Şimdi Ara

SEAT TOLEDO // FİAT EGEA // SKODA RAPİD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Buyur, sıcak sıcak disk

SEAT TOLEDO // FİAT EGEA // SKODA RAPİD

Benim anlamadığım sahibindene girip urbanlara lounge pluslada baktığımda yok gözüküyor dizel dahil 10 araçtan 1 inde var girip bakın isterseniz opsiyonel galiba bu arada boş dolu diye ayrım yapması diski bile koymaması büyük eksiklik C sınıfı bir araçmış madem en boşuna bile koyması gerek mesela 2006 jettalarda en boşunda bile var o yıl içerisinde dizdl ve benzinlinin devir saati bile aynı :) onu bile değiştirmemişler masraftan kaçınmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Sedanda, 1.6 dizellerde easy olsa bile, yani donanımlarda 4 teker disk. Diğer tüm motorlarda arkalar kampana.

Hb ve sw kasalarda bütün motor-donanım kombinasyonlarında 4 teker disk.

Masraftan kaçınmak için saçma şeyler yapılmış eve ama bunlar küçük ve çok da önemi olmayan şeyler. Bu sayede rakiplerinden "30 bin liraya varan" farkla daha ucuz olabiliyor. Konfor, izolasyon, sürüş gibi konularda ise üst sıralara oynayabilecek bir araç. O konularda fazlasıyla hakkını vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Şubat 2018; 15:14:15 >
  • Bugün aldığım teklifleri yazayım insanların elinde veri olur.(Farklı bayilerden)

2017 Egea HB Lounge Plus 1.6 M.Jet 120 HP DCT 100 BİN TL
    2017 Egea Sedan Lounge Plus 1.6 M.Jet 120 HP DCT 100 bin tl
    2018 Egea Sedan Urban Manuel 1,6 M.jet 120 Hp manuel 93 bin tl.
  • Fiat egea yazdığın o iki arabayla yarışacak bir araç değil. Şahsen kimseye fiat önermem. Benim seçimim skoda rapid olurdu. Seat grubundan ise leon

• urene kullanıcısına yanıt
    Egea hb avantajlı. Liste fiyatından 10 bin aşağı fiyat vermişler.

Test sürüşü yaptınız mı?

• Bu uç aracdan tek tercihim rapid olurdu. Elinizdeki para ile Astra sedan 1.4 turbo ya da Megane 4 alinir. Ayrica uç araca da bindim.

Egeanın hiç bir ustunluğu yok. Alır almazda Egea da değer kaybi çok. Çalıştığîm şirkette kiralık 15 tane arac var. Geçen sene Fluence'lar varken herkes memnundu. Egea'lar gelince uf puf yapmaya başladi kullananlar.

• egea sever arkadaşlar bana kızacak ama, bundan iki üç yıl sonra kiralık bütün egeaların sözleşmeleri dolacak, piyasada binlerce kiralama çıkması egea olacak hatta 5 yaşı dolan taksideki egealarda hep ikinci ele düşecek. bireysel egea kullanıcıları araçlarını satarken problem yaşayacak bence. aynı sıkıntıyı linea sahibi bir arkadaşım yaşamıştı.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    yok yapmadım sedan almayı düşünüyorum açıkçası onu da kiralamıştım biliyorum sürüşünü.
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    baz donanım mı egealar?
  • urene kullanıcısına yanıt
    Comfort

• Kesinlikle toledo,
  • Bir ara forumda Rapid konuları baya bir revaçtaydı, forumda koparılan yaygara kadar yollarda göremedik o ayrı mesele.
  • toledo parasının hakkını veren bir araç değil, gereksiz derecede pahalı, seatın saçma bir fiyat uygulaması var.(bkz: seat fiyat listesi 2018), rapid yakıt konusunda beğendiğim bir araç ancak iç malzeme kalitesi toledo dan daha kötü, her yer plastik,, bence egea (urban ve üstü) sınıf farkı ile bu iki araçtan; hem yalıtım, hem de malzeme kalitesi açısından daha üstün..
  • Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt
    Forumun kadrolu Egea övücüler lince gelir birazdan.

• p4ozgur kullanıcısına yanıt
    toledo'yu kimse tavsiye etmemiş siz tavsiye etmişsiniz.Sizce neden diğer ikisine tercih etmeliyim?
  • bagaj hacmi önemli benim için,leon küçük bagaja sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urene

toledo'yu kimse tavsiye etmemiş siz tavsiye etmişsiniz.Sizce neden diğer ikisine tercih etmeliyim?

Araç çok kaliteli ve sportif duruyor, rapid ve toledo donanım olarak aynı fakat toledo çokdaha şık bir araç, güvenlik olarak egea dan daha iyi,
  • Bugün octavia için 1,6 dizel dsg style için 2017 122 bin teklif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urene -- 27 Şubat 2018; 18:26:33 >
  • 8 yıl benzinli araç kullandım. Arada dizel astra j ve focus 2013model araçlar kullandım defalarca. Dizele, renault ve fiata hep bir ön yargım vardı. Birgün egea hb test ettim. Lounge plus donanım hb. Direk aldım.

Egeada sedanlar ile hb ve sw ları ayırmak lazım. Ciddi yalıtım ve parça kalite farkı var arada. Hb egea ciddi anlamda mantıklı. İç hacim ve bagaj çok iyi. Araç çok kuvvetli. Lounge plusta benim gereksiz ve faydasız gördüğüm donanımlar yok. Tek aradığım ve olsun istediğim sunroof olurdu. Adaptif cruse control ve şehir içi akyif güvenlik mükkemmel bişey.

• sepulnation S kullanıcısına yanıt
    egea sedanı deneyimleydiniz mi?

Hb benim de hoşuma gitti ama sedanın bagaj yayla gibi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.