Şimdi Ara

SEAT LEON ALDIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öklid

hangi bayiden aldınız ve ne renk hocam?

Metalik beyaz nevada beyazi denen renk ve dogus cankaya subeden aldim. Konya yolunda ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

Donanim olarak kismak istemedim cunku bence arabayi araba yapan onlar ama haklisiniz buyuk bi handikap yeni kasa cikacak olmasi ama aslinda 2 dusunce var aklimda. 1.si bu araci satacagimi dusunmuyorum ve 4 5 yil gibi bir surece binecegimi dusunuyorum o yuzden donanimli olmasi iyi. Evet kasa biraz eskidi ama bu benim icin cok onemli degil cunku hosuma gidiyor
    2.si olaki satmaya karar verdim. Sahibinden de inceledigimde olan araclar hep normal donanim seviyesinde ve eger satmaya kalkarsam donanimlar satilmasinda bi arti olusturabilirn tabi ki zararim olur ama cok fazla olmaz umarim

Tabi ben yinede uzun sure severek kullanabilmeyi umuyorum

Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.64 bin uçuk bir rakam C sınıfına göre, 5 sene sonra 2. elde bu aracın fiyatı 25-30 civarı olur diye düşünüyorum. Ama araba bir yatırım değil elbette değer kaybedecek.Gönlünüze göre bir araç almışsınız sizi tebrik ediyorum.Normalde insanlar değer kaybeder diye konfordan ödün verip opsiyon almıyorlar.Bence en dolu araç alınmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

hangi bayiden aldınız ve ne renk hocam?

Metalik beyaz nevada beyazi denen renk ve dogus cankaya subeden aldim. Konya yolunda ki

zevklerimiz çok uyuşuyor hocam

Allah kazasız belasız binmek nasip eylesin hayırlı uğurlu olsun üstad.
  • ben olsam AUDİ A3 alırdım 64 bine seat leon mu olur ya....bu sınıfta en kalitesiz iç mekana sahip araçlardan biri diyebilirim...
  • Hayirli olsunda kardes ne yaptin sen ya bu araca bu kadar para verilirmi.

• hayırlı olsun...kişisel tercih tabiki içinize sinen aracı almışsınız fazla yorum gereksiz..
  • Hayırlı olsun...Kazasız belasız kullanırsınız umarım.
  • Hocam ne yap ne et kısa vadede aracı elden çıkarma. Yeni kasa çıkınca bunu satar üzerine 3-5 koyup yenisini alırım demişsin ama senin 10.000 TL verdiğin donanım farkı aracı satmaya kalkınca taş çatlasın 3-5 bin lira olacaktır ki bu bile iyimser bir yaklaşım.
    Neyse içine sindiyse gersi hiç önemli değil güle güle bin arabana.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Ben de yılbaşından önce 46.5-47 gibi bir rakama beyaz renk FR 1.4 TSI 125 düz vites alacaktım ama kısmet olmadı. Hala sevdiğim, ilgi duyduğum ve heveslendiğim bir araç. Alsaydım en büyük dezavantajı Cruze'a göre iç hacminin ve bagajının daha ufak olmasıydı. Ailecek Cruze'a ancak sığıyoruz. :)
  • 64 mü?
  • hayırlı olsun. bu fiyatlara milletimiz araba almaya devam ettikçe fiyatlar düşmez ben de golfümle devam ederim...

