Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conradi
    bu fiyatlara audiye biniyor olmak ara ara sizleride mutlu etmiyor mu? ben bazen kullanırken bundan acaip mutlu oluyorum :))))

bu arada 26_bbz_26 çok geçmiş olsun :(

arabanın el frenine cok güvenmeyin arkadaslar bu arada. ben bir kere yanlıslıka aracı vitese takmadan rampada el freni çekik bıraktım. araba ufak ufak kayarak öndeki dobloya tıklayarak durdu.

sagolasin conradi hocam sana da gecmis olsun.
    bu arada guzel bir site buldum LPG ci arkadaslar icin.
    http://lpg.epdk.org.tr/Fiyatlar.aspx

tum turkiye , ozel bir sehir veya firma icin icin guzel raporlamalar cekilebiliyor.

• usb den çalan şarkı bilgilerini acaba bir yazılımla falan göremezmiyiz servisler bu konularda çok bilgisiz geçen bir arkadaşta 2007 a4 vardı bizimkinin aynı kasa Almanyadan almış teybi aynı bizimkisinden ama çalan şarkı isimlerini gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 16 Ocak 2011; 0:18:11 >
  • aslında guzel olurdu araştıralım olmazsa çözüm bulan arkadaşlar yazsınlar
  • arkadaslar aracın kontagını kapatınca ıcerden ıslık sesı gıbı bır ses gelıyormu sızın araclarınızdanda ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Biraz boş kaldım ve arabamla biraz igileneyim dedim, ilk yapmak istediğim bagaj havuzunu alalım ama nerden nasıl ne kadara ?, ikinci olarak bu ön kaputun altına keçe koymam lazım hatta bulursam akünün üstüne de plastik kapak , bence a4 e göre vardır sanayiye gittiğimde bi bakıyım fiyatı uygun olan bişey olursa alıyım sizin bildiğiniz yerler varsada yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar

bagaj havuzu için daha önce arkadaşlar link atmıştı exeo için olanı da vardı
    kaputun altına keçe ben yetkili serviste yaptırdım ama sanayide keçe işi yapan yerler var şablon çıkartıp kestirirsin
    dışarıdaki fiyat konusunda bilgim yok doğuş oto 150 tl işçilik ve kdv dahil yaptırdım.
  • Herkese selam...

Tüm Exeolarda (style donanım) arka hoparlörler anfiye baglı arkadaslar. bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orijinalden alıntı: conradi

Herkese selam...

Tüm Exeolarda (style donanım) arka hoparlörler anfiye baglı arkadaslar. bilginiz olsun...

hocam anfi varmıymış bizim araçta ben direk teybe bağlıdır diye düşündüm peki bu anfi nerde ?

Zaten reference ve style arasında arka hoperlor donanım farkı sözkonusuydu. Style oldugunda arka kapı hoparlör - tweeter ve ilave amfi donanıma ekleniyor. amfi bajagda sağ tarafta.(sağ teker davlumbazın üzerinde) cok büyük bir amfi düşünmeyin. baya ufak denebilecek boyutlarda :)
  • valla bana yetiyor gayet iyi
  • anfi değiştirsek bile hoparlörlerin de değiştirilmesi gerekecektir diye düşünüyorum
    anfi değiştirdikten sonra denerken patlamasın malum :))
    zaten bana da yetiyor ses. Açmıyorum bile sesi sonuna kadar
  • Valla arkadaşlar, bırakın amfi yi değiştirmeyi. Bozmayın kız gibi arabalarınızın orjinalliğini. Disco mu yapcaz bu arabalardan?
    Ben yeni arabada tesisat eklemeye ve şekil değişikliğine karşıyım.
    Tabii karar sizindir
    En iyi ses için,
    orjinal CD alın. MP3 ve kopyalar yeterli verimde olmuyor
    Saygılar...
  • slm arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum sağlam bi kaynaktan öğrendiğime göre WW TSİ motor üretimini durduruyor ve kaldırıyor bilgilernize yani en iyisi bizim MPİ LPG li :::::::::::::))))))))))))))

http://forum.donanimhaber.com/m_46076105/mpage_5/key_102/tm.htm detaylar burada ii akşamlar
  • arkadaşlar ben bagajda anjiyi göremedim :)))) döşemenın altınamı yerleştırmısler acaba ????? resmını cekıp koyma şansınız varmı
  • bagajı açtıgınızda sağ tarafta döşemenin altında. hatta bagaj havalandırma ızgaralarının oldugu yerin arka tarafı. ancak herhanki bir cihaz baglayacaksanız kablolardan girebilme şansınız var .döşemeleri boşuna sökmeyin (kablolar arka koltugun altından gidiyor)

♦ • ♦ • ♦ • ♦  SEAT EXEO KULÜBÜ  ♦ • ♦ • ♦ • ♦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conradi -- 20 Ocak 2011; 10:40:13 >
  • merhaba arkadaslar ,
    gecen gun ist-eskisehir-ankara-eskisehir-istanbul yapmistim.
    cikarken fulleyip cikip , donuste ayni pompadan fulleyip yolda aldigim gaz fislerini saklamistim.
    guncel tuketim degeri paylasiyorum , km 11.000
    yukaridaki guzergahta 1173 km yol yaptim.bunun 1065 km si sehir disi , otoban bolunmus yol hiz 110 km/h civari.
    gerisi sehir ici(agirlik ankara)
    1173 km yolda toplam 109,3 litre gaz yakip 100 km de 9,3 litre gaz yakmisim.
    tutar olarak ise fislerin toplami 244,27.
    bilginize , selamlar.herkese kazasiz belasiz yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 20 Ocak 2011; 19:15:16 >
  • 20,8 krş bence iyi bir değer arabamız gerçekten abartılı motor eleştirilerini haketmiyor.Benim tek endişem yazın klima açık rampada yüklü sıkıntı çıkarır gibi geliyor.Sonuçta kendisi 1,5 ton 5 kişi bagajla 500kg desen ede 2 ton klimayıda ekle birde rampa valla baya zorlanır gibime geliyor.Gerçi ben golftede aynı motoru kullandım ama golf biraz daha hafifti 1200 küsürdü ve lpg yoktu ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

20,8 krş bence iyi bir değer arabamız gerçekten abartılı motor eleştirilerini haketmiyor.Benim tek endişem yazın klima açık rampada yüklü sıkıntı çıkarır gibi geliyor.Sonuçta kendisi 1,5 ton 5 kişi bagajla 500kg desen ede 2 ton klimayıda ekle birde rampa valla baya zorlanır gibime geliyor.Gerçi ben golftede aynı motoru kullandım ama golf biraz daha hafifti 1200 küsürdü ve lpg yoktu ozaman

hocam ankara cinnah rampasini 4 ile cikti bu araba , alt devirlerde dizel gibi cekiyor namussuz :) bi sorun olmaz alir gider merak etmeyin...
  • inşallah onun dışında yakıt inanın çok normal bizim arkadaşa kia ceed dizel aldık benim tavsiyelerimle şehir içi araba 8-9 lt nin altına hiç düşmedi 15bin kmye geldi ortalamaya vurduğunda bizim arabanın yaktığıyla aynı nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 21 Ocak 2011; 12:51:49 >
  • forum bakımda yazıyor sürekli
  • onumuzdekı hafta sonu cuma gunu uzun yola cıkıcam 1200 km bakalım ne yakıcak
    tahmını olan varmı arkadaslar ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.