Şimdi Ara

seat leon 1.6 tdi???????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
33.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce nette gezşirken şööle birşey buldum:

EAT’ın Frankfurt’ta sergileyeceği Altea XL ve Leon modellerinin yeni ECOMOTIVE versiyonları, İspanyol üreticinin çevreye karşı sorumlu araçlar üretme stratejisinin en yeni ürünleri. Her üç modelde de tutumluluğu artıran ve zararlı egzoz emisyonlarını azaltan, tasarruf odaklı önemli iyileştirmeler yapıldı. SEAT Ibiza ve Leon ECOMOTIVE serisine katılan bu modeller de kendi sınıflarının ‘en yeşil’ otomobilleri.

En yeni, 105 hp gücündeki 1.6 TDI CR motorla donatılmış olan Yeni Altea XL ve Leon ECOMOTIVE serisinde standart olarak hem DPF partikül filtresi hem de üstün common rail bulunuyor. Emisyon değerleri sadece 119 g/km olan Altea XL ECOMOTIVE ile bu değerin yalnızca 99 g/km olduğu yeni Leon ECOMOTIVE çevre konusunda kendi segmentlerinin en sorumlu modelleri. Leon ECOMOTIVE’in emisyon değeri, 1.6 Dizel common rail motorunun temin ettiği teknik gelişmelerle birlikte Start/Stop ve enerji yeniden kazanım sistemlerinin eklenmesi sayesinde 105 hp’lik 1.9 TDI motora göre 20 g/km gibi ciddi bir oranda azaltılmış.

arabam.com

1.6 tdi satar bence leon hoş araba ama 5 senedir satışta sanırım

• Altea Ecomotiv Şehirçi 100 km yakıt tüketim verisi 5.2 lt.Gerçektende çok başarılı bir değer. 4-5 yl sonra 100 km'de 3 lt tüketen otomobiller görürsek şaşırmayalım.
  • Seat.de sitesinden incelerken gördüm. Sebebi start-stop mekanizmalı oluşuymuş :) VW'den bir yenilik daha tebrikler.
  • bu araba ne zmana tr deolucak bence golfe karsı baya bı satması lazım
  • Seat.de de görüğüme göre 1.6 tdi leonların manuel olmayan vites seçenekleri 6 ileri DSG şanzımanlı olarak üretiliyormuş.
    Heralde A3 1.6 TDI ve GOLF 1.6 TDI ile arasında fark oluşturmak istiyorlar.
    Umarım iyi bir donanım seçeneğiyle türkiye ye gelir.
  • 1,6 tdi kulağa bile hoş gelmekte...
  • mazda 3 1.6 tdı 48000.
    leon 1.6 tdı 47000,
    volvo 1.6 tdı ????

yeni leon 1.6 tdı motoru hakkında bşlgisi olan varmı???

Bu arada yeni dizel leon 6 ileri değil 7ileri DSG şanzıman olarak üretiliyor. Bir de birisi bana seatın neden volswagen motoru kullandığını anlatabilirmi kardeşler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scope_c4 -- 14 Nisan 2010; 10:48:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Seat Leon 1.6 Stylance....
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abartılacak birşey değil arkadaşlar ecomotive diğer şirketlerinde var böyle çalışmaları özellikle büyük motor kullanan merc bmw başta olmak üzere atı alan üsküdarı geçmiş derken vwden geç kalınmış bir hamle...

-Kullanmak gerekir fabrika verileriyle günlük hayattaki yakıt değerleri arasında fark olabiliyor..

