Bildirim
SEAT LEON bilgi lazım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim birkaç gün sonra 1. yılım dolmuş olacak leonla... Bana sorarsan donanım anlamında parasının karşılığını son kuruşuna kadar hakediyor. mp3 playerından kararan dikiz aynasına, park sensörlerinden yağmuş-ışık sensörlerine, katlanan aynasından direksiyondan kumandalı müzik sistemine... ESP vs vs de var. bence gayet güzel donanımı... Dış dizaynı da güzel, eh iç dizaynı da gündüz çok fazla olmasa da gece göze güzel geliyor.
Görünüşü gayet güzel, gerçi bu şahsi bir fikir başkasına güzel gelmeyebilir.
Motoruna gelirsek, benim için sorun değil, performans aramıyorum, ama eski kullandığım 1998 hyundai accent gt daha seri, daha çabuk tepki veriyor. Yani biraz fazla yakıyor ama senin kullanımına bağlı tabii, biraz agresif kullanan arkadaşımın fiesta dizeliyle neredeyse aynı yakıyorum ben... Ama tabii sanırım kimse benim gibi kullanmıyor, herkes ayrı bi performans delisi Egsoz sesi zaten ayrı bir güzel bunu da söyleyeyim...
Focus dersen, ben hiç binmedim ama eminim çok güzeldir, dış görünüşü falan çok güzel onun da, acayip iri bir araba gibi duruyor, benim bayağı hoşuma gidiyor. Ama seat hayranıysan focusa bindiğinde leon görünce alsa mıydım diye sorabilirsin kendi kendine...
Ama yine de ne olursa olsun ikisi de çok güzel araçlar...bence tabii...
-
Kötü diyen arkadaşlarımla ilişkimi bitiriyorumquote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Görünüşü gayet güzel, gerçi bu şahsi bir fikir başkasına güzel gelmeyebilir.
Şaka bi yana arabayı inceledim tabi kullanamadım test sürüşüne çıkmak çok istiyordum işler çok yogun malum. Arabanın içine bindim bana çok konforlu geldi. Donanım olarak harika iç dizaynı göğüslügü sadece vasat kalmış onun haricinde tasarımı hoşuma gitti. 2004 Passatım var ve bu Leonda daha çok donanım var. Dış tasarımına bitiyorum zaten inanılmaz bi araba. O fiyatı sonuna kadar hakediyor. Motor konusunda çok yorum yapamam ancak sagdan soldan duyduklarım şunlar. Performansı tatmin edici fakat benzinli modelinde çok yakıyor deniyor. Ben sadece Leonun gazına basarak motor sesini duydum ve hoşuma gitti. Seçim senin bence test sürüşü yap focus mu leon mu karar ver.
-
Arkadaşların dediklerine katılıyorum,Leon agresif kullanımda fazla yakar ama parasını kuruşuna kadar hakediyor -
hepinize teskurle arkadslar -
TripleSix birşey sorabilirmiyim senin arabadada amortisötler çok sertmi bana biraz sert geldi amortiseörlerde -
Bendeki model Stylance, duyduğum kadarıyla sport up modelindekiler daha sertmiş, senin kullandığın o olabilir mi?
Bir de benim önceki aracım hyundai accent gt olduğundan onun amortisörleri leona göre daha sertti, yoldaki her şeyi hissediyordum, leondaki daha yumuşak, ama tabii dikkat edecek kadar uzun süre bu sınıfta araç kullanmadım. Benim fikrim sert biraz ama rahatsız edecek kadar da sert değil... Benim şahsi düşüncem tabii bu
-
Bence Leonun artıları donanımlı olması, yol tutuşunun sınıfındaki rakiplerinden iyi olması, görünümünün güzel ve şık olması,
eksileri ise motor teknolojisinin eski olması (8 valfli motor), beygir gücünün düşük olması (102 hp), kasa ağırlığı, güçsüz motor ve 16 inç lastikler yüzünden yakıt tüketiminin rakiplerinden fazla olması, iç işçiliğinin eski kasalarına göre kötüleşmesi.
Bence Leon mantıklı bir seçenek özelliklede çok performans aramayan ve çok km yapmayanlar için.
Bu arada ben de bir seat kullanıcısıyım. -
ya bilmiyorum ama Leonun dış görünüşü ve agresif yapısı çok hoşuma gidiyor. -
süper bir araç hastasıyım -
quote:
Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.
süper bir araç hastasıyım
+1 bende bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X