Şimdi Ara

Seat Leon 1.4TSI FR mi? Astra 1.4T mi? Yeni Clio III mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathlike

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki hafta artık alacam arabayı. Sizlerin yorumları tecrübeleri benim için çok değerli. İlk defa kendi çalışarak kazandığım aldığım araba olcak hayırlısıysa:)

2011 -2012 model Opel Astra 1.4Turbo Sport 140hp
    2011-2012 model Seat Leon 1.4 Tsi FR 125bg

Bu 2 araç arasında karar veremiyorum. Astranın iç konforu ve görüntüsü hoşuma gitti özellikle beyaz olanlar şekil duruyor.
    Diğer yandan tsi motoruda çok övüyorlar. Şu seatın içi astra gibi olaydı herşey daha kolay olcaktı.
    İlerde satarken hangisi daha az üzer beni değer kaybı az olur onuda kestiremiyorum.
    2012 seatın yüzü eskidi gibi geliyor 2013leride 50bin civarında fiyatlara satılıyor ve değermi bilmiyorum eski havası yeni modelinde yok leonun sanki.
    Birde son olarak 2011-2012 temiz bir 2. el mi alayım 5-6bin daha verip sıfır mı almalıyım? 4sene binip satarken sıfır aldığımda çok mu zarar ederim.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim.
    Saygılarımla

kesinlikle astra.

İç mekan kalitesi 140 hp olması ve leona göre yakışıklı duruşu seçimi astra yönünde değiştiriyor.

Ayrıca 2. elde astra,golf,focus,civic üzmez emin ol. Galeri arabalarıdır bunlar her zaman peynir ekmek gibi alınır satılır.

Cevap için teşekkür ederim bende astraya daha yakınım şuan. Peki sence 2011-2012 model 42-43bine mi almak mantıklı olur? yada 48bin civarına sıfır mı almak.
    Sıfır alırsam satarken çokmu zarar ederim ne tavsiye edersin temiz bir 2. el mi?
    Bu arada yılda en fazla 5bin km yaparım. Sıfır alırsam herhalde 4sene sonra 20binde falan olur benim araba:)

şöyle düşünelim sıfır astranın en baz paketi bugün 40.000 civarı. sport paket 1.4 motor ve 1-2 opsiyonla 50.000 i buluyor.

Ben olsam 1-2 yaşında 41-42.000 Tl'ye 2. el 1.4 sport paket alırdım.

Örneğin bunun gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ares-den-2011-opel-astra-1.4-t-sport-ilk-sahibinden-beyaz-15-km-118869922/detay

Ya da bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opelastra-1.4-sport-t-full-plusnavigasyon-28bin-acilsatilik-118499663/detay

• FR almayı düşünüyorsanız aşağıdaki ilana bakabilirsiniz araç bir arkadaşımın..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013tescilli-1.4tsi-sifir-ayarinda-fr-117559143/detay
  • Eğer dizel derseniz bu araçta basşka bir arkadaşımın :) hemde copa paketli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sifirdan-farksiz-117287034/detay
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki hafta artık alacam arabayı. Sizlerin yorumları tecrübeleri benim için çok değerli. İlk defa kendi çalışarak kazandığım aldığım araba olcak hayırlısıysa:)

2011 -2012 model Opel Astra 1.4Turbo Sport 140hp
    2011-2012 model Seat Leon 1.4 Tsi FR 125bg

Bu 2 araç arasında karar veremiyorum. Astranın iç konforu ve görüntüsü hoşuma gitti özellikle beyaz olanlar şekil duruyor.
    Diğer yandan tsi motoruda çok övüyorlar. Şu seatın içi astra gibi olaydı herşey daha kolay olcaktı.
    İlerde satarken hangisi daha az üzer beni değer kaybı az olur onuda kestiremiyorum.
    2012 seatın yüzü eskidi gibi geliyor 2013leride 50bin civarında fiyatlara satılıyor ve değermi bilmiyorum eski havası yeni modelinde yok leonun sanki.
    Birde son olarak 2011-2012 temiz bir 2. el mi alayım 5-6bin daha verip sıfır mı almalıyım? 4sene binip satarken sıfır aldığımda çok mu zarar ederim.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim.
    Saygılarımla

kesinlikle astra.

İç mekan kalitesi 140 hp olması ve leona göre yakışıklı duruşu seçimi astra yönünde değiştiriyor.

Ayrıca 2. elde astra,golf,focus,civic üzmez emin ol. Galeri arabalarıdır bunlar her zaman peynir ekmek gibi alınır satılır.

Cevap için teşekkür ederim bende astraya daha yakınım şuan. Peki sence 2011-2012 model 42-43bine mi almak mantıklı olur? yada 48bin civarına sıfır mı almak.
    Sıfır alırsam satarken çokmu zarar ederim ne tavsiye edersin temiz bir 2. el mi?
    Bu arada yılda en fazla 5bin km yaparım. Sıfır alırsam herhalde 4sene sonra 20binde falan olur benim araba:)

şöyle düşünelim sıfır astranın en baz paketi bugün 40.000 civarı. sport paket 1.4 motor ve 1-2 opsiyonla 50.000 i buluyor.

