Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2869. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 Seat Leon Full Link aktivasyonu için yetkili servisi aradığımda enteresan bir şey söyledi.

Bu işlem yapıldıktan sonra bu multimedya ekranı yanlardan 1cm daralıyor bunu da bilmeniz gerekir, bu işlem yapıldıktan sonra geri dönüşü olmuyor dedi.

Acaba böyle bir şey var mı? Bununla ilgili internette de hiç bir bilgi bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 27 Ocak 2023; 13:40:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kutayy kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Öncelikle o servis personeline benden selamlar. Bayağı güzel saçmalamış 😊

Ben yıllardır kullanıyorum. Benim aracımda android auto fabrikadan açık geldi. Öyle ekranda daralma falan yok. Eklediğim resimlerden görebilirsiniz.

Hayır öyle bir değişim yok. Mevcut ekranda Fullink tuşunda bastığınızda gelen yerde açtırın derken artık bağlantıya izin veriyor siz de bağlanıyorsunuz o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün bir Seat bayisinden aldığım bilgiye göre, Seat bayileri bir dönüşüm hazırılığında.
    Bayiler artık CUPRA olarak hizmet verecekmiş. Bayiler artık Seat değil Cupra adıyla çalışacak. Cupra olarak çalışacaklar ama yine Seat araçları da satacaklar.

• 2015 model 1.6 tdi için ağır bakım fiyatı 10 bin tl olmuş maşallah. Triger, V kayışı, Kasnaklar ve klasik yağ, hava, polen filtreleri vs herşey dahil.
    Eli yüzü düzgün birkaç özel servistende yaklaşık olarak aynı fiyatı aldım. Elbet daha ucuzları vardır ama bu zamana kadar hep serviste bakım yaptırdım. Az bir fiyat farkı için yetkili servisten çıkıp özel serviste yaptırmayacağım bakımı.
    Fiyat bilgilendirme olmuş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maybach Music -- 31 Ocak 2023; 22:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade_9167 -- 24 Şubat 2023; 16:12:33 >
  • arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

bende aranıza 2016 seat leon 1.2 tsi dsg ile katılmış bulunmaktayım, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

• 135.000 Km bakımı için (Süreden bakım zamanı geldi Km 129.000 )

Leon 2017 1.6 TDI

Klasik yağ bakım ekstra olarak mazot filtresiyle birlikte 4.500 TL indirimli şekilde fiyat aldım.

Geçmiş olsun fiyatlar el yakıyor.

135.000 Km beklesem mi bilemedim..

Özelde fiyatlar 3.500 TL civarda

• Merhabalar. 2014 1.6 TDI Manuel Füme (CR Style) ile aranıza katıldım. Aracım 138k km de.

• 2017 Leon 1.4 Tsi için maslaktaki bir bosch servisi 1800 tl fiyat verdi gayet iyi gözüküyor. Avrupa yakasında önerdiğiniz bir bosch servisi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

fiyat aldınız mı Ankara için

• katzumoto K kullanıcısına yanıt
    4000 tl. Daralma olmuyor.

• Eminim daha önce konusulmuştur ancak Start/Stop kullanmıyorum, her araca bindiğimde kapatmanın önüne nasıl geçerim. Kalıcı olarak kapatmak mümkün mü?

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    https://www.enderelektronik.com.tr/urun/start-stop-deaktivasyon/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt

Yazılım ile yapılıyor anlaşıldı. Teşekkür ederim. Bende bir sigortası vardır onu cıkarır ve iptal olur diye düşünmüştüm.

• Arkadaşlar buji değişimini kendi yapan varmı basitmidir ben bikaç vidyo izledim basit gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle0666 kullanıcısına yanıt
    Uygun anahtarlarınız varsa kendiniz yapabilirsiniz. Yalnız, bujileri söküp takarken deliklerden içeriye toz va da pislik kaçırmamaya dikkat edin.

• Shadow Operation S kullanıcısına yanıt
    Fiyat güzel. Maslak oto sanayide olması gerekiyor. Ben iki hafta önce yetkili serviste 2200 liraya yaptırdım bakımı.

• 2016 model leon aracımda ön kolçak kitleme mekanizması arızalandı sabit durmuyor, sökme işlemini nasıl yapabilirim denk geldiğiniz bir video veya anlatım mevcut mudur ?

edit : bugün itibari ile mekanizma tamamen salmış durumda kendini, hiç bir koşulda kitlenmiyor. Sökme işlemi için yardım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snarrknir -- 4 Mart 2023; 21:38:6 >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

ön koltukların arasında ki kolçaktan bahsediyorum, kolu dayayıp rahatladığımız. Yanlış anladınız sanırım, kolçak olarak düzelteyim. Kademe sesi yok dişlisinde mi sıkıntı var bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snarrknir -- 4 Mart 2023; 21:40:12 >
  • 
Sayfa: önceki 28672868286928702871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.