Şimdi Ara

SEAT LEON 1.4 TSİ 150 HP FR MODELİ MANUEL 2016 KASA 0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leon için otopark and resmen çöp demek istemiş.. bu kadar kötümü bu araç gerçekten.

https://youtu.be/rSTVdKuY0AI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon act motor tup takiliyor mu ? Kaca takiliyor ? 2006 dan beri duz benzinli arabaya binmedik.

• Mavi renk alsaydın keşke

• Ramazan355 R kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı şimdi gördüm kişisel zevkler tabiki iki renk de güzel ama Alorun bendeki yeri farklı
    Aracımız Ledsiz Beyaz ondan dolayı FR'ın her türlüsü güzel o ayrı

• Leonla astracıları tokatlarsınız hocam adamların 140 hp olanları zar zor yürüyor

• 1.4 turbo 150hp astra 18 jantlı harika duruyor malesef ben 18 lik bulamadım bayilerde eylül ekimde gelecekmiş. Bu arada astra j bile leondan daha iyi yol tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Leon için otopark and resmen çöp demek istemiş.. bu kadar kötümü bu araç gerçekten.

https://youtu.be/rSTVdKuY0AI

Alakası bile yok hocam. Orada hangi aracı anlatıyorlar belli değil. Avrupa'daki İngiltere'deki bağımsız test kuruluşların testlerini açıp bakın Leon FR hepsinde en önde gelen araç C kompakt sınıfında.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    FR modeli hakketten çok yakışıklı kırmızıyı sipariş edicem bu pazar Allah nasip ederse.
  • Ramazan355 R kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun fotoğraflarını foruma atmak gibi bir hata yapmayın

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.. :).Kırmızı rengi tercih ettiğim için 1 2 ay gibi bir bekleme süresi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 15 Temmuz 2016; 9:40:58 >
  • Alor Mavi muhteşem bir renk, kırmızı dan çok daha yakışıyor haberiniz olsun.
    Ben 3 ay bekleme süreli alor mavi sipariş etmiştim 2 sene önce sonra zam dan dolayı vazgeçtim. 2 ay beklerseniz araç kesin zamlanacak.
    Kaçırmayın alor maviyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Biri Astra yol tutuşta Leon FR'dan iyi demiş ama FR'ı normal Leon'la karıştırıyor sanırım. Leon FR sınıfının en iyi yol tutan araçlarından biri. Normal Leon'a göre yere daha yakın ve spor süspansiyonlara sahip. Kendi fiyat seviyesinde alınabilecek en mantıklı araç her açıdan.

Aynı fikirdeyim.
  • superchargerAgea S kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa Astraları biraz zor tokatlar. Ayrıca biz Astracılar 150 hp için kazık gibi bir arabaya veya golf alacaklar için konuşacak olursak dsg gibi bir şanzımana mahkum değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 15 Temmuz 2016; 10:31:00 >
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Zamlanırsa sene sonunu beklerim mecbur ucuza verir . Ama alor mavide çok güzel bir renkmiş harbiden karar vermek zor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 15 Temmuz 2016; 10:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Yeni kasa Astraları biraz zor tokatlar. Ayrıca biz Astracılar 150 hp için kazık gibi bir arabaya veya golf alacaklar için konuşacak olursak dsg gibi bir şanzımana mahkum değiliz.

İyi git bir tane daha astra al :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr lerin arka süspansiyon bağımsızmı .

Konuyu açan arkadaşın kafasını karıştıran K kasa Astra olmuş, sen tutmuş J kasayı anlatmışsın.

Sütçü beygiri eskilerde kaldı. K'nın sedanı da gelince artık J kasa tarih olacak.

Golf'ün havasını alan Astra K'dan sonra, yenilenen İnsignia da Passat'ın havasını alacak hafifleyen kasası ve yenilenen motorlarıyla...

Şu an vag grubunun tarihinde görülmemiş indirimler yapmasında Opel'in başarısının büyük payı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 15 Temmuz 2016; 10:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Konuyu açan arkadaşın kafasını karıştıran K kasa Astra olmuş, sen tutmuş J kasayı anlatmışsın.

Sütçü beygiri eskilerde kaldı. K'nın sedanı da gelince artık J kasa tarih olacak.

Golf'ün havasını alan Astra K'dan sonra, yenilenen İnsignia da Passat'ın havasını alacak hafifleyen kasası ve yenilenen motorlarıyla...

Şu an vag grubunun tarihinde görülmemiş indirimler yapmasında Opel'in başarısının büyük payı var.

Doğru eskiden sütçüydü. Şimdi ise muhallebici

Verecek cevabın yok tabi. Sütçü muhallebeci gibi laflarla kendini avut sen.

Haziran ayı satış rakamlarını burda da paylaşalım da Opel'in tokat gibi cevabı bu başlık altında da görülmüş olsun.

Golf: 1595
    Astra: 1354
    Leon: 971

Astra K + Astra Sedan Ocak-Haziran toplam 13684 satis, Golf + Jetta Ocak-Haziran toplam satis 13695.
    Aradaki fark da Astra SW satisi ile kapaniyor.

Kaynak: odd.org.tr

Vag grubunun Opel'e plaka okuttuğu günler geride kaldı. Bunu kabullen artık.

Şu an J kasa Sedan Astra'yı alanlar; Opel'in VW gibi, sedanı ayrı hb olanı farklı kalite ile üretmemesi nedeniyle bu araca yöneliyor. Dizel Jetta satılmamasının da bu durumda payı var. 150 HP'lik motor seçeneğiyle de sunulacak olan K kasa sedan astra geldiğinde, Jetta şimdi satıldığının onda biri kadar satılsa dua etsin. Ve VW'nin, Opel'in 136 hp'lik dizel motoruna verecek cevabı yok. Zaten başı ödeyeceği tazminatlarla yeteri kadar belada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 15 Temmuz 2016; 11:05:04 >

• Gayet güzel tercih. Benim yaşım 23 ve bizde de kırmızı renk 2014 model FR var ve hiç keşke başka araba alsaydık dedirtmedi. Her bindiğimde daha fazla kullanma isteğim oluyor hatta şöyle ki memlekete gittik git gel nerdeyse 2000 km ve 1500 km'yi ben gitmişimdir kullanmak istediğim için

Şehir içinde eko modda dolaşıyorum ki arabanın bu modda bile performansı bir çok araçtan daha iyi. 6.5-7 litrelerde rahatlıkla dolaşabiliyorsun.

Tek sıkıntısı kırmızı renk çok dikkat çekiyor benim gibi nazara inanmayan birisi bile inanmaya başladı çok dikkat etmek gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 15 Temmuz 2016; 11:01:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.