Şimdi Ara

seat leon ile yakıt tasarrufu denemem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir şehiriçi standart bir yolda ( yeşilyurt Çiğli arası ) trafik yoğun değil oglen saatleri dikkatli kullanımla ne kadar az yakar bu araç diye meraklanip deneme yaptım paylaşmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada yakıt öyle ölçülmez yok fulleyeceksin vs vs diyecek olanlara da selam olsun onuda denedim çok yol bilgisayarı hemen hemen birebir çıkıyor :))

• O aracın arkasina cok sovuyorlar süspansiyonlarına falan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

O aracın arkasina cok sovuyorlar süspansiyonlarına falan ?
    Baya kuvvetli rüzgar esiyormuş arabanın arkasından şaka bir yana dizel Leon mu bu ?
  • iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

iyiymiş
    Dizeldir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Dizeldir umarım.

Alıntıları Göster
    Bence benzinli leon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ne kadar saçma sapan bir tüketim siz inandınızmı şimdi aracınızın bu kadar yaktığına sürekli rakım farkı olan yoldan aşağı doğru giderseniz bu tüketimi b marka arabada görür düzde yaksında o kadar görelim madem.Araba üreticileri hata yapmış hemen teknik verileri güncellesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw grubuna fiyat ve dsgden dolayi sinir olan cok insan var bir bakima da haklilar ama benzinli aracta en ekonomik motor bu tsi'lar kesinlikle. Duz yolda herkes yapar yok yavas gidince herkes yapar diyenler boyle ekran goruntusu koysun da c sinifi arac hem de benzinli ne yakabiliyor gorulsun.

Ben demiyorum ki bu arac 3 lt yakar ortalamada, ama dikkatli kullanilirsa 6lt civari hayal olmayacaktir. Benim astra icin hayal bu rakamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

Yahu ne kadar saçma sapan bir tüketim siz inandınızmı şimdi aracınızın bu kadar yaktığına sürekli rakım farkı olan yoldan aşağı doğru giderseniz bu tüketimi b marka arabada görür düzde yaksında o kadar görelim madem.Araba üreticileri hata yapmış hemen teknik verileri güncellesinler.

+2014 diyorum birader uzun yolda bile bukadar az yakamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecondLieu

quote:

Yahu ne kadar saçma sapan bir tüketim siz inandınızmı şimdi aracınızın bu kadar yaktığına sürekli rakım farkı olan yoldan aşağı doğru giderseniz bu tüketimi b marka arabada görür düzde yaksında o kadar görelim madem.Araba üreticileri hata yapmış hemen teknik verileri güncellesinler.

Alıntıları Göster
    hocam geldiğin yoluda yazsaydın eğer yeşilyurt basmane altınyol çiğli yaptıysan o kadar az yakamazsın çevre yolundan sürekli yokuş aşağı boş vites yaptıysan anca olur gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Ben istanbul-Tekirdağ 120 Km de geçen yaz 3.4 Lt ortalama 308 dizel ile yakaladım ortalama 85 Km hız ile, trafiksiz yolda.
  • amin

• quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

amin
    Arkadaşın eski mesajlarına baktım

Araç tsi değil tdi yani dizel. Şimdi tartışmalara devam edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

Arkadaşlar İzmir şehiriçi standart bir yolda ( yeşilyurt Çiğli arası ) trafik yoğun değil oglen saatleri dikkatli kullanımla ne kadar az yakar bu araç diye meraklanip deneme yaptım paylaşmak istedim

aracın özelliğini yazmak zormu geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Arkadaşın eski mesajlarına baktım

Araç tsi değil tdi yani dizel. Şimdi tartışmalara devam edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Son viteste 55km/s hızla neden olmasın? Eğer vites kaldırırsa bir de 35km/s hızda deneyin, çok daha iyi sonuçlara imza atabilirsiniz. Tabi, yokuşaşağı, vb koşulları saymıyorum bile ;)

