Şimdi Ara

SEAT İBİZA STYLE 1,4 lt BENZİNLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesleğime yeni başladım. Kendimi ödüllendirmek adına ikinci el veya sıfır araç almayı düşünüyorum. toyota corolla hatchback ikinci el, opel astra ikinci el, opel corsa sıfır vw polo sıfır derken seat ibizayı farkettim. 30 bin civarı bütçem var. seat ibiza style 1,4 lt benzinli sıfır almayı düşünüyorum. şu an kampanyalı fiyatı 31,200. tavsiye eder misiniz? turbo motorlu seat ibizaların fiyatı çok yüksek. 1,4 benzinli kullanan var mı? atak bi araba mı? problem yaratır mı? bir de seat yetkili satıcı olan arkadaşlardan ricam bu kampanya ne zamana kadar sürer? bilgisi olan var mı?

• 1.2 tsi ile arasında liste fiyatı üzerinden 2700 lira fark var.vergi avantajı, az yakması ve performansını düşününce bana kalırsa tsi almanız daha mantılı olur. 1.4 motordan ataklık falan beklemeyin.ayrıca yeni aveoya da bakın aynı fiyata daha donanımlı bir araçtır
  • Performans olarak pek birşey beklemeyin hocam. 120 130 km/h den sonra da oldukça fazla motor sesi geliyordu . Yüksek devirlerde de aynı. Biraz daha ekleyebilirseniz 1.2 tsi tavsiye ederim uzun yıllar başınız ağrımadan binersiniz, performans olarak da sorun yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.