti ve arka tamponun sag arka kismina gomdu.libadiye caddesini trafige kapadigim icin , minibusun ici bir suru evine gitmeye calisan vatandas dolu oldugundan , cok acelem oldugundan ve birazda ben suclu oldugumdan polis filan cagirmadan adamla az atistik ve basip ayrildim.sanayide ustama yaptiracagim artik.
    selamlar herkese.
  • Geçmiş olsun arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: planer05
    Geçmiş olsun arkadaşım...

eyvallah hocam sagolasin...
  • geçmiş olsun. en büyük kazanız bu olur inş.
    sizin ortalamanız 8.5'ken benimki 9.7
    sizin azalıyor benim arttıkça artıyor :)))
    km henüz 2050
    ne zaman düşecek acaba diye düşünmeyi de bıraktım artık
  • geçmiş olsun
    bu arada audi nın on farı gıbı bızım araclara uyan ledlı far var mı arkadaslar arastırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu

geçmiş olsun. en büyük kazanız bu olur inş.
    sizin ortalamanız 8.5'ken benimki 9.7
    sizin azalıyor benim arttıkça artıyor :)))
    km henüz 2050
    ne zaman düşecek acaba diye düşünmeyi de bıraktım artık

sizin 9.7 benden iyi...
    benim km. de 2000 de ortalama 10.8...
    pek inecek gibi de gelmiyor bana...
    benzin de aksi gibi artıkça artıyor...:))
  • benım aracımda daha 1200 km de arabayı kullanmaya korkuyorum cunku benzını yakmıyor içiyor :D
    garajda yatıyor :D
    aracın on farları ıcın led far arastıranınız oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

merhaba arkadaslar ,
    dun aksam itibari ile 10.000' km yi gectim.
    sanirim ilk 10.000'i ben devirdim grupta.
    cok merak ettigim ikinci yol bilg hafizasi 10.000 sonrasi gostermeye devam edecekmi sorusunun cevabi ise maalesef olumsuz.
    9999 dedi kaldi , ortalamam 8.5.
    ayrica dun aksam istanbulda kucuk bir kaza basima geldi , arabaya ilk nazarligi takmis olduk.onumde duran ve saga donus yolunun agzinda yolu kapatacak sekilde yolcu alan bir minibusu gecip saga donmeye calisirken eleman hareket etti ve arka tamponun sag arka kismina gomdu.libadiye caddesini trafige kapadigim icin , minibusun ici bir suru evine gitmeye calisan vatandas dolu oldugundan , cok acelem oldugundan ve birazda ben suclu oldugumdan polis filan cagirmadan adamla az atistik ve basip ayrildim.sanayide ustama yaptiracagim artik.
    selamlar herkese.

Geçmiş olsun. Arkadan çarpması ve yol ağzında yolcu alması suçlu olması için yeterli ama neyse artık..

Şu şekilde oldu sanırım..

• Çok geçmiş olsun kardeş ALLAH başka kaza vermesin.Bu arada son şehir içi ortalamam 28krş genel ortalamam 10,2 lt.Arkadaşlar bizim arabayı bırakın hiç bir benzinli araba 1,6 dan bahsediyorum 8lt ortalamanın altına düşmez 100.000 km de verilen parayı düşünebiliyormusunuz bence devletin vatandaşa bedava araba dağıtması lazım.Aynı durum bilgisayar yazıcılarındada var yazıcı 120 tl kartuşu 150 tlMesele bance km de ne yaktığımızdan çok yaktığımızın ne kadar olduğuBir okudumda amma felsefik konuşmuşum
  • iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar , umarim en buyugu bu olur.hickimsenin basina da gelmez.
    ama ist trafiginde normal boyle seyler deyip geciyoruz.
    o cizimdeki gibi aynen ama minibus az dha geride idi , yani minibusun kafasi donus yeri ile sifirdi diyebilirim.
    kim suclu kim degil bilemiyorum ama oldu artik bakalim.

