Şimdi Ara

Seat Leon 1.0e-Tsi DSG fiyatı uygun mu? Evet, bence uygun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YawuzS

132 beygir dedigin corolla 159 tork  Üstelik sedan gemi gibi bir araba. Kaputun altına ikinci bir motor koycak yer bırakmışlar. Rampada vites düşürmeye devam et. 200km hızı yokuş aşağı basıp görerek mutlu olabilirsiniz.

Leon 1.0tsi ise 200 tork. Tork un ne olduğunu bir araştır öğren. Pozantı rampasıni, bolu dağını vites küçültmeden çıkmanın ne olduğunu bu arabada öğrenebilirsiniz.

Size patlak 1.5 tsi motor satmışlar. Ben 1.0 tsi ile 200ü çok çok rahat kısa sürede görüyorum.

Alıntıları Göster
    Hahahaha
    Hocam sensin tamam
    Kullandığım araçların birisi 400Nm diğeri benzinli turbo 300Nm Torka sahip
    En kral yokuşlar senin olsun 900 cc mobiletinle çıkarsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hahahaha
    Hocam sensin tamam
    Kullandığım araçların birisi 400Nm diğeri benzinli turbo 300Nm Torka sahip
    En kral yokuşlar senin olsun 900 cc mobiletinle çıkarsın :)

Alıntıları Göster

Dedenin dedesinden kalma çağ dışı atmosferik motorunlada sana mutluluklar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

Dedenin dedesinden kalma çağ dışı atmosferik motorunlada sana mutluluklar dilerim.

Alıntıları Göster
    Atmosferik kullanmıyorum sağol hepsi turbo araçlarımın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bi bayiye sordum nisandan önce gelmicek dedi. Kapıda galericiler pusuda bekliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

900 cc mobilet motorlu arabaları dayadılar bizim gibi 3. Dünya ülkelerine bizde ucuz diye seviniyoruz.

1.6 atmosferik honda civic yerine

gozu kapali 1000 tsi motoru alirim

• 1.0 tsi için abartarak 900 küsür cc demesi yokmu bide. Küsür yazmana gerek yok ben sana net yazayım. 999cc tsi. atmosferik cahil

• Mak. Müh olarak hayretler içerisindeyim.

Özallı yıllardan, geçen yüzyıldan kalma atmosferik motorla, verimliliğiyle, teknolojisiyle abide olan TSI bir olabilir mi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intermed

Şu anda bana hitap eden bir araç değil, ancak mevcut piyasa koşullarında fiyatı uygun duruyor. Stok sıkıntısı olmazsa çok satar bence.

Aynen ben de böyle düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

E -TSİ motorlarda 48 v elektrik motoru var . Bu teknoloji yarı hybrid olarak geciyor. Araç kalkışlarda bu motoru kullanarak hem yakıt tasarrufu sağlıyor hem de motor emisyonu azalıyor.

Sırf bu motor icin bile alınır bu araç . Normal 1.0 lardan daha az tüketimi var . MTV de avantajlı.

Alıntıları Göster

Bilgilendirme için teşekkürler. Seat.com.tr'de varsa da ben bulamamıştım.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Bilgilendirme için teşekkürler. Seat.com.tr'de varsa da ben bulamamıştım.  

Alıntıları Göster

Benim bildigim aracta bulunan elektrik motor cok guclu degil. Dolayisiyla araci kaldirmaya yetmiyor. Az enerji isteyen sabit hizla kismen duz olan yollarda devreye giriyor, benzin harcamiyor. Act deki gibi 2 silindir kapatmak yerine 4 unu kapatip bu sekilde elektrik motora veriyor isi

• Merhaba arkadaşlar, 1.0 DSG modelleri Nisan ayında gelecek diyorlar. O zaman neden fiyat listesinde görünüyor? Nisan ayında bu fiyattan vermeyeceklerine adım gibi eminim. Şu anda TR de 1.0 DSG satan bayi var mı? Seat müşteri hizmetlerini arasam bu bilgiyi verirler mi?

