|
Bildirim
|
Kesinlikle egea almalısınız.
|
Bu egea icinde herkes birsey soyluyo
|
Güvenlik fakiri Egea octavia ile kıyaslandığını da gördüm
egea tasarım harikası Mühendis harikası ama 3 yıldızı zor almış bir araçtır şuanki fiyatlara göre alınabilir ama gidip octavidan iyi derseniz herkes güler en azından ben gülerim B sınıfı polo bile 5 yıldız alırken testi egeadan sonra yapıldı egea c sınıfı olarak satılan bir araç 6 hava yastığı ile 3 yıldızı zor alıyor.Çoğu kişi de sedan baz donanım alıyor onlarda 2 hava yastığı var yürüyen tabutlar yollarda her zaman ki gibi |
benimde çok kafam karıştı seveni de çok kötüleyeni de kartal-şahin muamelesi yapıyor.
|
ben de rapide bakarken bakmıştım ama bu en boşu hız sabitleme bile yok.rapidin style donanımını düşünmüştüm egea ile karşılaştırma yaparken egea urban // rapid style karşılaştırmasıydı yani.ambition gerçekten çok boş bir donanım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 24 Şubat 2018; 14:54:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 24 Şubat 2018; 17:6:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |