Şimdi Ara

SEAT LEON 1.4 TSİ 150 HP FR MODELİ MANUEL 2016 KASA 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm öncelikle bu 2 hafta içinde borca girip araba alıcam. 20 yaşındayım o yüzden aracın dış görünüşü spor olmasını istiyorum kafamda sabit olarak seat leon var fr paketi FULL + FULL'' 18 JANT 7 İNÇ. DOKUNMATİK EKRAN DAHİL ''. 75 LİRA FİYAT ALDIM BAYİDEN. Alıcam allah nasip ederse ama yeni çıkan Opal Astra kafamı baya kurcalıyor açıkçası fikirlerinizi söylerseniz sevinirim..İyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 12 Temmuz 2016; 18:45:15 >

• Dış görünüşü spor istiyorsan Leon FR'dan daha iyi bir tercih yok bence. İyi fiyat da almışsın fakat yol tutuş olarak Astra daha üstün Leon'dan.
  • Hacı almışken fr plus ve koltuk ısıtma alırsan güzel olur bir sürü sonra arabayı keşke daha dolu alsaymışım dersin :) 6.5 inç ekran bu arada.
  • Ekrana 6.9 inç dedi ya da yanlış anladım bilmiyorum. Koltuk ısıtmayı falan söylemedi daha bi şeyler ekliyebilir miyiz dedim en dolusu bu dedi yine konuşucam ama . Kırmızı rengini tercih ettim sipariş ile gelicek bu arada 1 ay bekleme süresi var . Astrayıda gidip denicem bi ara kafamı çok kurcalıyor yeni kasası cidden muhteşem olmuş. Bu arada apollo mavi renk seçeneği var ellerinde fark almadan onuda verebiliriz dedi ama pek ısınamadım o renge bilmiyorum.
  • dsg siz leon fr ve astra bence ikiside çok mantıklı araçlar.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Yol tutuşta leon fr, direksiyon hisliliği ve yüksek hızlardaki sert sürüşten sonra şehir içine girip hızı düşürdüğünde bu duruma adapte olma becerisinde astra k üstün.

Kaynak:http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-vauxhall-astra-versus-ford-focus-and-seat-leon-comparison

Ses sistemi kalitesi de önemli ise fr alınmasını öneririm. Ama direksiyon daha hisli olsun, araba o kadar da sert olmasın biraz konforlu olsun deniliyorsa; astra öneririm.

Eski leoncu (mk3 kasa dizel), yeni astracı olarak düşüncelerim bunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 12 Temmuz 2016; 10:04:46 >

• Normalde c segmentine 70k dan fazlasi verilmez ama alet güçlü ustune baya opsiyon var.yalniz 18jantla konfor olarak epey sikinti cekersin.
    Kredi falan demissin araba sana 85 90a patlayacaksa 50 55k civarlarina citroen ds4 thp yada giulietta bakilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri Astra yol tutuşta Leon FR'dan iyi demiş ama FR'ı normal Leon'la karıştırıyor sanırım. Leon FR sınıfının en iyi yol tutan araçlarından biri. Normal Leon'a göre yere daha yakın ve spor süspansiyonlara sahip. Kendi fiyat seviyesinde alınabilecek en mantıklı araç her açıdan.
  • Banada Leon FR modeli çok mantıklı geliyor gidip astrayada bakıcam ama kalbimde leon var . Galeri kendi taksit yapıyor fiyat artıcak doğal olarak ama 85 bine kadar çıkmaz nakit vericem çünkü yarısını . 17 ' 18 ' jantlar mevcut 18 ' i önerdi galeride ki arkadaş . Kötü mü olur arabayı yorar mı acaba ? 1.4 150 hp gelicek ..
  • Sehir ici 9.5 10 lt nin altina dusmez leon Istanbuldan bahsediyorum tabi

