Şimdi Ara

Seat İbiza, Renault Clio, VW Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabaların hepsi 2014 model, hatchback kasa, dizel yakıt, otomatik vites ve sıfır araba.

Polo 1.4 TDI

Clio 1.5 dCi

İbiza 1.6 TDI

Öncelik yakıt tükemi. Bu arabalar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Fiyat olarak aralarında çok fark yok. Hangisini tercih ederdiniz?

• Valla ben oyumu Clio dan yana kullanıp yarın alıcam hocam inş , fakat konunu sabaha kadar takıp edıcem cunku bende konu actım ıbıza mı clio mu dıye :) bakalım sen ne karar verıceksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Polo 2. İbiza . Clioyu klasmana bile alma iç dizayn berbat sonradan eklenmiş gibi duruyor özellikle polo makyajlandı ibiza da öyle verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor

• Yakıtta Clio önde.

Otomatik viteste yine daha az sorun EDC derim ama seri geçiş ve konfor DSG derim.

Daha ucuz bakım ve parça.

Daha güvenli bir araç clio ibiza ve poloya göre.

Ben olsam Clio alırım ama İbiza şayet yan hava yastığı hala opsiyon olarak varsa onu ekletip alınabilir tasarımı bana hoş geliyor

Ama DSG için çok fiyat farkı isteniyor.
  • B sınıfı araçlara 40bin vermektense 43bine cruze alınabilir.
  • Yemisim dizelini bee,seat exeo alirim 35 bine 2.el toplu..

• Polo 1.4tdi dsg ş.içi 3.9 ş.dışı 3.1lt tüketim var ama o paraya sıfır octavia 1.6 tdi alınır ş.içi 4.6 ş.dışı 3.3 lt tabi sizin seçiminiz o üçü arasında 1.polo 2. İbiza . clio bunları çok uzaktan takip ediyor özellikle güvenlik ve konfor olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt denince 1.Polo 2.Clio 3. İbiza gelir ancak işin içine otm vites girince DSG nin riskleri ortada .O nedenle bunların arasında Clio derim. Yalnız bu araçlar 60.000 TL civarına ulaşmış bu rakam B sınıfı bir araç için inanılmaz .Dizel B sınıfı yerine, C sınıfı az yakan benzinli otm almak daha akıl karı olur
  • Tabiki clio. Hele birde kirmizi ise Ancakk!! Sifir yerine temiz 2. el almak daha mantikli. Ayrica o arabalara o paralari vermezdim ben olsam. C sinifi alinir o paraya

• Arkadaşlar yorumlar için sağ olun ama ben bir şeyler duydum clio hakkında. Yakıttan tasarruf sağlamak için arabayı çok hafif yapmışlar. En ufak bir darbede araba içeri göçüyormuş. Allah korusun trafik kazasında neler olacağını düşünemiyorum
  • Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Sonucu bildir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: egaves

Sonucu bildir hocam

Yarın ogleden sonra teslım alcam hocam aksam yazarım artısı eksısını :) ıns eksısı olmaz tabı

• Benzinli cvt yaris.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.