Şimdi Ara

Seat Leon 1.4TSI FR mi? Astra 1.4T mi? Yeni Clio III mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Takribi 40-45bin arası bütçem var. 45 beni çok zorlayacak. 2elde olur sıfırda olur. Sıfır takıntım yok.

Seat Leon 1.4 TSI FR
    Opel Astra 1.4 Turbo
    Renault Yeni Clio
    Renault Megane III
    Yeni Golf (ancak en ucuzunu alabilirim 1.2 TSI bluemotion)

Bu arabalar içinde tavsiyeniz hangisi olurdu. Kafama Leon yatıyor şuan. Yakıt düşündürüyor sadece. 7-8litre yakıyorsa ok ama bazısı 11-12litre yakıyor demiş korkuttu beni biraz.

Senede max 5000km yaparım. Haftada 2-3 gün kısa mesafe izin günlerimde gezmek için kullanacağım.
    27 yaşındayım. Aracın spor görünmesi benim için önemli.
    Yakıt koklasın gibi bir derdim yok performanslı arabalar yakıyor ama az yakması herkesinki gibi benimde tercihim TSI motorlar için performanslı ama az yakıyor deniyor.
    En azından memnun kalırsam 3-4yıl binerim diye düşünüyorum. Satarken aynı fiyata satmam zor öyle bir niyetim yok ancak fazla zarar ettirmese süper olur.

Yardımlarınızı rica ediyorum? Hangi araba neden seçmeliyim

• donanım takıntın yoksa Golf. Varsa leon fr alınır bu araçlar arasından.

1.2 tsi ekonomik en alt vergi dilimi ve golf yani 2 sene sonra satarken aldığın paraya satacaksın.

Az yaksın helaya bile arabamla giderim diyorsan da oluyorsa sıfır C4, ya da 2. el öneririm. Yakmıyor mübarek.
  • Lpg siz araç sana her türlü fazla yakar.Çünkü sen basacaksın belli ve TSI motora sağlıklı lpg dönüşümü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır km yeni kasa Leon 1.2 TSI Style bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 19 Mart 2013; 1:12:04 >
  • Kardeşim 1.4 astra kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Performans konusunda kesinliklikle çok memnunum. Kendinden beklenmicek bi performans sergiliyo. Yakıtı biraz fazla ancak içiyle dışıyla performansıyla kesinlikle tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike
    Satarken aynı fiyata satmam zor öyle bir niyetim yok ancak fazla zarar ettirmese süper olur.

Zarar etmeyem:
    Seat Leon 1.4 TSI FR (getti)
    Opel Astra 1.4 Turbo(kaldı)
    Renault Yeni Clio (yalan oldu)
    Renault Megane III(öldü)
    Yeni Golf (kaldı)
    Ya golf ya astra bu listeden.
    Benim önerim de 1.33 auris.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

Kardeşim 1.4 astra kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Performans konusunda kesinliklikle çok memnunum. Kendinden beklenmicek bi performans sergiliyo. Yakıtı biraz fazla ancak içiyle dışıyla performansıyla kesinlikle tatmin eder.

Kardeşim cevap için teşekkür ederim Astra benimde hoşuma gidiyor ama yakıt biraz düşündürüyor şehir içi ne yakıyorsun yaklaşık olarak? 1 depo benzine ne kadar yol gidiyorsun tahmini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 tsi leon iyi bir seçim olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra al kardeş en azından kapında teknolojik güzel bir araç görürsen verdiğin paraya üzülmezsin arabanın görüntüsü herşeyden önemli görüntü önemli değil diyenlerin arabaları dandik dundik birbirine benziyen kızılaydan dağıtılmış gibi heryerede olanlardır:D
  • astra veya leon. leon biraz daha sportif
  • Leon ve Astra arasından bir tercih yapardım. 308 Sportium'a da bakabilirsiniz, spor görünüm ve spor donanımları olan bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Leon ve Astra arasından bir tercih yapardım. 308 Sportium'a da bakabilirsiniz, spor görünüm ve spor donanımları olan bir araç.

hocam sırf pejo önermek için şu tarihi 308 i önermeyin lütfen..şu saatte 308 alan adamın psikiyatri kliniğine yatması gerekir.. Hiçbir artısı olmayan araç.. Önerim leon 1.4 fr alınır artı plus paket paşa paşa binilir.
  • Hocam Seat larda sıfır faizli kredi desteği var mıdır ?

