Bildirim
Seat IBIZA FR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sayın tunç hocam..
öncelikle kasası çok yakında değişecek olan B segmenti bir araca (ki taşıdığı motor da pompa-meme enjektör teknolojisini kullanıyor, son derece gürültülü ve ibiza da yalıtım bakımından pek başarılı değil) 44.000 YTL'nin aracın tasarımı ne derece iyi olursa olsun verilmemesi kanaatindeyim.. Dizel şart değil ama sportif tat arıyorum diyorsanız Peugeot 207 GT tavsiye ederim.. BMW ile ortak geliştirilen 150hp lik motor inanılmaz ivmeleniyor, iç mekan çok başarılılı (ergonomi ve kalite açısından) tasarım da (tabiki göreceli olarak) mükemmele yakın benim kanaatimce.. Ancak ben kendim Golf 1.4 TSI da düşünürdüm 140hp - belki DSG şanzıman ile, ibiza'dan daha az sportif görünmesine aldanmamak gerek 3 katı daha sportif bir tat veriyor, özellikle 1390cc'lik bir motor bu sesi nasıl çıkartıyor diyorsunuz.. Iyi düşünün ince eleyin sık dokuyun ama Ibıza FR mantık sınırlarının çok dışında kalmakta bence.. Dipnot: yazdıklarım tamamen kişisel deneyimlerimdir tecrübemdir hiçbir dergiden alıntı falan yapmıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Janjan
sayın tunç hocam..
öncelikle kasası çok yakında değişecek olan B segmenti bir araca (ki taşıdığı motor da pompa-meme enjektör teknolojisini kullanıyor, son derece gürültülü ve ibiza da yalıtım bakımından pek başarılı değil) 44.000 YTL'nin aracın tasarımı ne derece iyi olursa olsun verilmemesi kanaatindeyim.. Dizel şart değil ama sportif tat arıyorum diyorsanız Peugeot 207 GT tavsiye ederim.. BMW ile ortak geliştirilen 150hp lik motor inanılmaz ivmeleniyor, iç mekan çok başarılılı (ergonomi ve kalite açısından) tasarım da (tabiki göreceli olarak) mükemmele yakın benim kanaatimce.. Ancak ben kendim Golf 1.4 TSI da düşünürdüm 140hp - belki DSG şanzıman ile, ibiza'dan daha az sportif görünmesine aldanmamak gerek 3 katı daha sportif bir tat veriyor, özellikle 1390cc'lik bir motor bu sesi nasıl çıkartıyor diyorsunuz.. Iyi düşünün ince eleyin sık dokuyun ama Ibıza FR mantık sınırlarının çok dışında kalmakta bence.. Dipnot: yazdıklarım tamamen kişisel deneyimlerimdir tecrübemdir hiçbir dergiden alıntı falan yapmıyorum
saol hocam anlattıkların için ya benim bide hayalimdeydi hep işte spor bi arabam olsun die bunu uygun gördüm tabi sen açılladıktan sora fikrlerim deişti saol aslında golf 1.4 TSI da ççok hoşuma gidiyor ama şu peugeota bi bakıcam tavsiyelerin için çok saoll
-
o kadar çıkabiliyosanız golf 1.4 TSİ'dan başkası yalan bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: enoman
o kadar çıkabiliyosanız golf 1.4 TSİ'dan başkası yalan bence.
Katılıyorum. O paraya değmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü kasa eskidi bu sene sonunda yeni kasa geliyor. Motor eski tip bir motor.
Hacmi yüksek hp düşük kalıyor artık günümüze göre.
Leon alıp içini de akseusarlarla zenginleştirebilirsiniz. İbizanın iç mekanı leonun ilerisinde değil çünkü. -
eski nesil pompa meme bir dizele 44.000ytl verilmez hele vw grubu common raile geçiyorken eski nesil vw grubu dizellere para vermek hiç akıllıca değil gözden çıkardığını 44.000ytl ye ibiza değmez
48.000ytl civarı golf gt 1.4 tsi 170hp, astra gtc 1.6 180hp gibi çok daha iyi seçenekler alabilirsin hatta 207 1.6 175hp rc gibi seçenekleri bile göz önünde bulundurabilirsin daha uygun fiyata 1.4 tsi 140hp golf, 1.6 150hp 207 gt gibi seçeneklerede bakabilirsin 308 1.6 150hp satış listelerinde var ama satılıyormu bilmiyorum 308 1.6 150hp turbo seçeneğinide değerlendirebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 17 Ocak 2008; 22:54:49 > -
FR nin sıfırına 44 verene kadar 23-25e 2005 modelini almak daha mantıklı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X