-Seat vw grubuna dahil olduğu için kendi motorunu kendisi üretmiyorki haklı olarak büyümek isteyen bir frimada herkesin yaptığı şeyi yapıyor ana kuruluşun altında toplanıyor tabiki her ana kuruluşun altında olan şirket illaki o motoru kullanacak diye bir durum söz konusu değil porsche de vw grubunn üyesi fakat sadece cayenne diesel de kullanılan audi-vw motoru 3.0 dizel motoru kullanıyorlar diğer motorları kendileri üretiyorlar bu sadece bu grubun avantajlarından motorlarıda birebir takmıyorlar alt yapı olarak vw motoru olmasına rağmen içinde ince bir çok ayrıntı var ayrıca motorlar vw motoru deniliyor ama audi bandından çıkan motorlar ama q7 de vw slovakya fabrikasından çıkıyor oda ayrı bir konu tabiki

• 1.6 TDI

bence mazda 3 dizeldende, volvo 1.6 dizelden de çok daha genç arabası ve özellikleri çok daha fazla. ecomotive motor çok sessiz çalışan kullanıcıya rahatlık sunan
    motor olarak biliyorum. bence çok keyifli bir sürüşü vardır.
  • eco motorlar co2 salınımını azaltan çewreye daha duyarlı kısmende olsa gürültüyü kesen ve az yakan motor teknolojisi anlamına getirebiliriz..

Volvo 1.6 dizeli kullandın mı ki böyle konuşuyorsun :)) fark olacağını sanmıyorum ford motoruda en az vw motoru kadar dayanıklıdır şüphen olmasında dayanıklılık konusunda volvo kadar dayanıklı olmadığını çok rahat iddaa edebilirim bu açıdanda bakamalısın bir arabaya sadece görünüş genç arabası olması önemli değil benim kriterlerime göre:)))
  • tabiki dayanıklılık açısından volvonun bir adı var. ama ben özellikleri açısından olaya bakmak istedim. elektrikli katlanabilir aynalar, kapı kolları yan aynalar gövde rengi falan, usb girişi keyifli bir özellik. bunlar güzel ama benim için asıl önemli olan sürüş keyfi, yolda giderken nasıl anlatim arabanın koltuğunu aturunca arabanın seni sarması lazım, yolda en ufak bir ses duymak istemem, dinginlik çok önemli, passat son model dizel sürmüştüm çok keyifliydi, birde 1.4 tsi leonu denemiştim oda çok hoşuma gitmişti.
  • merak etmeyin 2006 passat dsg bendede var :))..Ben sizin fikrinize başta söylediğim gibi saygı duyarım çünkü herkesin bir arabaya bakış açısı aynı olamaz leonda güzel bir araç inşallah alıp kazasız belasız binersiniz..
  • 1.6 tdI lerde ESP varmı ??????????????????????????????????????????????
  • Hangi donanımda araçların geleceğine bağlı tam olarak yada opsiyon listesine koyup koymadıklarına ona göre bi yorum söyleyebiliriz avrupadaki araçlara göre değerlendirmek yanlış olabilir..
  • Dsg şanzımanda ESP standart olarak mevcut ,düz vites için ise ekstra 1250 tl karsılıgı alabiliyorsunuz.Ama ilk gelen araçlar için düz vites olarak ESP li araç kalmamış şu anda.
  • teşekkür ederim.. ben merak edim sordum, bana yeni gelen 1.6 dizellerde esp nin standart olarak bulunduğunu söylediler.
  • hayır arkadaşım düz viteste standart değil
    quote:

Orijinalden alıntı: scope_c4

teşekkür ederim.. ben merak edim sordum, bana yeni gelen 1.6 dizellerde esp nin standart olarak bulunduğunu söylediler.
  • 1.6 tdi leon alan kullanan var mi acaba??
  • Arkadaşlar güvenlik paketli leon alan varmı,bana ESP'li düz vites leon getirmediklerini söylediler internette yazana bakmayın o aksesuarların çoğu Tr ye gelemiyor dendi,ellerindeki 2010 1.6 tdi leonu 42 ye bırakabileceklerini söylediler 2011 içinde 44.000 istedilerde sensörler ve esp olmayışı biraz aracı soğutuyor açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

1.6 tdi leon alan kullanan var mi acaba??

Şuan ben kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.