Uzun lafın kısası yol bilgisayarında belli bir değer alayım diye sürüşün belli koşullarda sınırlandırıldığı sonuçlar beni fazla alakadar etmiyor. Günlük kullanım koşullarındaki değerlerdir asıl olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

Arkadaşlar İzmir şehiriçi standart bir yolda ( yeşilyurt Çiğli arası ) trafik yoğun değil oglen saatleri dikkatli kullanımla ne kadar az yakar bu araç diye meraklanip deneme yaptım paylaşmak istedim

aracın özelliğini yazmak zormu geliyor
    Aynı ortalama hız ile 5.2 4.8 arası yakıyorum ben leon 1.2 tsi ile. Bu tüketim yokuş aşağı olan tüketimdir. Düz yolda bu kadar az yakması hayal.

Bu tüketimin yakalandığı aynı yolun dönüşünde 6-7lt civarı yakar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Vw grubuna fiyat ve dsgden dolayi sinir olan cok insan var bir bakima da haklilar ama benzinli aracta en ekonomik motor bu tsi'lar kesinlikle. Duz yolda herkes yapar yok yavas gidince herkes yapar diyenler boyle ekran goruntusu koysun da c sinifi arac hem de benzinli ne yakabiliyor gorulsun.

Ben demiyorum ki bu arac 3 lt yakar ortalamada, ama dikkatli kullanilirsa 6lt civari hayal olmayacaktir. Benim astra icin hayal bu rakamlar

şehiriçi 27km/h ile 5.8lt LPG ortalaması aldım ama paylaşmadım, çünkü yolda inişler çıkışlara göre fazla idi. A-B güzergahı yapıp tüketim paylaşmak da moda oldu. A-B ve B-A yolu yapılırsa o tüketimdir. Aynı yolu döndüğümde toplam trip 25km, ortalama hız yine 27km/h ve ortalama tüketim 7.1lt LPG idi. Ayrıca 55km/h için şehir içi diyenin alnını karışlarım. Bildiğin şehir dışına göz kırpıyor. Ben de o kadar ortalama hızla gitsem 5-6lt lpg tüketimi alırım bu kadar basit.

Forumda paylaşmadım;
    1.si yok efendim yol bilgisayarı ölçmez(eee kendi almanları ölçmeyince bizim teknoojik japon ölçemezmiş, bal gibi de ölçüyor, pompa ölçümleri ile birebir aynı)
    2.si forumun yorumları artık çok seviyesiz oldu. illa bir kulp bulunacak.(adama yaptığım güzergahı söylüyorum, neymiş çok yakmışmış, kendi arabası daha az yakarmış, hoş kendi arabasını aynı koşullarda kullansam ya ölürdüm ya da tüketimi görür ölürdüm)
    3.sü de aracım popüler değil, 2.eli olmayan, parçası pahalı, tutulmayan kimsenin almadığı araba.(polo, golf olsa o zaman deli gibi hit alır)(nasılsa benim değerlerimi görüp araç hakkında doğru bilgi edilmiyecek, yine aynı tas aynı hamam Türk milletinde)
    4.sü kimseye şu kadar yaktım diye göstermek zorunda değilim, ne kadar yaktığım sadece cebimi ilgilendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 12 Haziran 2014; 12:33:40 >

• quote:

Rakım makim yok sacmalamayin bizde biliyoruz neyin ne olduğunu aracın İzmir içi yakıt ortalaması 4.7 zaten.ben sadece kasarak ne kadar az yaktirdigimi paylastim. İzmir yeşilyurt devlet hastanesinin oradan Çiğli evka 2 te güzergahın. Oraları bilen bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Aynı ortalama hız ile 5.2 4.8 arası yakıyorum ben leon 1.2 tsi ile. Bu tüketim yokuş aşağı olan tüketimdir. Düz yolda bu kadar az yakması hayal.

Bu tüketimin yakalandığı aynı yolun dönüşünde 6-7lt civarı yakar diye düşünüyorum.

Ayni yolu dönüşte de 3.7 yaktım resmi paylasirim :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.