Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28682869287028712872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın. Nedense aklım direk kapı içi kol dayama üzerindeki düğmelere gitti.
    Tahmin ettiğiniz gibi, mekanizma dişlileri zarar görmüş olabilir.
    Bi araştırayım ama bununla ilgili hiç video görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snarrknir S kullanıcısına yanıt
    Yabancı bir video buldum. Kolçağın arkasındaki havalandırma menfezini sökünce, kolçak mekanizması direk ortaya çıkıyor. Dişileri tutan civata ya da somun da gevşemiş olabilir. Gördüğüm kadarıyla mekanizma tamamen metal malzeme. Kırılma olacağını sanmıyorum. Muhtemelen gevşeme gibi bir durum vardır.

ECS Tuningyoutube
    How to Open MK7 Golf R Center Console | ECS Tuning Access Kit DIY
    https://www.youtube.com/watch?v=_bzITZQWhH0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 4 Mart 2023; 22:23:26 >

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, izledim bizimkine benzer birşey buda sonuçta. Açıkcası kenardan bakınca yayımsı birşeyler gördüm umarım iç kısma kadar sökebilirim. Tam emin değilim ama umarım düzeltebilirim.

Kolçak ve mekanizma Golf ile tamamen aynı. Tamir edilmeyecek bişey değildir bence.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Yarın deneme yapıp bilgi veririm, teşekkür ederim en azından başlamam gereken yeri bulduk.

Rica ederim. Size kolaylıklar dilerim. Umarım halledersiniz.

• Baya bir araştırma sonucu direksiyon titremesi, lastiklerin tel kırmasından dolayı olduğunu öğrendim. 2020 üretimi lastiklerin telleri kırılmış. Zaten 2 kere balon 1 kere de yarılmıştı. Çıkma bulup devam ediyordum. Dunlop mu bir daha hayatta! Neyse konumuza dönelim. Biraz araştırma sonucunda 3 farklı lastik görebildim. Bunlardan hangisini kullanan var acaba?

Goodyear 225/45 R17 91Y Eagle F1 Asymmetric 5 - 1500TL

Goodyear 225/45 R17 94W XL Eagle Sport TZ FP - 1300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 7 Mart 2023; 14:51:44 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Yanaktan hep sıkıntı yaşadığım için XL olanlara baktım diğer modellerde daha iyileri de olabilir tabi..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Bazı sorunları bulmak çok zor oluyor. Bulana kadar kanser ediyor insanı.
    Ben Michelin Kullanıyorum ve çok memnunum. Kışlıklarım Michelin Alpine. Yazlıkları mı da Eylül ayında almıştım. Michelin Pilot Sport 5 aldım. Bu lastiklerden çok memnunum. Bunların dışında Continental de tavsiye ederim.

• Herkese selamlar.

benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar. 2015 model 1.2 tsi leonum var. 2015 cupra motorunu swaplayabilir miyim? kasa filan olarak aynı gibiler. yapılabilirse kim yapar? tahminen ne kadara patlar. ankarada stage 3 yazılımlı bir 1.2 tsi var. videolarını gördüm. ama dsg kuru şanzıman olduğundan ileri de sorun çıkarabilir sanki?

• Brkkrby kullanıcısına yanıt

Hangi lastiği aldınız merak ettim açıkcası. Benim Dunlop'lar tel kırdığı için kısa sürece lastik almam lazım. Hankook Ventus Prime 4'e göz attım, çoğu listelerde kafaya oynuyor. Gayet iyi puanları var. Tanesi de Conti veya Michelin'e göre %30 civarı daha da uygun. Goodyear çok inceledim ama balon yapma riski bunlarda da var deniyor. Zaten Dunlop ile benzer deniyor. İzmir yoluna Dunlop hiç gitmiyor bence.

• beyler 2015 dizel otomatik advance paket aracım senelerdir yatıyor 40 bin kmde daha vavacars 730 bin verdi sizce satsam mı 2. el piyasası daha artar mı arabayı satasım yok 2. el piyasası artar zarar ederim dye korkuyorum fakat bir yandan da araba aylardır yatıyor fikrinizi merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armorking2621 A kullanıcısına yanıt
    Yılı giderek eskiyor onu da düşünmeniz lazım. Dizel tercihi de giderek azalıyor. Yerinizde olsam 2008 gibi model yılı yüksek B suv alırdım veya başka bir yatırım yapardım eğer sadece yatıyorsa..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2016 1.4 125 hp benzinli aracımda motor arıza ve start stop hatası alıyorum ve gaz yemiyor araç. 70 binde ve ilk kez böyle birşeyle karşılaştım. Ne düşünüyorsunuz?
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade_9167 -- 12 Haziran 2023; 9:33:30 >
  • katzumoto K kullanıcısına yanıt
    Servis 4.000
    Massoto 1500
    Vagcomeryaman 2000 fiyat verdi bana

• SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

2018 Leon 1.2 dsg style plus ile aranıza katıldım.

Yadımınıza ihtiyaç duyduğum konular var.

Carplay aktivasyon için servis ve diğer yerler arasında fiyat farkı var malum. Servisten bir farkı var mı yapılan işlemin(8inç multimedia lı araç)

Önümüzdeki kış Van ilinde geçireceğim için iyi bir kış lastiği öneriniz var mı?

Aracım servis bakımlı gizli özellik açtırsanda serviste formatlanıyor serviste bakıma devam edecekseniz dendi bunun bir çözümü var mı?
    Teşekkürler herkese

• Birde seramik kaplama ve detaylı bakım için YDA Sacc pro için uygun fiyat aldım serkanakgozcare tavsiye veya yorumunuz var mı

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    1- Serviste yapılan aktivasyon orijinal kod ile yapılıyor. Şu şekilde bir pakedi var : SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Diğer yerlerde yapılanlar bildiğim kadarıyla crack olarak. Serviste yapılacak bakımlarda ne olur bilmiyorum dışarıda yapılanlara. Muhtemelen silinir güncellemede.

2- Nokian wr d4

3- Bildiğim kadarıyla siliniyor evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 21 Mart 2023; 5:17:37 >
  • Merhaba. Geri görüş kamerası takan bir servis var mı? Yoksa, özel serviste taktırınca araç garantiden çıkar mı? Bilgi sahibi kişilerin yardımcı olmasını isterim.

• 
Sayfa: önceki 28682869287028712872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.