Şimdi Ara

SEAT LEON ALDIM.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun ben bu kasayı çok seviyorum yeni çıkacağında civic gibi olmayacağı ne malum sizde sevip beğenip almışsınız güle güle binin.
  • Hayırlı olsun. Sİz fotoları paylaşana kadar ortam beyazlasın :)

SEAT LEON ALDIM..

Çok güzel donanımlar almışsınız. Metalik beyaz alınabildiğini bilmiyordum. Eminsiniz değilmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
  • Dostum araç kasa değiştirecek bence pek iyi bir tercih olmamış. 2011 Eylül'de bu nedenle almaktan vazgeçmiştim.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 4 Temmuz 2012; 15:38:03 >
  • Hayırlı olsun.
  • Masallah agzina kadar doldurmussunuz araci :) Bende alirken xenon ve cam tavan almadigim icin fazlasiyla pisman oldum. Kazasiz belasiz keyifle kullanin insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Temmuz 2012; 15:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

64.000 TL çok uçuk bir rakam gelse de beğenmişsiniz ve almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer.
    Araç ne zaman teslim edilecek ? 4-5 ay sıra var mı ?

Agustos ortasi elimde olacak ins arac

• quote:

Orijinalden alıntı: msasker

Hayırlı olsun güzel araç, kasa değiştirmesi bence de sıkıntı değil çünkü herkes tarafından çok beğenilen bir kasaydı belki de ileride Efsane kasa Leon diye anılacaktır
    Yalnız donanıma bir araba parası vermişsiniz 12-13 bin civarı. İnşallah zarar etmezsiniz..

Donanim acikcasi satacagim zaman mutkaka zarar ettirecek ama kisa bi sure kullanmayacagim icin bunu pek dusunmuyorum. En azindan istedigim herseyi karsilayabilcek bir kac yil

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hacı özellikle dsg hakkındaki fikirlerini yaz kullanamaya başladıktan sonra şanzuman senin gibi agresif kullanan biri için tam hayal ettiğimiz test ortamını yaratacaktır merakla şanzumanın nasıl anasını ağlatacağını bekliyoruz bizi habersiz bırakma

Aracla ilgili yazabildigim herseyi yazacagim mutlaka ama simdi sunu diyebilirim. Arkadasin arabasinda test ettigim kadariyla dsg en basta kesinliklr sarsintisiz ve yakit ekonomisine uygun cunku dusuk hizlarda 2bin devir civari vitesi degistiriyor. Gaza basinca 5bin e kadar cevirip orda degistiriyor ve 3bin e dusup devam ediyor. Aracla ilgili birde mutlaka soylemem gereken olumsuz olabilecek birsey var. Virajlara biraz hizli girince arabanin kayma egilimi var ama esp isini basariyla yapiyor ama yinede cok zorlanmasi gerektigine inanmiyorum. Arabada belki benim acimdan eksi diyebilcegim en buyuk sey bu ama onun disinda tumsekler cukurlar vs konforu pek bozmuyor. Ses yalitimi gercekten cok basarili bunu ozellikle belirteyim. Aklima gelenler simdilik bu kadar. Kendi aracim gelince cok daha ayrintili bilgiler yazacagim insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Hayırlı olsun. Sİz fotoları paylaşana kadar ortam beyazlasın :)

SEAT LEON ALDIM..

Çok güzel donanımlar almışsınız. Metalik beyaz alınabildiğini bilmiyordum. Eminsiniz değilmi?

Aracin rengi nevada beyazi denen renk..

• Yorum yapan herkese iyi dilekler icin ayri ayri cok tesekkur ederim

• Bu kasa unutulmuyacak uzun yıllar. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Bu kasa unutulmuyacak uzun yıllar. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hayırlı olsun.

Cok tesekkur ederim

• Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin...

Cok tesekkur ederim insallah

• oguzdag arkadaşım sen corsayı teslim aldın mı hangi renk senin araç?
  • hayırlı olsun komşuda beyazı var hafif modifiyede yaptırmış çok şahane duruyor yanından geçen bakmadan geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Aslında alınmış şeye yorum yapılmaz hayırlı olsun demek düşer ama madem sordun söyleyim. Gerçekten çok şaşırdım bu araba 64 bin tlye bence değmezdi heleki sıfır almaya hiç değmezdi çok zarar ettirir.Magane 3 , astra J , cruze falan varken 64 bine ibiza almak bilmiyorum. Açıkcası o fiyata WV tiguan alırdım ben olsam ferah ve konforlu. Hayırlı olsun tabi iyi günlerde kullan.

Yalniz ibiza degil leon :)

Afedersin ibiza nerden çıktı bilmiyorum ibiza diye düşününce 64 bine aklım şaştı gerçi leonada şaştı tekrar hayırlı olsun

64 bin tl para verecek olsam
    beyaz ve full opsiyonlu 1.6 gdi manuel kia sportage alırdım.
    tabi para sizin zevk sizin.
    hayırlı olsun, kasko yaptırmadan sürmemeniz dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.