Şimdi Ara

SEAT TOLEDO // FİAT EGEA // SKODA RAPİD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karahancer2

birincisi direksiyon boş değil dolu sağlı sollu jantları kapak değil orta paket bu araç egea ile kıyaslanamaz hiç bir yönüyle arka fren diskleri en dolusunda bile kampana birde C sınıfı diye geçiyor Ülkede C sınıfı olupta başka kampana araç yok bariz çalındığı şirkete yönelik ucuza kaçıldığı her halinden belli

Ambition ne zamandan beri orta paket?

Evet direksiyon bomboş, jantlar kapak, hız sabtleyici, sis farı bile hak getire, arka kapı hoparlörleri bile olmayan bomboş bi araç ve 94 bin...

Siz ne kadar istemeseniz de aynı sınıf araçlar doğal olarak kıyaslanır, üzgünüm. Fren diski olayını da yine size daha önceden açıklamıştım, hala hepsinde kampana diye dolanıyorsunuz, öğrenmeye açık olun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hocam 1 yıl geçmiş üstünden, o fiyatlara mı bakalım şu anki liste fiyatlarına mı Allah aşkına...

Sorunuza gelirsek evet test kriterlerine göre polo daha güvenli, bunda tartışacak birşey yok.

Bakın anlaşmak ne kadar da kolay.
    Sonuç olarak egea neden ucuz olduğu ortaya çıkıyor çünkü emsal araçlara göre güvenlik sorunu var testlerin zorlaşması ile ilgisi yok alabilen alıyor puanı çünkü

Donanım ile milletin aklına girip satılıyor bu araçlar yapılacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Octavia nin muhendislik anlaminda pardonda egeadan nesi ustun bana aciklayin lutfen ikiside esdeger araclar ikisininde testine gittim arada abartildigi gibi bi fark yok sadece octavia daha iyi hissettiriyor ic aksam ve renk ahenginden oturu

Gel de açıkla hocam bu arkadaşlara, egea karalama hırsı bürümüş gözlerini...

Yok kıyaslanamaz falan, komik şeyler. Arda 30 bine varan fiyat farkı olabiliyor, bu durumda bence de kıyaslanamaz yani direk egea alınır...

• Eski linea sahibi olarak egea derim.

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    buraya yazdıktan sonra baktım doğru biliyormuşum 1,6 ların tamamı diskmiş.
  • quote:

Hayır hepsi kampana

Benim aracımdaki diskler maket o zaman

Bu kadar tutarsız karalama olur, ayıptır.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Isin icine momentum girerse eger ki gercekte girer mesela 1650 kg lik bi s60 degil poloyu golfu, passati bile hasat eder bunu biraz fizik bilen herkes anlar simdi egea polodan agirsa ve egea polo ile carpistigini varsayarsak agirlik ve momentumdan oturu poloda daha fazla hasar olacaktir ayriyetten isin icine polar atalet momenti falanda girerse iihs nin dedigi gibi buyuk ve agir araclarin kucuk ve hafif araclardan daha guvenli olduguna dair videosunun haklilik payi ortaya cikmis oluyor

Ic hacmi buyuk olup agir olan araclar kismi olarak hafif ve kucuk araclardan daha guvenlidir

• Not eski amerikanlari ornek vermeyin esit standarttaki araclar icin gecerli bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Hocam 1 yıl geçmiş üstünden, o fiyatlara mı bakalım şu anki liste fiyatlarına mı Allah aşkına...

Sorunuza gelirsek evet test kriterlerine göre polo daha güvenli, bunda tartışacak birşey yok.

Bakın anlaşmak ne kadar da kolay.
    Sonuç olarak egea neden ucuz olduğu ortaya çıkıyor çünkü emsal araçlara göre güvenlik sorunu var testlerin zorlaşması ile ilgisi yok alabilen alıyor puanı çünkü

Donanım ile milletin aklına girip satılıyor bu araçlar yapılacak bir şey yok

Vallahi benim açımdan güvenlik sorunu yok, %82 yetişkin koruması var, önceki testlerde 5 yıldız alan ağır top modellerde %85-87 civarı yetişkin koruma puanı alan araçlar var.