Ya da araç takas indirim gibi kampanyalar ?

Elimde Chevrolet Lacetti var 2004 model , takasa verip;

1.6 TDI 105 HP > Style modelinden almak istiyorum.

İnternette 52.000 TL gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Leon ve Astra arasından bir tercih yapardım. 308 Sportium'a da bakabilirsiniz, spor görünüm ve spor donanımları olan bir araç.

Bu saatten sonra 308 öneren kaldı mı hala ya?
  • Aslında gönlüm donanımlı Leon FR almak yönündeydi tsi motor aklımı çeliyor.

Ancak etrafımdaki birçok kişi Opel Astra'nın Seat Leon'a göre iç kısmının çok daha kaliteli ve güzel olduğunu söylüyorlar.
    Birde birkaç sene sonra satarken Leon FR yi zor satarsın Opel Astra daha kolay gider diyorlar.
    Leonun yüzü eskidi Astra çok daha yeni ve güzel bir kasa deniyor hep. Siz bunlara katılıyormusunuz?

Kafamdaki sayıyı 2 ye indirdim arkadaşlar. Seat Leon 1.4TSI FR veya Opel Astra 1.4Turbo Sport arasındayım.
    Şuan Astra 1.4t sportlar biraz daha kafama yatmaya başladı. Yakıt tüketimini kestiremiyorum sadece.

Bu araçları kullanmış olup yorum yapabilecek kimse varmı ? 2 sini kıyaslarsak hangisi daha konforlu ve satarken avantaj sağlar. Performans olarak gördüğüm hemen hemen aynılar çünkü.

Birde 2011 Model 20-30bin kmde 1.4Turbo Sportlar 41-42-43bin tl civarı var fiyat sizce nasıl bu araba 2. elde kaça alınır ?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

Astra al kardeş en azından kapında teknolojik güzel bir araç görürsen verdiğin paraya üzülmezsin arabanın görüntüsü herşeyden önemli görüntü önemli değil diyenlerin arabaları dandik dundik birbirine benziyen kızılaydan dağıtılmış gibi heryerede olanlardır:D

Görüntü şuan en önem verdiğim şeylerden bir tanesi kardeşim. Bindiğim araba beni heyecanlandırmalı. Sürerken gözüm aklım başka arabalara takılsın istemiyorum. Tabi herşey bütçe dahilinde.
    Sanırım Astra beklentimi karşılayacak gibi duruyor.
  • Hocam senin ilacın 1.2 TSI motor. Performans çok önemli değil diyorsan, 1.2 TSI motorun performansı yeterli. Yakıtı Ş.içi 100kmde 7.0lt ile 8.0lt
    arasında değişiyor. O yüzden Golf 7 veya yeni Leon'u öneririm.
  • Tasarım olarak en şık araçlardan birisi Astra bence ancak Opel'de aktarma problemleri vardı bir ara hala devam ediyormu bilmiyorum.Leon güzel araç hem fiyatıda diğer araçlara göre makul ancak tabiki Golf'le kıyaslanacak olursa kalite olarak fark var motorlar aynı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam senin ilacın 1.2 TSI motor. Performans çok önemli değil diyorsan, 1.2 TSI motorun performansı yeterli. Yakıtı Ş.içi 100kmde 7.0lt ile 8.0lt

şehir içi 0.5 lt fark için 1.2 tsi alınmaz hocam..fabrika değerlerine bakıp tekrar düşünün önerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Hocam senin ilacın 1.2 TSI motor. Performans çok önemli değil diyorsan, 1.2 TSI motorun performansı yeterli. Yakıtı Ş.içi 100kmde 7.0lt ile 8.0lt

şehir içi 0.5 lt fark için 1.2 tsi alınmaz hocam..fabrika değerlerine bakıp tekrar düşünün önerinizi

Hocam ben fabrika verilerine göre değil şuan bizim yol bilgisayarında yazan verilere göre yazdım. Bizim ki fabrika verilerine göre ortalama 2.0lt daha fazla yakıyor.
    1.4 TSI içinde öyle olacaktır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.