Şimdi Ara

Seat Ibiza aracımda 159000 km'de motor bitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce 2. el olarak aldım 2004 model seat ibiza 1.4 tdi signo modeli aracımın motoru 159 km'de bitti şuan motor hiç çalışmıyor, servise götürdüm motorun problemini anlamak için motor komple açmaları gerektiğini ve bunun 4 bin lira tutacağını söyledi, sizin öneriniz nedir ne yapabilirim ?

• kardeş moralini bozmak istemem ama o aracı sana km düşürerek satmış olabilirler.Neyse öyle bişey varsada allaha havale edecen. Artık araç senin serviste bu işler çok tuzlu olur bence yaşadigin şehirde yada yakın yerde 1.4 tdi motor ustası bak özellikle vw de ehilleşmiş usta derim hatta motor yenileme firmaları var onlara bak derim.Muhakkak garantili faturalı iş yaptır çünkü gerçekten zor iştir, hassas iştir.Bu arada biri senden aracı bu şekilde almak isteyen usta müşteri çıkarsa ortalama masraf artı500 zarara kadar verip geçebilirsin kafan agrımaz.Sonrada ikinci el dizele pek bulaşmazsın:-).İlla dizel istersen aldıgın para peşinat yapar 15000e sıfır faizli sıfır renault dacia fiat modellerine yönelebilirsin bir ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslnda 1.4 tdi motorlar oldukça sağlamdır, dediğiniz km de bitmesi pek olağan değil.Ya km düşürmüşler ya da çok hor ve kötü yakıt kullamnılmış yağı suyu hiç konmamış....Motor eğer yapılırsa yapıldığına değer ama biraz daha uygun bir fiyata olsa daha iyi olur.Dizel de genelde bosch car servisler iyidir.Bir de onlara gösterin bakalım.....Geçmiş olsun....
  • mümkün değil bence arkadaşların dediği gibi km düşürülmüştür
  • Çok geçmiş olsun bulunduğun şehri yazarsan sana yardımcı olabilecek ustaya yönlendirebilir arkadaşlar hiç yoktansa fikir almaya gidip sorarsın.
    Ben daha bu km de biten motor görmedim bencede km düşürme yapmışlardır.
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, arabayı gaziosmanpaşa'da bi servise götürmüştüm orda bana bu fiyatı çektiler, arabayı çekiciyle maslak'a götürdük 500 tl'ye hallettiler enjektörlerde problem varmış birde yakıta yağ karışmış, birde marş dinamosunu temizlettim şuan araba çalışıyor yarın gidip alıcam sanayiden, günümüzün arabalarından pek anlamıyor ustalar anlayan usta bulmak zor oluyor hala şahin toros motorlarında kalmış akılları, ama arabayı satışa koyucam benzin-lpg'li bi araç almayı düşünüyorum bunu satıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.