Ben olsam 1-2 yaşında 41-42.000 Tl'ye 2. el 1.4 sport paket alırdım.

Örneğin bunun gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ares-den-2011-opel-astra-1.4-t-sport-ilk-sahibinden-beyaz-15-km-118869922/detay

Ya da bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opelastra-1.4-sport-t-full-plusnavigasyon-28bin-acilsatilik-118499663/detay

Kardeşim teşekkür ederim. Kısmetse bugün birisiyle konuştum 2011 model 15binde 39a anlaştık. 1.4t sport modeli. Yarın gidip arabayı expere sokup sorun yoksa kaparosunu verip bitiricem işi.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• nedir son durum. bende 2010 cıvıc premıumumu satıp kıyasladıgın araclardan birine gecmeyı planlıyorum degermı acaba merak ıcerısındeyım.
  • Bugün gittim kaparosunu verdim. Haftaya expere sokup bir sorun çıkmazsa alıyoruz kısmetse.
    Çok güzel araba yakıtını karşılarım diyorsan alınacak sağlam, konforlu, gösterişli arabalardan bitanesi.

Opc jantları ve body kiti takınca çok tatlı bir araba oluyor.
  • hayırlısı olsun kardesım kazasız belasız. yakın bır zamanda uygun lpg kıtı cıkar umarım lpg dusunenler ıcın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam senin ilacın 1.2 TSI motor. Performans çok önemli değil diyorsan, 1.2 TSI motorun performansı yeterli. Yakıtı Ş.içi 100kmde 7.0lt ile 8.0lt
    arasında değişiyor. O yüzden Golf 7 veya yeni Leon'u öneririm.

şehir içi 0.5 lt fark için 1.2 tsi alınmaz hocam..fabrika değerlerine bakıp tekrar düşünün önerinizi

Hocam ben fabrika verilerine göre değil şuan bizim yol bilgisayarında yazan verilere göre yazdım. Bizim ki fabrika verilerine göre ortalama 2.0lt daha fazla yakıyor.
    1.4 TSI içinde öyle olacaktır.

jettalarda öyle hocam bir abimde var 1.4 tsi adam 9 litre yakıyor.. ama golf forumundan takip edebilirsiniz 1.2 tsi 6-6.5-7lt gibi yakıyorken 1.4 tsi 6.5-7-7.5lt gibi değerler elde ediliyor kullanıcıların yorumu bu ben onların yalancısıyım..dsg olmasa ve lpg uyumlu olsa güzel değerler..

1.4 jetta 122hp 1.4 mk3 leon dan 2 litre faZla yakıyor yanlız hem kg hemde aktarmada fark var mk3 1.2 leon ile 1.4 fr arasında 0.5 litre oynuyor ş.içinde sakin kullanımda ş.dışı 130 140 la giderseniz 1.4 fr 140 hp olmasına ragmen 1.2 den daha az yakıyor esneklik ve tork egrısı olarakta çok daha başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet arkadaşlar. Takribi 40-45bin arası bütçem var. 45 beni çok zorlayacak. 2elde olur sıfırda olur. Sıfır takıntım yok.

Seat Leon 1.4 TSI FR
    Opel Astra 1.4 Turbo
    Renault Yeni Clio
    Renault Megane III
    Yeni Golf (ancak en ucuzunu alabilirim 1.2 TSI bluemotion)

Bu arabalar içinde tavsiyeniz hangisi olurdu. Kafama Leon yatıyor şuan. Yakıt düşündürüyor sadece. 7-8litre yakıyorsa ok ama bazısı 11-12litre yakıyor demiş korkuttu beni biraz.

Senede max 5000km yaparım. Haftada 2-3 gün kısa mesafe izin günlerimde gezmek için kullanacağım.
    27 yaşındayım. Aracın spor görünmesi benim için önemli.
    Yakıt koklasın gibi bir derdim yok performanslı arabalar yakıyor ama az yakması herkesinki gibi benimde tercihim TSI motorlar için performanslı ama az yakıyor deniyor.
    En azından memnun kalırsam 3-4yıl binerim diye düşünüyorum. Satarken aynı fiyata satmam zor öyle bir niyetim yok ancak fazla zarar ettirmese süper olur.

Yardımlarınızı rica ediyorum? Hangi araba neden seçmeliyim

Bir kere 1.2 tsi motoru gec.
    Bulabilirsen 1.4 tsi golf.Bulamazsan
    >1.4 140 hp opel astra.

Leon meon bakma salla
    Clioyu soylemiyorum bile c sinifi arabaya bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.gnl -- 27 Aralık 2015; 17:13:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deathlike D kullanıcısına yanıt
    opelin servisi büyük sorun ve resmen benzini sömürüyor vs leon eski kasa içi çok tırt. bence golf al
  • a.gnl A kullanıcısına yanıt
    adam astra almış arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

adam astra almış arkadaşım...

Aklın yolu bir demekki
  • konuyu hortlatmışınız yine
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.