Şimdi Ara

Seat Leon 1.0e-Tsi DSG fiyatı uygun mu? Evet, bence uygun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redmaner

Avrupa'da 8 yıl olduğu nerede yazıyor acaba?

Zira benim izlediğim tüm yabancı kaynaklar bu konuda hyundai grubunu över ve onlar bile maks 5 yıl garanti veriyor.

8 Yıl garanti süresini yanlış biliyor olabilirsiniz.

Bu arada mild-hybrid teknolojisi ile ilgili ülkemizdeki Skoda Octavia incelemelerine bakabilirsiniz. Zaten aynı motorlar olduğu için fikir verecektir.

Askerden kısa dönem bir coğrafya öğretmeni arkadaş ile sohbet ettim bugün. Bu konu üzerinden.

Yaşayan yabancı akrabalar varmış sitemkâr belirtti biraz bu durumdan. Sorarım ama tekrardan... İletirim.

Öneri videosu için ayrıca teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 231 mi!!! ev parasina findik motor arabacik
  • iyi para fakirler uzaklaşsin lütffeen

• 1.0 DSG den se fr daha mantıklı bence

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Almanya da en cok satılan araç Golf ve Golf de en çok 1.0 tsi motorlu versiyonu ile satılmış durumda bu ülkede. Açın avrupadaki ülkerelerin internet sitelerine bakın, hangisinde 1.0 motorlu versiyonu ile satılmıyo Leon, Golf gibi araçlar? Bilmeden yazmışsınız bi de 7 kişi beğeni yapmış. Cehalet böyle bişe..

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

900 cc mobilet motorlu arabaları dayadılar bizim gibi 3. Dünya ülkelerine bizde ucuz diye seviniyoruz.

Bence 1.0 tsi üniteler başarılı, 115 beygir 200 tork çok güzel değerler. 1.6 ile 2.0 atmosferik arası dengede bir motor.

• quote:

900 cc mobilet motorlu arabaları dayadılar bizim gibi 3. Dünya ülkelerine bizde ucuz diye seviniyoruz.

"MOTOR BÜYÜK OLMALI ARABA YÜRÜMEZ YOKSA"

Allah'ın köylüsü  

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Elektrik motorun gücü ve torku nedir? Mild hybridde ice sürekli çalışıyor mu?
  • Fr alacakken fahiş zamlar ve akabinde sahibindende fr lere eklenen +50 bin hevesimi kursağımda bırakmıştı..

Ahım var ahım! Fr leri 300 den satmaya çalışanlar. Hadi buyrun piyasa sizin satın bakıyım. Yaz sahibindene fr opsiyon 2 boya extra 18 jant az bulunan kırmızı renk 290 bin tl. Hadi yaz  

• galericilerden garibana kalırsa 231 e galeri alır toplu alır onuda indirim uygulanır, 250 ye sarı sayfada ilana koyar

• Arkadaşlar bu e-TSI ne oluyor? Seat'ın sitesine baktım ama bilgi göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Arkadaşlar bu e-TSI ne oluyor? Seat'ın sitesine baktım ama bilgi göremedim.

E -TSİ motorlarda 48 v elektrik motoru var . Bu teknoloji yarı hybrid olarak geciyor. Araç kalkışlarda bu motoru kullanarak hem yakıt tasarrufu sağlıyor hem de motor emisyonu azalıyor.

Sırf bu motor icin bile alınır bu araç . Normal 1.0 lardan daha az tüketimi var . MTV de avantajlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corollanin, civicin koskoca 1.6 atmosforik motoru varken. 1.0 tsi fındık motor alınır mı bea.

Diyen cahiller var. Kalkışta hangisi daha seri. Rampada hangisi daha iyi çekiyor. Bunları test edin ondan sonra yorum yazın. 1.0 tsi motor o öve öve bitiremediğiniz çoğu motorun içinden geçer.
    (Kendim kullanıcıyım. 1.0tsi 115bg 200 tork)

• Şu anda bana hitap eden bir araç değil, ancak mevcut piyasa koşullarında fiyatı uygun duruyor. Stok sıkıntısı olmazsa çok satar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

Corollanin, civicin koskoca 1.6 atmosforik motoru varken. 1.0 tsi fındık motor alınır mı bea.

Diyen cahiller var. Kalkışta hangisi daha seri. Rampada hangisi daha iyi çekiyor. Bunları test edin ondan sonra yorum yazın. 1.0 tsi motor o öve öve bitiremediğiniz çoğu motorun içinden geçer.
    (Kendim kullanıcıyım. 1.0tsi 115bg 200 tork)
    1.6 132 HP corolla 9.7 saniye
    1.0 115 HP leon 9.6 saniye

İkiside manuel bu verilerin 1.0 için güzel bir değer fakat 120 km/h dan sonra corolla ciddi şekilde farkı açar.

Hiçbir şekilde fark açamıyor. 1.2 tsi ile civic deneyen biri olarak yazıyorum. Zaten açsada önemi yok zira normal hayatta kimse 6000 devir cevirmiyor. Civic 6k çevirip maksimum Güç sağlayacak yolda duzse tork engeline takılmayacak sonra leon geçecek.

Kimse pistte yarışmiyor bu araçların 3000 devir civarı esnekliğine bakar son kullanıcı.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Dostum 1.0 TSI diyordun şimdi 1.2 TSI çıktın
    132 corolla her türlü 1.0 TSI leonu yer boşuna laf dolandirmaya gerek yok.

Ben bir şey demedim de konuya o kadar uzaksın ki 1.0 tsi daha güçlü zaten 1. 2 den. Kafa hacimde kalmış. Ah şu araçları bir kullansanız 1. 6 atmosferik nere 1.0 tsi neree anlayacaksınız işte ama bende yazıyorum boş boş

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Ben bir şey demedim de konuya o kadar uzaksın ki 1.0 tsi daha güçlü zaten 1. 2 den. Kafa hacimde kalmış. Ah şu araçları bir kullansanız 1. 6 atmosferik nere 1.0 tsi neree anlayacaksınız işte ama bende yazıyorum boş boş
    1.4 TSI ve 1.5 TSI araçlarım oldu nasıl olduklarını çok iyi biliyorum hocam ayrıca atmosferiğinde ne olduğunu biliyorum. demek istediğim belirli bir hızdan sonra düşük motor hacmi (900 kusur cc) bir yerlerinide yırtsa 180-200 gibi hızlara çıkması 2 gün sürüyor. Yani kalkışta yokuşta 1.0 tsi daha iyi olabilir ona lafım yok.

• quote:

Dostum 1.0 TSI diyordun şimdi 1.2 TSI çıktın
    132 corolla her türlü 1.0 TSI leonu yer boşuna laf dolandirmaya gerek yok.

132 beygir dedigin corolla 159 tork  Üstelik sedan gemi gibi bir araba. Kaputun altına ikinci bir motor koycak yer bırakmışlar. Rampada vites düşürmeye devam et. 200km hızı yokuş aşağı basıp görerek mutlu olabilirsiniz.

Leon 1.0tsi ise 200 tork. Tork un ne olduğunu bir araştır öğren. Pozantı rampasıni, bolu dağını vites küçültmeden çıkmanın ne olduğunu bu arabada öğrenebilirsiniz.

Size patlak 1.5 tsi motor satmışlar. Ben 1.0 tsi ile 200ü çok çok rahat kısa sürede görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 2 Şubat 2021; 19:41:8 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.