< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2871. sayfa)
-
-
Merhaba
Aracınız hayırlı olsun.
Yetkili servis Full link için çok para istiyor. Boşuna o kadar para vermeyin. Gidin iyi bir iş yerinde yaptırın. Benim aracımda da bazı gizli özellikler var ve her yıl bakımı yetkili serviste yaptırıyorum. Ancak gizli özelliklere hiç bir şey olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da yaşıyorum. İşinin ehli varsa Avrupa yakası veya Anadolu yakası fark etmez benim için, her türlü yetkili veya özel servise açığım.
-
Avrupa Yakası Kocasinan Mahmutbey Caddesinde Vural Elektronik var. Yılların ustası ve işinin ehlidir.
Kamera iptaliyle geliyor benim cupra leon izmirde kamera taktiran var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende izmirden aldım aracımı kamera iptali bende yok ne zaman teslim alacaksınız aracı?
-
Yarin alicam hocam hepsinde kamera iptali var deniyor sizde nasil yok anlamadim :)
Merhaba arkadaşlar
2017 dizel 115 Hp leon mevcu,
Periyodik yağ bakımına sokucam malzemeleri kendim alıp ustaya değiştirtmek istiyorum.
Usta man orijinal fitrelerini bulman hemen hemen imkansız hepsi sahte replikadır dedi.
Castrol 5-30 yağ/ hava-polen-yağ-mazot fitresini hangi siteden orjinalini alabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
hocam facebookta mekato var veya n11de google yaz ulaşırsın ,orjınal urunler satıyor yağıda lique moly tavsiye ederim ben geçen hafta öyle bakım yaptırdım
-
Opelimize yıllarca bu siteden ürünler aldık ve hiç pişman olmadık. Eğer ürün yansanayi ise muhakkak açıklamalarında yazıyorlar.
https://www.onlineyedekparca.com/kategori/periyodik-bakim-urunleri
Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık güvenle alacağım bir ustaya değiştirtirim.
-
hocam merhaba ben aracımı yeni aldım 2017 1,6 tdi dsg style,yanlız bunda full link açık ama youtubede video izlenmıyor o özellk nasıl aktif ediliyor
-
-
Şu firma ile bir görüşün isterseniz. Az önce Instagram'da bir paylaşımlarını gördüm. Hareket halinde video izleme paylaşmışlar.
https://vaggarage.com.tr/
Selam arkadaşlar
1.6tdi aracıma ağır bakım yaptırıcam ama nedense yetkili servisler telefonu açmıyor. Yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi paylaşabilecek var mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili servis bana zizibu indirimiyle 10500 fiyat verdi,Triger kayısı,V kayısı,yağ ve filtre değişimi için ama bunların içinde antifriz ve devirdaim değişimi yok,durumuna bakacakşarmısuoma göre değişirlermiş onlarda değişirse 12000 çıkar ortalama,bende parçaları kendim aldım 9a falan mal oldu sanayide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi günler.Sol ön cam otomatik olarak açılmıyor fakat otomatik olarak kapanıyor diğer bütün camlar normal olarak çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? kontak açık aşağı doğru 3-5 saniye bastım olmadı,araba çalışırken 3-5 saniye bastım yine olmadı.ODB eleven cihazla tarattığım zaman herhangi bir elektiriksel arıza gözükmüyor.(orda bütün arızalar gözüküyor)
-
Hocam kontak yarı açıkken sürekli basılı tutarak tam indirip tam kaldırın, kaldırdıktan sonra düğmeyi bırakıp hemen birdaha çekin 3-5 sn. Düzelmesi lazım.
Cevabınız için teşekkür ederim bir daha deneyeyim
Merhabalar,
Bugün 3 yıldır kullandığım 2017 model 1.6 TDI Leon aracım sadece 1.5 km gidip park edip araçtan indiğim anda far kısmından yanmaya başladı . Sokaktaki komşuların yardımıyla yangını zar zor şekilde söndürebildik.
Araçta herhangi bir uyarı ışığı bile yanmıyorken, bildiğim kadarıyla iç tesisat ve kablolar dahil orjinal halindeyken böyle yangın çıkması normal bir durum mu ?
Aracın hiç bir bakımını eksik etmem, son 2. bakımı yetkili servis , son bakımı (km dolmadan yıl dolduğundan) Bosch Car servisinde yaptırmıştım.
Kasko bulunması nedeniyle aracı yetkili servise çektik oradan durum ve hasar daha net olacaktır. Sizce bu durum üretici kaynaklı sorun olarak yetkili servise söylemeli miyim ?
Yani hiç bir dış etken yokken, aracın motoru daha ısınmamışken yangın çıkması ve yanması hiç normal gelmedi.
Bir de yetkili servis Kartal Doğuş Oto'dan bu görünen kısımlar için ne kadarlık bir hasar kaydı işlenir tahmininizi alabilir miyim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X