Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar kapının orda bu tuş takımının beyni varmış sıkıntı orda çıktı.İyi bir oto elektrikçisine götürülmesi lazım.Sol ön kapı döşeme sökülüyor işlem öyle yapılıyor.400 tl ücret verdim muğla/fethiye de.Ayrıca bir bilgi daha vereyim.Bagajı açtığım zaman bagaj açma logosu takılıyordu.Servisler bunla uğraşmak istemiyor eğer switch arızası varsa yenisini takıyorlar hemen.O da 1000 tl civarları yanlış hatırlamıyorsam.Ben kendim söktüm döşemeyi ve logoyu.İçerde pin pas yapmış biraz wd 40 sıktım alıştırdım düzeldi.Dışardan da sıkmıştım o işe yaramamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kisyari kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. 400 lira ile iyi kurtarmışsınız. Usta vicdanlı biriymiş. Kapı döşemesine zarar gelmedi inşallah. Bagaj açma mekanizması maalesef kronik sorunlu. Çoğu leonda çıkabiliyor. Ya oradaki dişli kırılıyor, ya da dediğiniz gibi pas yüzünden çalışmıyor. Keşke söküp yağlarken bir iki fotoğraf çekseydiniz. Çok faydalı olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eminsen E kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2017 model ve inanın servisten bakım ücreti almaya korkuyorum.

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Döşemeyi kendimiz söktük,kısmen göçük düzeltme işinden biliyorum o sıkıntı olmadı.Ben youtube ta başka bir leondan gördüm bagaj açma mekanizmasını onu ekleyeyim.

Problems to learn fromyoutube
    Seat Altea boot door lock not working? Try this.
    https://www.youtube.com/watch?v=HshY3MEecTo&feature=youtu.be

Aman sökerken çok basmayın plastiği kırmayın.Büyük düz tornavida filan kullanmayın.

• kisyari kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler 🙏

• 2018 Leon 1.2 Tsi otomatik araç sahibiyim. Aracım full servis bakımlı 118.500 km.De şuan. 120.000km ağır bakım olarak geçerli periyodik bakım fiyatı 13.500₺ wv arca otomotivden fiyat aldım. Bu işlem dışarıda muhtemelen daha uyguna yapılır. Tavsiyeniz nedir? Servis olarak mı devam etmeli yoksa artık dışarı yelken açmanın vakti geldi mi

• Kendi passat aracımı götürdüğüm özel serviste 10bin lira yaklaşık fiyat verdi

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Bu aslında nerede ikamet ettiğinizle de alakalı. Ama genel olarak artık yetkili servislere gitmeye yürek ister. Türkiye'de artık çok iyi özel servisler var. Mesela DSG bakımı ve onarımı için İstanbul ve Ankara'da çok başarılı, çok profesyonel yerler var. Periyodik bakım için Bosch Car Service leri tercih edebilirsiniz. İstanbul'da Formen Motors u tavsiye ederim.
    Şahsım adına konuşursam, eğer yetkili servisten çok çok iyi bir teklif gelirse belki son bir kere daha yetkili serviste yeptırabilirm. Ben de artık özelde yaptırmayı düşünüyorum. Yetkili servislerin fiyatlarına güç yetecek gibi değil artık.

Ankara’da ikamet ediyorum. Van’a tayin oldum gitmeden ağır bakımını yaptırıp gitmek istiyorum

Balla geçen sene 5 yaş üstü kampanyası ile özelde çıkan fiyat arasın 300-400 TL gark vardı servise yaptırmıştım. Bu sene hiç fiyat almadım bakalım ne olacak

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Ankara'da da bir iki sağlam yer var. Bulabilirsem size yazarım. Bu arada yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Allah korusun.

Teşekkür ediyorum 🙏🏻

• Merhaba arkadaşlar. Size bilgi olması açısından bayilerden 90 bin bakımı ile ilgili aldığım fiyatı paylaşmak istiyorum. Normal bakım + buji + v kayışına 8400 TL fiyat verdiler istanbuldaki tüm servisler ve hepsi ağız birliği yapmış vaziyette. Aracım 5 yaş üstü ve bu fiyat indirimli fiyatı. Arkadaşım vasıtası ile parçaları kendim toplamda 1450 TLye aldım ve 500 tl sanayide bir servise vererek yaptırdım. V kayışına işçilik dahil 2200 tl dediler ve orda ben koptum. Bayiler kime ne geçirirsek kafasındalar. Bakımı geçen hafta yaptırdım ve herhangi bir sorun yok aracımda. Bilginize.

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

dsg yap değişimi nasıl yapılıyor bizim araçlarda. Alttan kompresörle mi basıyorlar yoksa sökme takma işleri var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaqoL V kullanıcısına yanıt

Çok iyi yapmışsınız. Ben de artık servise para vermek istemiyorum.

• Merhaba, seat leon 2020 model 1.5 EcoTSI dsg aracım 56.000 km'de. Dsg yağ değişimi yaptırmalı mıyım 60 bin bakımında? Eğer yaptırırsam, servisin iyi niyet garantisi bozulur mu?

• Arkadaşlar selamlar. Araç soğuk iken sesli çalışıyor. Isınınca ses gidiyor. Sizce bir problem var mı? Video kesitlerini eklemeye çalışacağım.

Ek: Aracım 2017 model 1.6 TDi

Ek 2: 165bin kilometrede orijinal debriyaj baskı balata ve volan kullanılmakta. Volan sesine benzeten oldu acaba başına gelen var mı?

upvi
    Upvi — İzle — IMG_3030.mov
    https://upvi.org/qEIUCzWKy8fp9u6/watch

upvi
    Upvi — İzle — IMG_3028.mov
    https://upvi.org/pbN3jiPjUOGw4Td/watch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 8 Ağustos 2023; 8:43:18 >

• Merhaba,
    Büyük araç ihtiyacindan dolayi istemeye istemeye aracimi satiyorum. Normal FR lara göre donanimli ve kazasiz aracim. İlk sahibi benim. İlgilenenler ulasabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-ek-donanimli-kazasiz-aciklamayi-okuyunuz-1117006564/detay

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    İlk gaz verdiğinizde çıkan ses pek hoşuma gitmedi. Bence iyi bir ustaya gösterin. Motor vuruntulu çalışıyor sanki.

• İlanlarda gezinirken bir ilanda yazılanlar dikkatimi çekti.
    Ekstra donanımlı başlığıyla verilen ilanda,
    Büyük ekran opsiyonel
    Panaromam cam tavan
    Arka eğlence paketi
    Led özel far
    İbareleri düşülmüş.
    Nedir bunlar Allah aşkına 😊

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.