ortalamalar duser arkadaslar merak etmeyin ama 6000 devirlerde dusmez bu ortalamalar :) motor dizel gibi sanki.km arttikca alt devirlerde cekisi artmaya basladi benim motorunda.ilk baslarda 6.vites hic cekmiyordu , simdi 6 ile rampa bile sarip ciktigi oluyor.gecen aksam ist dan eskisehire geldim cok nadir 5'e dustum diyebilirim.bir cok rampayi lpg li olmasina ragmen 6 ile cikti valla.hiz uyariciyi 110'a ayarlayip cruise acip gittim.eskisehirden sonra ankara devam ettim.bakalim gaz ne kadar gidecek diye polatliya yaklstim tam 430 km'de bitti gaz.fulleyince 40 litre aldi.
    litresi 2.27 idi sanirim ve 90 liraya 430 km yapmis oldum.km'de 21 kurus yakmisim.aldigim yerden az ilerde baska gazcilarda 2,1 liraya oldugunu farkettim.ordan alsam 19 kurus yakmis olacaktim :) gaz bile cok pahali artik yaa.nerde o 1.7 oldugu 60 liraya 400 km sehir disi gunleri :)))
    ,

• Evet bende çekişte fazla sıkıntı görmedim arabanın birde ön camı buğu açması gerçekten muhteşem saniyede açıyorBirde soğuklarda el freni çekmenin sakıncası olurmu hani yeni sistemlerde belki olmazmı diye düşündümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr
    Evet bende çekişte fazla sıkıntı görmedim arabanın birde ön camı buğu açması gerçekten muhteşem saniyede açıyorBirde soğuklarda el freni çekmenin sakıncası olurmu hani yeni sistemlerde belki olmazmı diye düşündümde

bizimki yeni sistem degil hocam , dededen kalma telli sistem , cok soguklarda cekmeden birakmak lazim bence.
  • 26_bbz_26 Kardeşim geçmiş olsun.

Bana da arabayı aldığım 20. gün çarptılar. İşin ilginci Chevrolet Kalosuma da aldığım 20. gün çarpmışlardı. Galiba benim arabalar nazarlık istiyor:)
    Uzun yoldaki yakıt değerlerin. tahminimce 110-130 km/saat hız aralığında oluşmuştur k,i o da normal. Tüp ile km de 140-160 kuruş yakma dönemleri bitti artık. Zaten 100 kmde 7Lt benzin yaksa, 8 lt civarı tüp yapar.O da 180 Kuruş yapar
    Not: Vurulan yer siyah noktalarla belirledim. Allah'tan kapıya bir şey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite
    26_bbz_26 Kardeşim geçmiş olsun.

Bana da arabayı aldığım 20. gün çarptılar. İşin ilginci Chevrolet Kalosuma da aldığım 20. gün çarpmışlardı. Galiba benim arabalar nazarlık istiyor:)
    Uzun yoldaki yakıt değerlerin. tahminimce 110-130 km/saat hız aralığında oluşmuştur k,i o da normal. Tüp ile km de 140-160 kuruş yakma dönemleri bitti artık. Zaten 100 kmde 7Lt benzin yaksa, 8 lt civarı tüp yapar.O da 180 Kuruş yapar
    Not: Vurulan yer siyah noktalarla belirledim. Allah'tan kapıya bir şey olmadı.

sanada gecmis olsun hocam , arabalar ayniymis ama senin jantlar degisik.
    kendin mi aldin uzerinde bunlar mi geldi?
    hiz olarak 130 filan pek cikmadim, otoban 120 , bol.yol 110 gittim.

• Sağol baba
    Yok araba benim değil. Ama aynı renk şeker beyazı. 2 ay oldu daha arabanın fotosunu çekemedim:(
    Resmi internetten, kaza noktasını tarif için buldum.
  • bu fiyatlara audiye biniyor olmak ara ara sizleride mutlu etmiyor mu? ben bazen kullanırken bundan acaip mutlu oluyorum :))))

bu arada 26_bbz_26 çok geçmiş olsun :(

arabanın el frenine cok güvenmeyin arkadaslar bu arada. ben bir kere yanlıslıka aracı vitese takmadan rampada el freni çekik bıraktım. araba ufak ufak kayarak öndeki dobloya tıklayarak durdu.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.