Şimdi Ara

seat leon 2015 1.2 DSG sunroof alacantra 17jant 41000km - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 leon 1.2 TSI otomatik vites

41000 km'dedir. 

Kapalı garaj arabasıdır. Haftasonu ve tatillerde kullanılmış bir araba. 

Sunroofalcantara koltuk ve 17inc Jantları var.- alırken extra alınmış. 

yedek anahtarı, kullanım kılavuzu, stepne mevcuttur. 

renk : kırmızı

İstanbul / Ümraniye

İlk sahibi ilk bakımını Seat Erya'da yaptırmış. sonraki bütün bakımları Seat kayadibinde yaptırıldı. Oradan kontrol edebilirsiniz. 

3 adet trameri var. - Hepsinde Seat Servisi Kayadibinde gerekli onarımlar yapıldı. fotograflarını ekledim. üçü de çok düşük hızda oldu. 2 tanesi park yerinden çıkarken sürtme şeklinde olan hasarların tamirleridir.  

Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***9940 sasi nolu SEAT LEON 1.2 TSI 105 STYLE DSG markali arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 02/05/2018 ERP-Carpma 3365TL KZ2: 07/04/2018 ERP-Carpma 7329TL KZ3: 22/02/2018 ERP-Carpma 1219TL Sorulariniz icin https://www.sbm.org.tr/tr/sss/?cat=10 B003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 5 Ocak 2022; 23:20:16 >

• Hayırlı satışlar düşündüğünüz fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. fiyat belirlemiştim ama şu an kafam karıştı. araştırıp yazacağım. inanılmaz geniş bir aralıkta fiyatlar var. piyasa mı kafayı yemiş, ben mi cahilim anlamadım. sahibinden'e göre fiyat yazsam çok geliyor, ama almak istediklerim de pahalı geliyor. ne yapayım düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.