Şimdi Ara

SEAT LEON 1.4 TSİ 150 HP FR MODELİ MANUEL 2016 KASA 0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupant

Verecek cevabın yok tabi. Sütçü muhallebeci gibi laflarla kendini avut sen.

Haziran ayı satış rakamlarını burda da paylaşalım da Opel'in tokat gibi cevabı bu başlık altında da görülmüş olsun.

Golf: 1595
    Astra: 1354
    Leon: 971

Astra K + Astra Sedan Ocak-Haziran toplam 13684 satis, Golf + Jetta Ocak-Haziran toplam satis 13695.
    Aradaki fark da Astra SW satisi ile kapaniyor.

Kaynak: odd.org.tr

Vag grubunun Opel'e plaka okuttuğu günler geride kaldı. Bunu kabullen artık.

Şu an J kasa Sedan Astra'yı alanlar; Opel'in VW gibi, sedanı ayrı hb olanı farklı kalite ile üretmemesi nedeniyle bu araca yöneliyor. Dizel Jetta satılmamasının da bu durumda payı var. 150 HP'lik motor seçeneğiyle de sunulacak olan K kasa sedan astra geldiğinde, Jetta şimdi satıldığının onda biri kadar satılsa dua etsin. Ve VW'nin, Opel'in 136 hp'lik dizel motoruna verecek cevabı yok. Zaten başı ödeyeceği tazminatlarla yeteri kadar belada.

0-100 HP Tork şehir içi tü. Sehir dışı tü. Ortalama tü.

Astra: 8.3 150 230 7.3 4.5 5.5

Leon: 8.2 140 250 6.4 4.5 5.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Verecek cevabın yok tabi. Sütçü muhallebeci gibi laflarla kendini avut sen.

Haziran ayı satış rakamlarını burda da paylaşalım da Opel'in tokat gibi cevabı bu başlık altında da görülmüş olsun.

Golf: 1595
    Astra: 1354
    Leon: 971

Astra K + Astra Sedan Ocak-Haziran toplam 13684 satis, Golf + Jetta Ocak-Haziran toplam satis 13695.
    Aradaki fark da Astra SW satisi ile kapaniyor.

Kaynak: odd.org.tr

Vag grubunun Opel'e plaka okuttuğu günler geride kaldı. Bunu kabullen artık.

Şu an J kasa Sedan Astra'yı alanlar; Opel'in VW gibi, sedanı ayrı hb olanı farklı kalite ile üretmemesi nedeniyle bu araca yöneliyor. Dizel Jetta satılmamasının da bu durumda payı var. 150 HP'lik motor seçeneğiyle de sunulacak olan K kasa sedan astra geldiğinde, Jetta şimdi satıldığının onda biri kadar satılsa dua etsin. Ve VW'nin, Opel'in 136 hp'lik dizel motoruna verecek cevabı yok. Zaten başı ödeyeceği tazminatlarla yeteri kadar belada.

Leoncular mı öyle diyecek :D vag grubunu sevmem ama arkadaşa bilgi verdim

• superchargerAgea S kullanıcısına yanıt
    Bir kere aracın torku 245 NM. 230 değil.

0-100'e ait 8.3 saniye de, sport modu açık olmadan elde değilen değer.

Mesela excellence donanımda sport tuşu yok ve 8.3 saniye bu araç için de geçerli. Çoğunluk sport tuşu olan dynamic donanım alıyor ve sport tuşuna bastığınızda aracın hızlanması ciddi bir biçimde değişiyor.

Şehir içi tüketimin yüksek olmasının sebebi ise Astra K'da start stop olmaması. Ben start stopu aktif bir şekilde kullanıyorum diyorsanız Leon daha tasarruflu. Benim gibi kullanmıyorsanız Leon'un yakıt tüketimi anlamında bir avantajı kalmıyor.
  • quote:

Bir kere aracın torku 245 NM. 230 değil.

0-100'e ait 8.3 saniye de, sport modu açık olmadan elde değilen değer.

Mesela excellence donanımda sport tuşu yok ve 8.3 saniye bu araç için de geçerli. Çoğunluk sport tuşu olan dynamic donanım alıyor ve sport tuşuna bastığınızda aracın hızlanması ciddi bir biçimde değişiyor.

Şehir içi tüketimin yüksek olmasının sebebi ise Astra K'da start stop olmaması. Ben start stopu aktif bir şekilde kullanıyorum diyorsanız Leon daha tasarruflu. Benim gibi kullanmıyorsanız Leon'un yakıt tüketimi anlamında bir avantajı kalmıyor.

