Şimdi Ara

seat leon 1.6 tdi??????? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
33.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyaz leon

quote:

Orijinalden alıntı: TYR

Konu pasif kalmış,
    1.6 TDI CR Style kullanıcıları neredeyse 2 yıldır kullanıyorlar araçlarını,
    Bu aralar bu aracı araştırma aşamasındayım,
    Kullanıcılardan detaylı yorumlar alabilirmiyim ?
    Yol tutuş, yakıt tüketimi(İstanbul içi), bakım masrafları vb...

Mrb, öncelikle 2 yıl olmadı ilk DSG leonlar 2010 mayıs ayında Türkiyeye geldi, sizin iletinize cvp yazmak istedim ama tlf numaramı onaylatmakta sorn yaşadığım için kimseye msj gönderemyrm :(

Aracım 12000 km�de henüz bakım yapılmadı, bana da eşiniz gibi düz vitesli araç kullanmak zor geliyor, bu aracı almadan önce yeni astra otomatik ile test sürüşü yapmıştık, şanzuman konusunda Leonun Dsg�si süper, ne yığılma oluyor, ne vites geçişlerini hissediyrsnz ve de çok seri insanı koltuğa yapıştırıyor :) Tabi bunun yanında frenleri de çok iyi, yol tutuşu da :) (Dsgli leonlar düz viteslerden daha donanımlı)
    Yakıt konusuna gelince eşimde bende agresif kullanıyorz tabi bu da yakıtı ortalamasını artırıyor :( Şehiriçi ortalamalarımız 6,5-7 bazende 8 litreyi geçiyor fakat şehirdışında tabiki daha düşük verileri.
    Bagaj kapasitesi bir hb araç için gayet iyi diye düşünüyrm, 1de büyük 1 artısı var ki arka koltuk diz mesafesi harika :)
    Ama bu kadar para veripte yağmur sensörü, far sensörü gibi basit şeylerin bile standart olsa daha iyi olurdu, eski aracım 2004 megan 2de bile bunlar vardı..
    Eğer alacaksanız arka park sensörü taktırın ya da hediye olarak isteyin.
    Genel olarak memnunum, tavsiye ederim.

verdiğiniz bu güzel bilgiler için çok teşekkür ederim,
    en kısa zamanda bir test sürüşü yapıp durumu değerlendireceğim.
    Güle güle kazasız belasız kullanına racınızı...

• Teşekkür ederim,
    ### L E O N Kulübü ### başlıklı konuyu da 1 inceleyin derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanss85

merhaba bende yenı katıldım aranıza sımdı kayıt oldum:) dun yenı seat leonumu aldım 2011 1.6 tdi dsg ankara seat ata otomotıvden almadan oncede en cokta sızın yazdıklarınızı okumustum aslında bnmde yazcaklarım cok ama su an sadece aklıma en cok takılan seyı yazcam dun arabayı ewe giderken eskısehır yolu uzerınde hoplayıp zıplayıp gıdıyorsunuz genelde arac boyle gırıp cıkarken saga sola atıyor kendısını daha once takla attıgım arabam boyle sorunlar yapmıstı bana cukur ya da zıp zıp yollarda ok gıbı gırıp cıkması lazımkı bu bnm 6. arabam octavıa dsg war mesela onda gram sapma yok tıguanda oyle ok gıbı gıdıyor bırde arka sag stop grubu soluk yanıyor en sınır oldugum seylerdır 50 kusur bını bas sacma sapan ıslerle ugras cumartesı goturcem arabayı getırın hemen dedıler ama su an araba evın onunde bı anda keyfımı kacırdı surmedım bugun sıfır arac neden gezer boyle yolda keyfımı kacırdı ya sasisi kayık aRaba boyle yapar yada rotu rotılı takımları falan dıye bılıorum gıderken dumduz gıdıyo yeterkı yolda hoplama zıplama olmasın eger bı bıldıgınınz warsa paylasırsanız cok mutlu olurum aracın ıı taraflarınıda kullandıkca elbettekı yazcam sızlere bende aylardır arastırıyorum gıtmedıgım yer kalmadı enınde sonunda geldım seatı aldım bırde audı alırsam vosvos grubunu porsche harıc tamamlamıs olcam :)

seat leon 1.6 tdi???????