1.6tdi 105 beygirlik c sınıfı orta düzey eski kasa (1 sene içerisinde çıkar yeni kasa) bir araba 64.000 tl...
  • Hayirli olsun..64 bin çok geldi banada..kasa degisecek yakinda..yeni ceed yada i30 alabilirdiniz daha ucuza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantıklısı yol yakınken vazgeçmek yoksa pişman olursunuz...audi a3 67 ye dizel otomatik veiyorlar yazıktır ya 64 bin ne kadar donanımlı olursa olsun verilmez....bence tabi...
  • Hayırlı olsun. Bence de 64 bin çok fazla. Bu fiyata oldukça fazla seçenek var.
  • 6 ay sonra kasa değiştirecek aracı çok güzel fiyata satmışlar. Satış elemanını terfi ettirmek lazım bence
  • Ağzına kadar opsiyon dolu keyifli güzel bi araba tek derdi yarım sene içinde kasa değiştirecek olması buna rağmen yüksek fiyatı. Sen memnunsan gerisi önemli değil güzel araba almışsın.
  • Genel olarak herkes fiyatin fazla oldugunu soyluyor bu konuda belki haklisiniz cunku dediginiz gibi aracin yeni kasasi cikacak yakinda ve deger kaybi olacak fakat araca boyle bakmak istemiyorum. Araba hosuma gidiyor goruntu olarak ve kasa degistirmesi cokta onemli bisey degil bu yuzden benim icin. Bu fiyatlara sedan belki daha konforlu araclar vardi fakat benim istedigim kriterleri karsilayan arac tipi buydu.. Aracin normal fiyati aslinda cokta abarti degil(piyasaya gore yksa tabiki fazla) ama eklenen donanimlarla bu fiyata cikti ki bu bence yapilmasi gereken birseydi cunku araci kullanmak icin aliyorum ve zevklerimi karsilamasi bana verebilcegi seylerin daha cok olmasi guzelbirsey. Bu arac yerine bos veya benim istedigim ozelliklerin hepsine sahip olmayan bir arac alacagima(jetta vs gibi) bu araci almayi her zaman tercih ederim cunku bu kisisel bisey ve arac istedigim herseye sahip.. Toparlayacak olursam sifir arac alirken golf e jettaya ve hatta a3 e(ki bu fiyata dizel otomatik nasil aliniyor hala anlamadim) veya baska bi araca verilecek paralarda bundan az degil. Malesef fiyatlar boyle ve ben secim olarak beni memnun edecek dolu olduguna inandigim bir arac sectim. Bu tetcih meselesi bazilari benim gibi dusunur bazilari a3 e bineyim ama tam istedigimi karsilamasada olur diyebilir.. Yorum yapan herkese cok tesekkur ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corleone

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corleone

sormasi ayip kac tlye gelecek?

64bin e geliyor eklenen opsiyonlarla beraber.

64 bin tl mi?
    hocam afedersin kesinlikle yanlış yapmışın fln diyecek değilim ama ne biliyim yeni kasası çıkıcak fiyat biraz uçuk değilmi keşke eklentilerden biraz kıssaydın..

tabi keyif senin parada senin ama biraz fiyat yüksek geldi birazın biraz daha ötesinde hatta:)

buarada hayırlı olsun keyifli günlerde kullanın.

benim de aklima zaten en kotu ihtimalle jetta tdi gelmisti ya da Audi A3 s troniclerde 65binlerde su gunlerde ozel indirimlerle.

Jetta sedan oldugu icin ikinci plandaydi ama olsa bile 2 ihtimal vardi ya trendline alip donanimlar eklenecekti ki 64ten fazlaya geliyor yada highline alip guzel bi indirim almaya calisilip donanim eklenmeyecekti.. A3 e gelince tdi s tronic ler 75 civari ki opsiyonlarla daha da artiyor indirim olsa bile beni asardi. Aslinda benim sikintim arabanin gercekten dolu istediklerimi karsiliyor olabilmesiyle alakali yoksa evet haklisiniz

Hayirli olsun, ben de 2006'da ilk ciktiginda almistim, ek olarak bir de jetta kullaniyorum (sirket araci), onceki kasa jettadan bariz daha iyiydi, direksiyon vb acisindan cok daha memnundum. Leon'umdaki tek kotu taraf vw'in eski benzinli 8V 102 beygirlik motoruydu, onunda istanbula tasininca daha net algiladim, yokuslar vb zorluyordu.

Simdi jrttalar degisyi, yaninda yeni jetta dsg 1.6 tdi kullaniyorum, istanbulda otomatik olmasinin cok buyuk artisi oluyormus-trafikte debriyaja basmak iskence, ayrica tdi tork itibariyla 102 hp benzinliye gore daha guzel, zorlanmadan gidiyor yokuslarda falan. İci de daha genis..

Ama ben hala Leon'u daha cok seviyorum o ayri! Onemli olan o zaten, seviyorsan istiyorsan o sekilde mutlusundur. Bir de donanim olarak da ne var ne yoksa almissin, doldurmussun, agirligi bile artmistir kesin

Tekrar hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun

• Araba seçerken bir çok etmen vardır ama bir de gönül faktörü vardır .Kendiniz için en iyi seçimi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.