< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2876. sayfa)
-
-
Yetkili servis değil ama Formen Motors ile bi görüşün isterseniz. İşinin ehli kişilerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seat otomobil üretimini sonlandırıyor.
https://www.donanimhaber.com/seat-otomobil-uretimine-son-verecek-volkswagen-ceo-su-acikladi--168477
Habere göre, Cupra'yla yola devam edicez gibi görünüyor demiş WV CEO'su. Elektrikli araçlara geçiş sürecinin sonuçları...
-
Parke taş yolda ya da motor titreşimli iken direksiyonun alt tarafından geldiğini tahmin ettiğim(hız gösterge panelinden değil) trim sesi var. Bunu gidermenin yolu var mıdır?
Daha önceden bu terim sesleri için yapılan işlemler var. Kendinden yapışkanlı ince süngerler ile göstergenin çevresini yalıtanlar olmuştu . Bir video vardı ama bulamadım.
Evet hocam onu yapmıştım daha önceden. O ses gitti ama bu da başka maalesef.
-
7. Yıl bakımı servis fiyatı 4.600
Bosch servis fiyatı 3.600
İstanbul
Ben 4 yıldır tüm bakımları Formen Motors da yaptırıyorum. Fiyatlar yüksek gelebilir. Fakat işini gerçekten çok temiz yapıyor. Gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Ben DSG tüp uygulaması da 3 yıl önce yaptırdım orada ondan da memnunum.
-
Bir diğer maliyet kalemimiz de sigorta/kasko. 2020 model aracım için bu sene yaklaşık 8 bin TL kasko ödeyeceğim. Trafik ise 3 bin TL. Bir taraftan sigorta yenileme süresi geldiğine de sevinmedim değil. Enflasyon geçen sene belirlediğimiz teminatları pula çevirdi çünkü. Allah muhtaç etmesin..
-
Selamünaleyküm, arkadaşlar 2016 leon fr aldım, seat sound taktırmak istiyorum, stepne subwoofer ı çıkma olarak 1800 liraya aldım, center hoparlör ve diğer kablo soket ıvır zıvırları lazım, ilave olarak montaj kodlama yapılması lazım, istanbul da bu işlemleri yaptırabileceğim deneyimli bir yer bilen var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çok sağolun hocam, hemen irtibata geçiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar seat leon xcellence 2020 alarak aranıza katıldım İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir usta varmıdır düzenli olarak bakımlarını yaptırabileceğimiz Ayrıca bu spor kadran ve carplayı yaptırabileceğim biryer biliyor musunuz teşekkür ederim.
Aracı henüz bir gündür kullanıyorum tüm özellikleri kurcalıyorum tabi herşeyini öğrenmeye çalışıyorum benimle aynı aracı kullanıpta destek olabilecek bir varsa da sevinirim
Aracınız hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: atakan153Merhaba arkadaşlar seat leon xcellence 2020 alarak aranıza katıldım İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir usta varmıdır düzenli olarak bakımlarını yaptırabileceğimiz Ayrıca bu spor kadran ve carplayı yaptırabileceğim biryer biliyor musunuz teşekkür ederim.
Aracı henüz bir gündür kullanıyorum tüm özellikleri kurcalıyorum tabi herşeyini öğrenmeye çalışıyorum benimle aynı aracı kullanıpta destek olabilecek bir varsa da sevinirim
Servis için birşey diyemem ama gösterge tarzı donanım için Yağız Vag Garaj, Ender Elektronik ya da Vural Elektronik ile görüşebilirsiniz.
Merhabalar. Sağ ön yolcu paspasının altındaki halı kısım göl gibi olmasa da ıslanıyor. Başına gelen varsa şayet tecrübelerini paylaşabilir mi?
Merhaba
Seat sound yaptırdınız mı ?
-
2013 model 1.4 TSI 140hp StartStop aracım satılık arkadaşlar. Aracın ilk sahibiyim, apollo blue renkte cam tavan ve full led paket, ilgilenen olursa ufak bir miktar pazarlık payı da var
https://www.sahibinden.com/s/N97SYcIc
Yalan habermiş...quote:
Orijinalden alıntı: lektonstar
Seat otomobil üretimini sonlandırıyor.
https://www.donanimhaber.com/seat-otomobil-uretimine-son-verecek-volkswagen-ceo-su-acikladi--168477
Vag grubu Ceo'su açıklama yapmış.
habertürkSeat'tan 'üretime devam' açıklaması - Otomobil Haberlerihttps://m.haberturk.com/seat-tan-uretime-devam-aciklamasi-3620376-ekonomi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X