Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2865. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
58.062
Cevap
358
Favori
2.607.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 2017 leon fr aracımı dün yıkanmıştım bir sorun yoktu bugün sabah çalıştırdıktan sonra sol sinyal kontrol edin uyarısı verdi. Sol dış kısım stop yanıyor ama sarı sinyale dönmüyor. Servis 2000 lira fiyat verdi. Bu farın tamiri mümkün mü? İstanbul’da çıkma parça bulabileceğim bir yer var mıdır? Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da far tamiri yapan var diye biliyorum. Hatta YouTube da kanalı da vardı. Bulabilirsem size bilgilerini yollarım. 2000 TL çok para. Yazık etmeyin boşu boşuna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Çok memnun olurum teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam

arka sinyal lambası patladıysa kendiniz bile değiştirebilirsiniz.

ben kendim halojen olanları led ile değiştirdim.

aşağıdaki videodan izleyerek.

ARK Kağanyoutube
    Biraz uzun oldu ama muhabbet sohbet havasında çektim. Kesmeden koydum. Sevgiler
    https://www.youtube.com/watch?v=OvyE_xYdbC8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 25 Ekim 2022; 13:39:41 >
  • Galiba stop benim göremediğim bir kısımdan su aldı. Dün kendi kendine sorun düzeldi şimdi çalışıyor sinyal. Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=WZiE07r9fnM&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    https://instagram.com/ledstoptamiri?igshid=YmMyMTA2M2Y=

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

eywallah üstad

izelimştim senin videoyuda.

hatta bende şöyle bşr ekleme yapayım. videolarda göründüğü kadar kolay sökülmüyor.

kaanın videonun son dakikasında söylediği şey yüzünden baya sövdüm hatta :)

söylediği şey: daha önce söküp yağlamış :) videoda ondan çok kolay sökülüyor görünüyor son dakikada söylüyor :)

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bir kez sökünce yağlamak işi kolaylaştırır. Çok zorlamamak lazım. Ben ilk sökerken dış kenardan ip geçirip çekerek çıkarmıştım.

Bu arada arka sinyal PY21w model.

P21w alan olursa bacak açıları uymaz.

Buradan alacaklara duyrulur. Ben 9 senede 3 tane değiştirdim. Led güzel oluyor baya farkediyor ama hep sol arka patladı. Bi akım fazlalığı mı var nedir çözemedim en son halojene döndüm. Çok kaliteli ürünler almama rağmen ve sürekli çalışan bir şey olmamasına rağmen kısa sürede(1yıl) patladılar

• herkese selamlar.

2015 model 1.2 tsi leon'um var. küçük ekranı var bu ekranı büyük multimedyalarla değiştirmek istiyorum. değişim sonrası kodlamaya gerek var mı arkadaşlar? eğer herhangi bir kodlamaya gerek yoksa nasıl bir multimedya sistemi seçmem lazım? marka ve model önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caparzo34 -- 31 Ekim 2022; 17:24:28 >
  • Caparzo34 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle 5" bir ekran var aracınızda. Orjinal ekran takmanız çok maliyetli olur çünkü torpidoda ünite yok. Çıkma veya sıfır unite ve ekran bulmanıza bağlı olarak 15,000 TL yi bulur. Montaj ve kodlamayı bu işlerden anlayan birinin yapması lazım.

Aftermarket çin ürünleri var, 5,000 tl civarına alabilirsin ama orjinal kadar stabil ve düzgün çalışmıyorlar genelde. Satın alacağınız yerler ücretsiz montaj yapacaktır. Sarı siteden arama yapıp modellere bakabilirsin.

• GAJU kullanıcısına yanıt

kodlama lazım olmasa tak çalıştır tipi olsa kendim de montajını yapardım. kodlama gerektiğinden necvox, carvocal vb. markalara bakarım. cevap için teşekkürler hocam.

• Caparzo34 kullanıcısına yanıt

merhabalar hocam

bende de 2015 1.2 tsi leon var. orjinal 5 inç multimedianın bluetooth modülü bozulduğu için navimex marka taktırdım

kullanıyorum.

4 gb ramli modeli. geri görüş kamerası falanda monte ettirdim.

orjinalden artıları çok. ama bir eksiği var

direksiyondaki telefon tuşuna basınca göstergelerin arasındaki ufak ekrana son aranan kişiler gelmiyor. ordan seçtirip arama yaptıramıyorsunuz.multimedianın ekranında açılıyor sonr aranan numaralar ve rehber ordan bulup arama yaptırmanız gerekiyor.

birde iphone kullanıyorsanız ios la androidin uyumsuzluğundan dolayı. wifi paylaşımı kapanıyor iphone da arabayı stop ettirince. multimedia kapandığı için. örneklemek gerekirse arabayı arabyı marketin önüne parkettiniz. girip bir kola alıp çıktığınızda wifi paylaşımı arabayı çalıştırınca otomatik bağlanmıyor manuel bağlamanız gerekiyor her seferinde. bu biraz can sıkabiliyor. ama android telefon kullanıyorsanız böyle bir sıkıntı olmuyor.

www.navimex.com.tr
    SEAT LEON YENİ NAV 9937 HD 9""
    https://www.navimex.com.tr/navigasyon/seat/leon/seatleonyen%c4%b1/1199

hangi markayı alırsanız alın min 4gb ramli modellere bakın. 2gb lık modellerde sıkıntı yaşayanlar var forumda.

• İstanbul içi vagcomcu önerileriniz varmı ?

• Merhaba, aracım iki gündür arka arkaya sarı uyarıları yakıyor üstüste. ABS, ESP, Front Assist... Kadran sarı ikazlarla dolduktan sonra bir süre sonra sönüyor hep birlikte. Akü veya diğer elektrik aksamdan mı kaynaklı diye Doğuş OTO Çankaya'ya bir uğradım. Tekrarlarsa gelin kapsamlı bir şekilde bakalım dediler. Bakalım ne çıkacak...

• 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Vural Elektronik eski bir firmadır. Her türlü isteğinize cevap vereceklerdir.
    Instagramdan takip edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• bgkn kullanıcısına yanıt

memnun kaldınız mı, 300 TL iyi fiyat? malzemeleri nereden aldınız, başında bekleyecek yeri varmı

• Leonu satan hangi modele geçiyor acaba? Bir çocukla sığamıyoruz artık

• katzumoto K kullanıcısına yanıt
    Evet, baya memnun kaldım. Malzemeleri ben alacaktım ancak usta ile konuştuktan sonra vazgeçtim, kendilerinden taktılar. Zaten aynı paraya geliyordu hesapladığımda. Filtreler mann kullanıldı, orjinalliği gösterildi ve nereden temin ettiklerini anlattılar. Castrol yağ için de yine aynı şekilde detaylı bilgi verdiler. Filtre ve karter tapası tork ile sıkıldı. Bu sanayide kolay kolay göremeyeceğiniz bişey. Akü ve antifriz kontrolü yapıldı. Farklı sorduğum konularda da sağolsunlar tek tek cevap verdiler. Şu an için gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• 
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.