Şimdi Ara

SEAT LEON ALDIM.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun gerçekten çok güzel araç bir ara benim de takibimde olan bir araçtı...şimdilik düşünmesemde görünce içim cız etti..

Kullandıkça araç ile olan deneyimlerinizi buradan paylaşmaya devam ederseniz bu aracı almaya niyet edenlere önemli referanslar vermiş olursunuz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Hayırlı olsun. Sİz fotoları paylaşana kadar ortam beyazlasın :)

SEAT LEON ALDIM..

Çok güzel donanımlar almışsınız. Metalik beyaz alınabildiğini bilmiyordum. Eminsiniz değilmi?

Aracin rengi nevada beyazi denen renk..

araba bu ise bana zorla altea xl aldıracaksınız bir şey sormak istiyorum kasa yenilendi deniyor bu tüm modellerde böyle mi mesela altea xl da durum nedir ve kasa değiştide peki dsg teknolojisinde bir değişiklik var mı eskisinden devammı yoksa üzerine bir şeyler kondu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

hayırlı olsun komşuda beyazı var hafif modifiyede yaptırmış çok şahane duruyor yanından geçen bakmadan geçmiyor

Bende sey dusunuyorum cupra body kit bide belki spor yaylar ama ondan emin degilim bunlarla arac daha iyi hale gelir.. body kit te simdilik maddi olarak olmaz cunku zorlayabilcegim kadar zorladim sinirlarimi ama bakalim. Belki bide 18 lik jant vs vs bi cok plan var da iste biraz zaman lazim simdilik sadece arac gelsin bana yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Aslında alınmış şeye yorum yapılmaz hayırlı olsun demek düşer ama madem sordun söyleyim. Gerçekten çok şaşırdım bu araba 64 bin tlye bence değmezdi heleki sıfır almaya hiç değmezdi çok zarar ettirir.Magane 3 , astra J , cruze falan varken 64 bine ibiza almak bilmiyorum. Açıkcası o fiyata WV tiguan alırdım ben olsam ferah ve konforlu. Hayırlı olsun tabi iyi günlerde kullan.

Yalniz ibiza degil leon :)

Afedersin ibiza nerden çıktı bilmiyorum ibiza diye düşününce 64 bine aklım şaştı gerçi leonada şaştı tekrar hayırlı olsun

64 bin tl para verecek olsam
    beyaz ve full opsiyonlu 1.6 gdi manuel kia sportage alırdım.
    tabi para sizin zevk sizin.
    hayırlı olsun, kasko yaptırmadan sürmemeniz dileğiyle.

Kasko olmadan olmaz cok tesekkur ederimm

• quote:

Orijinalden alıntı: veradrake

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel araç bir ara benim de takibimde olan bir araçtı...şimdilik düşünmesemde görünce içim cız etti..

Kullandıkça araç ile olan deneyimlerinizi buradan paylaşmaya devam ederseniz bu aracı almaya niyet edenlere önemli referanslar vermiş olursunuz diye düşünüyorum

Aracla ilgili elimden geldigince iyi ve kotu seyleri paylascam ki simdilik test ettigim kadariyla genelde iyi bi tek virajlarda hizli girince kayma istegi var o yuzden dikkat etmek gerekiyor ama esp isini iyi yapiyor tabiki sadece yinede dikkat etmekte fayda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Hayırlı olsun. Sİz fotoları paylaşana kadar ortam beyazlasın :)

SEAT LEON ALDIM..

Çok güzel donanımlar almışsınız. Metalik beyaz alınabildiğini bilmiyordum. Eminsiniz değilmi?

Aracin rengi nevada beyazi denen renk..

araba bu ise bana zorla altea xl aldıracaksınız bir şey sormak istiyorum kasa yenilendi deniyor bu tüm modellerde böyle mi mesela altea xl da durum nedir ve kasa değiştide peki dsg teknolojisinde bir değişiklik var mı eskisinden devammı yoksa üzerine bir şeyler kondu mu?

Leon bir kac ay sonra yeni kasa cikaracak ama diger modeller icin bir bilgim yok acikcasi. Benim aldigim arac yeni kasaya denk gelmiyor o yuzden dsg nasil olur bilmiyorum ama bir degisiklik olacagini sanmiyorum pek. Benim aracta 7ileri kuru dsg var ve gordugum kadariyla oldukca basarili.. Cok sayida dsg sikintisi soyleniyor fakat bu tamamen sans isi gibi gorunuyor etrafimdaki insanlara ozellikle sordum baktim ve bi sikintilari yoktu ve sonrasinda bende cok dusunmedim nolur acaba diye cunku hosuma gitti dsg nin kullanimi ozellikle s moduna alinca araba da gozle gorulur bi atiklik oluyor ve bence cok hos bu ve her zaman sarsintisiz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

hayırlı olsun komşuda beyazı var hafif modifiyede yaptırmış çok şahane duruyor yanından geçen bakmadan geçmiyor

Bende sey dusunuyorum cupra body kit bide belki spor yaylar ama ondan emin degilim bunlarla arac daha iyi hale gelir.. body kit te simdilik maddi olarak olmaz cunku zorlayabilcegim kadar zorladim sinirlarimi ama bakalim. Belki bide 18 lik jant vs vs bi cok plan var da iste biraz zaman lazim simdilik sadece arac gelsin bana yeter

komşu bodykite epey paar vermişti tam hatırlamıyorum hatta park halindeyken başka araç çarptı aynısını tekrar yaptırdı
  • evet s modundaki sarsıntısız performans anlatılmaz yaşanır. Ancak tüketimde haliyle artıyor. Ben 50-60 km den sonra s moduna alıyorum. Ara hızlanmalar çok başarılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siteye bakarsaniz liste fiyati 54bin suan ve opsiyonlarda 67 kusur oluyordu indirimle 64 e geliyor..

moralinizi bozmak istemem ama daha geçen hafta audi a3 sportback tdi full aracımı 64 bin liraya aldım.araçta sadece cam tavan yok
  • Hayırlısı olsun ama kendi fikrim 65.ooo tlye d sïnifı arac almanizdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Hayırlısı olsun ama kendi fikrim 65.ooo tlye d sïnifı arac almanizdi

+1
  • daha detaylı bilgileri seat ile ilgili forumları takip edip alabilirsiniz. hayırlı olsun. seat rider turkey seat club turkey gibi
  • hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.