çok garip şeyler yaşamışsın dostum ben 3. sıfır leonumu aldım böylle bir sey yaşamadım duymadımda....

sorunu bulabildilermi merak ettim

• İyi aksamlar,

Düşünen olursa parrot ck3000 bluetooth araç kitimi ve bizim araçların(leon) direksiyondaki orjinal butonlarla bu kiti kullanmaya olanak sağlayan adaptörü satıyorum. Gelen aramaları aracın hoparlörlerine aktarır ve çok net bir konusma yapma imkanı sağlar. Araçta delinme orjinalliği bozacak herhangi bir şey yapılmadan takılmaktadır.

Araça kiti: 280TL
    Adaptör: 170TL
    ikisi birlikte alınırsa 400TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-arac-kiti-parrot-ck3000-bluetooth-arac-kiti/detay/

• Arkadaşlar leon tdi dsg yol bilgisayarında anlık yakıt tüketimini gösteriyor mu?
    Ortalama yakıtı gösterdiğini biliyorum ama anlık yakıt bilgisi olup olmadığını öğrenemedim bir türlü?
  • Düz vites olanında var, DSG'de de vardır..
  • 51.000 + opsiyonel eklemeler ile 56.000 TL verilip 1.6 TDI DSG almak ne kadar mantılıklı bilemiyorum, sanırım fiyatların biraz daha makul seviyerlere inmesi gerekir.
  • 47.500'e satılıyordu bir ara sonda 49.500 oldu. 50.500 oldu şimdi de 51.500. 4.000 TL zam geldi. DOğuş oto sana

İbiza'da DSG farkı 3.000 TL, Leon'da 4.000, Altea'da 5.000. Bu kadar dandik bir fiyat politikası görülmedi....
  • 47500 e bulunur mu?
  • zamın en az geldiği firmalardan birisi seat, 6-7 ay önce çok net hatırlıyorum euro 1.97 tl idi şimdi 2.32 tl, zam gelmedi esasen sadece kuru yansıttılar, o yüzden fazla indirim beklemeyin.

hatta kuru bile tam yansıtmamışlar, eğer tam yansıtsalardı 56000 liraya geliyor, demekki geçen sene çok kazanıyorlardı.

geçen sene tdi cr dsg ( 47500tl liste fiyatından 1.97 kurla çevirdim) 24111 euro iken bugün 22200 euro ( 51500 liste fiyatından 2.32 kurla çevirdim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 21 Haziran 2011; 23:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Ya arkadaşlar bu leounun ön göğüsündeki teyp yeri çok aşağıda gibi geldi bana misal oraya navigasyonlu alet taktırsak görmesi zor olacak gibi,yani hem aşağıda hemde tam dik düz yani,ama Alteaya bakarsak hem daha yatık hemde yukarda teyp yeri.

@battalgazi33 ,siz leonu 3-4 defa görmeye gitmişsiniz ve yorumunuz nedir bu konu hakkında.

bu konuda katılıyorum klima paneliyle yer değiştirmeliydi RCD 310
  • Leonlarda eksik olup konulması gereken tek unsur gündüz farıdır. Golf 6 gibi bir gündüz farı yapılabilir.
    Belki kasa güncellenecek o zaman koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Leonlarda eksik olup konulması gereken tek unsur gündüz farıdır. Golf 6 gibi bir gündüz farı yapılabilir.
    Belki kasa güncellenecek o zaman koyarlar.

far düğmesini 1 kez sağa çevirdiğimizde yananlar gündüz farı değil mi??
  • Arkadaslar merhaba
    bbende temmuz ayının basında 1.6 dızel dsg sunroflu seker beyazı aldım arac su anda 2000 kmde bu aractan once focus,astra,bmw1,captıva,sportaj kullandım hepsıde kendıne gore guzel araclardı.Leonu ıse yakıt ve dsg olması nedenı ıle tercıh ettım su ana kadarda olumsuz bır sey ıle karsılasmadım.
    Tabıkı aracta bazı eksıkler var bunlarda gunduz farı-karara dıkız ayna-park sensoru bunlar dısında aracta pasıf ve aktıf guvenlık dahıl olmak uzere her sey mevcut sanırım ılk defa aldıgım bır araca baglanacagım cunku surusu cok guzel ozellıkle koltukları vırajlarda oyle srmıskı yan yatmalarda mılım yatmıyorsunuz buda daha fazla guven vermekte.
  • kararan dikiz aynamız vaaar !!
  • benımkınde yok belkıde sızınkındede yoktur arka ve yan camlar koyu yesıl olması nedenı ıle aynı gorevı yapıyor
    dıkız aynanızın alt kısmında led varmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.