• 4-5 yıl önce, Octavia ve A3 ile satılan 1.0 tsi ler forumda topa tutulmuştu, şimdi aynı motoru yere göğe sığdıramıyorlar buda ilginç bir durum.

• arkadaşın 1.0 tsi octaviası vardı bende de 1.6 dizel 110luk focus vardı octavianın stoplarını göremiyordum. Uzun yolda 1.0 tsi 130 sabit 5.2 lt yakıyordu şehir içi manuel 5.8 lt yaktı mersin silifkede. Yazılımla 1.5 tsi kıvamına geliyor, mükemmel bir motor olmuş 1.0 tsi.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Hocam 209 bin lira fiyatlı en baz donanım da sizce alınabilir seviyede bir araç mı mantıken
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Hocam 209 bin lira fiyatlı en baz donanım da sizce alınabilir seviyede bir araç mı mantıken

Evet bence öyle ancak STYLE donanımın bazı temel eksikleri var onlar biraz can sıkabilir.

Mesela Ön kol dayama yok. Manuel bir araçta zor olacaktır. Serviste orjinal parça takıyorlardır belki sormak lazım.

Full Link de yok diye biliyorum AndroidAuto kullanmak istiyorsanız.

210 değil de 200 olsa çok daha içime sinerek alırdım ama bunu da not düşeyim. Zira sadece 20 bin daha verilerek otomatik veya dolu bir araca terfi edilebiliyor bu noktada

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

4-5 yıl önce, Octavia ve A3 ile satılan 1.0 tsi ler forumda topa tutulmuştu, şimdi aynı motoru yere göğe sığdıramıyorlar buda ilginç bir durum.

2016 yılında makyajlı a3'leri 1.0 tfsi motorla 83.000 liraya satmışlardı. Gidip bayide bakıp beğenmiştim ama araç alma durumunda değildim o dönem. Hala içimde uktedir o fiyatı kaçırmak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: zerok

Merhaba arkadaşlar, 1.0 DSG modelleri Nisan ayında gelecek diyorlar. O zaman neden fiyat listesinde görünüyor? Nisan ayında bu fiyattan vermeyeceklerine adım gibi eminim. Şu anda TR de 1.0 DSG satan bayi var mı? Seat müşteri hizmetlerini arasam bu bilgiyi verirler mi?

İlk gelen araçlar satıldı aslında. Alan arkadaşlar var forumdan. Nisan ayında gelecek partiden bahsediyorlardır (Ancak bence nisandan önce kesinlikle gelecektir)

• redmaner kullanıcısına yanıt

Ön kol dayama olmaması can sıkıcı gerçekten ama yine de çok beğendim. Doğuş gerçekten bu noktada adeta sorumluluk alarak uygun bir fiyata koydu aracını. Dediğiniz gibi tam 200bin olsaydı tam mükemmel olurdu. 2015 manuel golf 1.2 tsi 150 bin tl ve 2021 bu leon 209bin tl seçenekleri sunulsa hangisini alırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Ön kol dayama olmaması can sıkıcı gerçekten ama yine de çok beğendim. Doğuş gerçekten bu noktada adeta sorumluluk alarak uygun bir fiyata koydu aracını. Dediğiniz gibi tam 200bin olsaydı tam mükemmel olurdu. 2015 manuel golf 1.2 tsi 150 bin tl ve 2021 bu leon 209bin tl seçenekleri sunulsa hangisini alırdınız

Km, fiyat, golf'ün donanımı ve nasıl kullanıldığı önemli burada. Ama ben kesinlikle C sınıfı araç almayı kafaya koyduysam imkan varsa Leon alırım.

Ancak alternatif olarak 190.000 liralara Kia Ceed bulunabiliyor o da gerçekten dolu bir araç. 1.0 motorunun performansı da fena sayılmaz

• Bilgi amaçlı koymak istedim. Bazı arkadaşlar bazen soruyor. Vw golf 8 ve yeni seat leon da kullanılan mild hybrid sistemi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.