Ayrıca egeadaki 2 hava yastığı olayında gösterdiğiniz hassasiyetini 2 hava yastıklı full pololarda da görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Şubat 2018; 1:34:27 >

• urene kullanıcısına yanıt
    Hocam daha geçen hafta Jetta 1.2 tsi dsg trendline için 91000₺ fiyat aldım. Bi bakın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdertugrul kullanıcısına yanıt
    çok sağlam indirim yapmışlar gerçekten fakat trendline çok boş bir paket ama comfortline manuel düşünebilirim.Bilgilendirme için teşekkürler.
  • urene kullanıcısına yanıt
    Hocam bayileri arayıp aklınızdaki fiyata yakın fiyat aldığınızı belirtip onlardan da fiyat teklifi isteyin. Emin olun güzel indirimler gelecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

birincisi direksiyon boş değil dolu sağlı sollu jantları kapak değil orta paket bu araç egea ile kıyaslanamaz hiç bir yönüyle arka fren diskleri en dolusunda bile kampana birde C sınıfı diye geçiyor Ülkede C sınıfı olupta başka kampana araç yok bariz çalındığı şirkete yönelik ucuza kaçıldığı her halinden belli

Evet direksiyon bomboş, jantlar kapak, hız sabtleyici, sis farı bile hak getire, arka kapı hoparlörleri bile olmayan bomboş bi araç ve 94 bin...

Siz ne kadar istemeseniz de aynı sınıf araçlar doğal olarak kıyaslanır, üzgünüm. Fren diski olayını da yine size daha önceden açıklamıştım, hala hepsinde kampana diye dolanıyorsunuz, öğrenmeye açık olun...

dalgınlık üzerine ambition demişim optimal olacak ambition şuan 78 binden başlıyor optimal 94 birde 4 disk fren var diye sallamazsanız iyi olur aracınız urban paket lounge plus pakette var sadece 4 disk fren onuda koymasalar alıcıya küfür edilir gibi olurdu

• üçünün arasında egea 1.3 multijet diyorum. Sakın benzinli fiat almayın ha.

• Az kullanılmış bir 1.3 Dizel Multijet Urban paket 2015 model civarlarında Egea almak istiyorum. Kullanıcı arkadaşlar yorum yapabilir mi?

• gecen youtube da mesut abinin kanalında skoda rapidin segmentinin hatta c segmenri diye geciyordu, en sorunsuz arabalarından biri olduğu söyleniyordu, o nedenle rapid diyorum.

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    1,6 dizellerde paket farketmez ,hepsı arka disk fren ,
    performans olayı
  • Kesinlikle 3unden de uzak durmalisiniz

• quote:

Hayır hepsi kampana

Egea sedanda 1.6 multijet olan 4 teker disk fren egea hb de motor ne olursa olsun 4 tekelekte disk fren var.

Ayrıca yine egea hb de bütün donanımlarda 6 hava yastığı standart.

• quote:

quote:

quote:

dalgınlık üzerine ambition demişim optimal olacak ambition şuan 78 binden başlıyor optimal 94 birde 4 disk fren var diye sallamazsanız iyi olur aracınız urban paket lounge plus pakette var sadece 4 disk fren onuda koymasalar alıcıya küfür edilir gibi olurdu

Optimal donanımda 1.0 motor yok, fiyat listesine bakılırsa görülür. Gerçi senin, gerçekleri inkar etme huyun var ama yine de bi bak istersen. Aşağı inince de arka disk frenini fotosunu çeker yollarım, artık susarsın umarım.

94 bine, arka kapı hoparlörlerinden bile çalınan aracı önermeden önce bi bakın nedir ne değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Şubat 2018; 9:54:59 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.