Hadi ordan -10 hp fark olmasına rağmen sonuca bak istersen 150 hp ecotsi olanı koyayım elle tutulur bir şeyin yok başka yerlerde deme bunları gülerler sana yok sport tuşu kapalı bilmem neymiş muahhahahah :D

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Sağolasın güzel yorumun için :). Alınca zaten 10cm lik nazarlık hazır takıcam bi yerine herkes aynı şeyi diyor ama gerçekten ben 1 2 kere gördüm kırmızı FR dönüp dönüp baktım çok yakışıklı araç.
    İki aracın hızlanması kafa kafaya.

Sport modunun açık ve kapalı olduğu iki durum arasında ciddi hızlanma farkı var. Sürdüğüm arabaya mı inanayım sana mı? Millet gülecek diye deneyimlediğim bir olguyu paylaşmaktan çekinecek değilim.

Sport modu açıkken aracın hızlanması inkar edilemeyecek derecede değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 15 Temmuz 2016; 11:28:59 >
  • quote:

İki aracın hızlanması kafa kafaya.

Sport modunun açık ve kapalı olduğu iki durum arasında ciddi hızlanma farkı var. Sürdüğüm arabaya mı inanayım sana mı? Millet gülecek diye deneyimlediğim bir olguyu paylaşmaktan çekinecek değilim.

Sport modu açıkken aracın hızlanması inkar edilemeyecek derecede değişiyor.

Tamam :D

Leonun 0-100 hızlanması da belki sport modu açılmadan elde edilen değerdir.

İki araç da kafa kafaya hızlanan araçlar. Katalog verileri arasında 0.3 saniye fark var. Plaka okutma ifadesini kullanabileceğin bir fark değil.

140 hp'lik j kasa için dediğin doğru ama artık bu aracın hb olanı üretilmiyor.
  • quote:

Leonun 0-100 hızlanması da belki sport modu açılmadan elde edilen değerdir.

İki araç da kafa kafaya hızlanan araçlar. Katalog verileri arasında 0.3 saniye fark var. Plaka okutma ifadesini kullanabileceğin bir fark değil.

140 hp'lik j kasa için dediğin doğru ama artık bu aracın hb olanı üretilmiyor.

150 hp olan leon 150 hp 0-100 ise tam 8 saniye bu daha adil

Astra da 8.3 saniye. Arada 0.3 saniye fark var.
  • quote:

Astra da 8.3 saniye. Arada 0.3 saniye fark var.

Boş boş konuşup durma 0.3 saniye rollde yaklaşık bir boy yapar

• 2 Araba da çok güzel bana göre Astra nın yeni kasasıda çok şık çok güzel ama ben daha sportif bir şey istediğim için direk leona FR a gitti kafam :)
    Asıl sen boş boş konuşma. Kafa kafaya olan arabalar. Kime sorsan bu fark için plaka okutmaktan bahsetmez. Herkes kendi keyfine göre birini tercih eder.
  • quote:

Asıl sen boş boş konuşma. Kafa kafaya olan arabalar. Kime sorsan bu fark için plaka okutmaktan bahsetmez. Herkes kendi keyfine göre birini tercih eder.

Hadi ordan sen 0.3 saniyeyi az birşey mi sanıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Tupte tuketimi ne kadar ? Benzinde maas yatmez,depo 300 tl ye dolar.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Benim görüşüm böyle bi arabaya tüp taktırıp öldürmeyin benzin sıkıntıysa eco moduna alıp yavaş yavaş ani kalkış yapmadan sürün 5.2 lere falan iniyor yakıt tüketimi..
  • amacına uygun en f/p arabayı seçmişsin zaten, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan355

Zamlanırsa sene sonunu beklerim mecbur ucuza verir . Ama alor mavide çok güzel bir renkmiş harbiden karar vermek zor ..

Yil sonuna indirim bulmak neredeyse imkansiz. 75k lik araba kasim ayina kadar yaklasik 78k olacaktir. Yil sonunda ise mac 1.000 daha indirip 77 ye falan vereceklerdir. Ben 2013 te leon siparisi verdigim de 3 ay da gelecek araca 62 binde. 69 bind cikmisti. Tecrubeli biri olarak beklerken riski degerlendir.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Arabaya tüp takılmıyor. Depoda 230 liraya doluyor. Arabanın tüketimi gayet normal hatta gidişine göre iyi bile 7 lt ile kasmadan gezilebiliyor

• Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Bekleme gibi bi düşüncem yok zaten bu pazar gidiyorum bayii'sine anlaşırsak alıcağım :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.