< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2872. sayfa)
-
-
Carlinkit 3.0 aldım ben . Kablosuz olarak kullanıyorum şu an tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun.
-
-
Başına gelebilecek olur diye kendi mesajımı yanıtlamak istedim. Sebep boğaz kelebeği arızasıymış. Değişince düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun.
Bulunduğunuz ilde veya çevre illerde far tamiri yapan ustaları araştırın. Boşuna yeni parçaya para vermeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Akü ve V kayısı dahil periyodik bakım yapılmış gibi anladım. Bence fiyat bu devirde makul.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akü onaylanmayan ek işler olarak yazılmış hocam .
Periyodik bakıma ek olarak v kayışı, kayış gergisi değişti.
Cam tavan bakımı yapıldı .
Olsun. Yine de iyi. Klima sistem temizliğinde ne yaptıklarını anlattılar mı? Sizin bir şikayetiniz mi vardı?
Hayır benim bir şikayetim yoktu . Bana sormadan yaptılar. Ama servis sonrası daha temiz hava verdiğini hissettim klimanın .Hava filtresi değiştiği içinde olabilir.
Geçmiş olsun. Araçta sonradan takılan led ampul vs var mıydı?
Lastik Önerisi olan?
2020 1.5 EcoTSI Leon FR aracıma üzerindeki DUNLOP eskidiği için yeni lastik alacağım.
Süspansiyonlar sert olduğu için bir konfor odaklı lastik almak istiyorum. Önerisi olan paylaşabilirse memnun olurum.
Şuan üzerinde:
Dunlop Sport Maxx 225/45/R17 91W lastikler var.
-
2014 Ocak tan beri FR kullanıyorum. Lastik olayı psikolojik. Değiştirdim araç yumuşadı, pamuk gibi oldu muhabbetleri falan tamamen kandırmaca :) Beni de böyle kandırdılar. FR’a ne takarsanız takın pek yumuşamıyor ama aracın ilk kalkıştaki ve ara hızlanmalardaki sarmasında illa ki düzelme oluyor.
Bende bu yollardan geçtiğim için acaba atladigim bisey varmi merak etmiştim, demekki tamamen normal :) peki yine de bir lastik öneriniz varsa almak isterim
-
Dunlop arabayı sıfır aldigimdan beri üzerinde, şuan 59200 km oldu. Ömrünü doldurdu çoktan, hatta dişler bile kalmadi nerdeyse :)
Bütçe elbet önemli, pilotsport çok baktim ama o rakamlara değer mi emin olamadim. Performans ve güvenlik önemli benim için çünkü konfor saglamak zor fr larda. Diger iki alternatifiniz üzerine de düşüneceğim, teşekkürler:)
Rica ederim
Aslında şu fiyat meselesi göreceli bir durum. Aldığımız lastikleri ortalama beş yıl kullandığımızı düşünürsek, fiyatı beş yıla yaydığımızda aslında pek de önemi kalmıyor.
Emin olun o beş yılda, dışarıda alıp içtiğimiz çaya, kahveye, meşrubata daha çok para veriyoruz.
Araçlarımız sert, bunu kimse inkâr etmiyor ancak lastik hamurunun kalitesi, emin olun bu durumu bir nebze de olsa telafi ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 27 Mayıs 2023; 13:19:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabanin en önemli parçası lastikler, ondan kismamak lazım kesinlikle. Ama pilotsport da bu lastik tercihinin en top noktasi, üstü pek yok bizim araclar icin :)
Peki siz nerden aldiniz, onerebileceginiz yerler varmi? Benim baktığım fiyatlar 2100 tl civarında 225 45 17 için.
Ben üzerinde gelen Pirelli Cinturato P7 lerden sonra Goodayear Assymetric 3 kullandım. Gayet memnundum. Şimdi de 5 serisi çıktı galiba. Onun da kullanıcıları memnundu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X