Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2872. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28702871287228732874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full link kablosuz kullanan var mı? Wireless adaptör mü gerekir kablosuz kullanmak için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carlinkit 3.0 aldım ben . Kablosuz olarak kullanıyorum şu an tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelord03 kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun.

• SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Arkadaşlar nasıl olmuş bilmiyorum arka stop çatlamış en ekonomik nasıl çözeriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BondMax kullanıcısına yanıt

Başına gelebilecek olur diye kendi mesajımı yanıtlamak istedim. Sebep boğaz kelebeği arızasıymış. Değişince düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Bulunduğunuz ilde veya çevre illerde far tamiri yapan ustaları araştırın. Boşuna yeni parçaya para vermeyin.

• SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Aracım seat leon 1.0 tsi ecomotive style dsg s&s 2017 model

Full yetkili servis bakımlı olduğu için tekrar yetkili servise götürdüm . Bundan sonrası için bu fiyatlarda yetkili servis sizce ne kadar mantıklı ?

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Akü ve V kayısı dahil periyodik bakım yapılmış gibi anladım. Bence fiyat bu devirde makul.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Akü onaylanmayan ek işler olarak yazılmış hocam .

Periyodik bakıma ek olarak v kayışı, kayış gergisi değişti.
    Cam tavan bakımı yapıldı .

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Olsun. Yine de iyi. Klima sistem temizliğinde ne yaptıklarını anlattılar mı? Sizin bir şikayetiniz mi vardı?

Hayır benim bir şikayetim yoktu . Bana sormadan yaptılar. Ama servis sonrası daha temiz hava verdiğini hissettim klimanın .Hava filtresi değiştiği içinde olabilir.

• thelord03 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Araçta sonradan takılan led ampul vs var mıydı?

• Lastik Önerisi olan?

2020 1.5 EcoTSI Leon FR aracıma üzerindeki DUNLOP eskidiği için yeni lastik alacağım.

Süspansiyonlar sert olduğu için bir konfor odaklı lastik almak istiyorum. Önerisi olan paylaşabilirse memnun olurum.

Şuan üzerinde:

Dunlop Sport Maxx 225/45/R17 91W lastikler var.

• goker_007 G kullanıcısına yanıt
    2014 Ocak tan beri FR kullanıyorum. Lastik olayı psikolojik. Değiştirdim araç yumuşadı, pamuk gibi oldu muhabbetleri falan tamamen kandırmaca :) Beni de böyle kandırdılar. FR’a ne takarsanız takın pek yumuşamıyor ama aracın ilk kalkıştaki ve ara hızlanmalardaki sarmasında illa ki düzelme oluyor.

Bende bu yollardan geçtiğim için acaba atladigim bisey varmi merak etmiştim, demekki tamamen normal :) peki yine de bir lastik öneriniz varsa almak isterim

Merhaba
    Dunlopun genelde sert olduğunu söylerler. Zaten bir de ömrünü tamamlamış ise daha da sertleşiyor.
    Para olarak bir üst limitiniz var mı bilmiyorum ama, Michelin düşünebilirsiniz. Bridgestone ve Continental de yumuşak ve kaliteli lastikler.
    Ben şuan Michelin Pilot Sport 5 kullanıyorum. Araca takalı iki hafta kadar oldu ve çok memnunum. Gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir lastik. Jant-lastik ebatlarım, 225.40.18. Buna rağmen darbe sönümlemesi, fren mesafesi ve viraj performansı çok çok iyi.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 27 Mayıs 2023; 12:58:48 >

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Dunlop arabayı sıfır aldigimdan beri üzerinde, şuan 59200 km oldu. Ömrünü doldurdu çoktan, hatta dişler bile kalmadi nerdeyse :)

Bütçe elbet önemli, pilotsport çok baktim ama o rakamlara değer mi emin olamadim. Performans ve güvenlik önemli benim için çünkü konfor saglamak zor fr larda. Diger iki alternatifiniz üzerine de düşüneceğim, teşekkürler:)

Rica ederim
    Aslında şu fiyat meselesi göreceli bir durum. Aldığımız lastikleri ortalama beş yıl kullandığımızı düşünürsek, fiyatı beş yıla yaydığımızda aslında pek de önemi kalmıyor.
    Emin olun o beş yılda, dışarıda alıp içtiğimiz çaya, kahveye, meşrubata daha çok para veriyoruz.
    Araçlarımız sert, bunu kimse inkâr etmiyor ancak lastik hamurunun kalitesi, emin olun bu durumu bir nebze de olsa telafi ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 27 Mayıs 2023; 13:19:43 >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

Arabanin en önemli parçası lastikler, ondan kismamak lazım kesinlikle. Ama pilotsport da bu lastik tercihinin en top noktasi, üstü pek yok bizim araclar icin :)

Peki siz nerden aldiniz, onerebileceginiz yerler varmi? Benim baktığım fiyatlar 2100 tl civarında 225 45 17 için.

Ben üzerinde gelen Pirelli Cinturato P7 lerden sonra Goodayear Assymetric 3 kullandım. Gayet memnundum. Şimdi de 5 serisi çıktı galiba. Onun da kullanıcıları memnundu.

• 
Sayfa: önceki 28702871287228732874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.