• İzmirdeyim ben arkadaşın kuzenin de var 2015 1.4 TSİ 140 HP MANUEL. Spor moda alıp bastığımızda otobanda 8 9 litreyi gördük ama '' eco '' moduna alıp sakin sürüş yaptığımızda en fazla 6 dedi yol bilgisayarı. Şu jant olayı kafama takıldı 18 ' jant büyük mü gelir acaba ?
  • Leon FR sürücüsü bi arkadaş tanıtsın şu arabayıda pazar günü galeriye anlaşmaya gidicem gönül rahatlığıyla alabileyim bari..
  • FR donanıma bir de 18" jant ekleteceksen çok sert zımbır zımbır bir araban olur haberin olsun. Onun dışında oldukça şık araç tabiki kırmızı tercih et.
  • Evet kırmızısını isticem bu hafta sonu apollo mavi diye bir renk varda istemedim kırmızısı şık gerçekten. Şöyle bir şey var 18 ' çoğunluğu kişi memnun lastik havalarını çok basmadıktan sonra sorun çıkmaz diyorlar ama çok kararsız kaldım o konuda .
  • Ramazan355 R kullanıcısına yanıt
    Genç adamsın 18" koymaz sana. FR'ın spor koltukları sarıyor zaten seni bir sorun yaşamazsın bırak arkaya oturacaklar düşünsün. 2014 model 140 HP manuel FR var bende de, şimdi olsa yine FR alırım bu fiyatlara araba alacak olsam. 4 gün sonra tam 2. yılını dolduruyorum aracın hala çok keyif veriyor. Basmak mı istiyorsun müsait yolda bas spor moda bile almana gerek yok gayet iyi gidiyor. Ama dikkatli ol özellikle spor moda alırsan şeytan dürtüyor, kendine hakim olabilmen önemli. Ha yok az yaksın dizelcileri kıskandırsın mı istiyorsun eco moda bile alma yine normal modda ani gaz tepkileri vermeden gayet yine sol şeritten akışı bozmadan giderek çok düşük tüketimleri yakalayabilirsin. Öyle sağ şeritten tın tın gitmene hiç gerek yok. Sadece ideal devirlerde vites değiştir, ani kalkış ve gaz tepkilerinden uzak dur az da bassan araç zaten çok güçlü kalkıyor.

Ben alırken bayide hem beyaz hem kırmızı hazır vardı beyazı tercih ettim kırmızı çok iddialı diye ama ne zaman kırmızı FR görsem gözüm kalıyor çok güzel duruyor kırmızı FR gerçekten. Yalnız anlamadığım aracı galeriden niye alıyorsunuz bir de bekleyerek falan.

• Galeri dediğim seat'ın bayisi ya :) kırmızı renk FR olmadığı için ellerinde yurt dışından gelicekmiş ondan bekleme süresi var. Apollo mavi var ellerinde gördüm ama pek içime sinmedi kırmızı daha bi şık bana göre. Bu arada aracı anlattığınız için teşekkür ederim 18 '' jant mevzusu kafama takılmaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 13 Temmuz 2016; 8:48:37 >
  • Ramazan355 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. MBU'dan mı alacaksınız? Vosmer ve MBU ikisine de sorabilirsiniz belki diğerinde kırmızı araç vardır daha erken gelecek olan. Ama MBU'yu tavsiye ederim ben. Hem sadece Seat bayi bu yüzden markaya özelleşmiş durumdalar daha ilgililer. Servisleri de gayet iyi. Satışta Levent Bey, serviste Mehmet Bey sağolsunlar 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım aksine ufak tefek sorunlarımı hemen çözdüler hep. Vosmer ise satışta VW ve Porsche değil de Seat baktığın için daha rahat daha gevşekler sana karşı. Serviste de bir kere işim düştü kaskonun cam anlaşması Vosmer'leymiş yine ilgilendiler sağolsun ama MBU daha ilgili oluyor. Çünkü satışta ayrı olsa bile serviste Seat ve Porsche tamamen aynı yerde servis hizmeti alıyor. Yani FR'ın yanında Panamera'yı kaldırıyorlar lifte. Haliyle bir saçma durum oluşuyor.
  • Evet MBU'dan baktım İzmirden'misiniz sizde :).Konuştum geçen hafta bu pazarda gidip kaporayı bırakıp kırmızısı yoksa bile getirtme işlemine başlıcaz Allah nasip ederse.Taktım kırmızıya alor mavi varmış ellerinde ama ısınamadım pek o renge kırmızısı daha iyi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 14 Temmuz 2016; 8:30:37 >
  • Araç güzel ama Alor Maviyi tercih ederim sanırım. Ne zaman Alor Mavi FR görsem içim gider.

• Bayide alor mavi var da fiyat farkı alıp yapıyolarmış ücretsiz yapalım dedi elimizde ki çıksın kabul etmedim bende kırmızı FR'a aşığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 14 Temmuz 2016; 8:31:40 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.