Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2873. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.062
Cevap
358
Favori
2.607.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28712872287328742875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu lastikleri Ekim ayında almıştım. Çünkü yılbaşında lastiklere çok zam geleceği yönünde söylentiler vardı.
    Hatta bulunduğum şehirde iki lastik satıcısı da aynı şeyi söyledi. Ben de durumum müsaitken alıp depoya koydum.
    Ben tanesini 1700 TL den almıştım. Şimdi benim ebatlar 2400-2500 civarı olmuş.
    Hepsiburadayı falan takip edin. Ara sıra güzel indirimler oluyor. Ya da çevrenizde varsa büyük lastik satıcılarına sorun. Ben zamanında eski aracıma netten uygun fiyata lastik ararken, ilçemizdeki lastik satıcısı çok daha uygun fiyat vermişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goker_007 G kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada 1998 TL ye var.

https://www.hepsiburada.com/michelin-22545-r17-94y-xl-pilot-sport-5-oto-yaz-lastii--retim-yili-2023--p-HBCV00001DC0N4?magaza=ErbayLastik&url_src=and-product-detail

• Car Lover C kullanıcısına yanıt

Hocam bilgi icin teşekkürler. Sanirim onlarda pilot sport ayarinda, ozellik ve fiyat skalasi hemen hemen ayni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

Lastiği erken almakla iyi yapmissiniz, ben de o tarihlerde arsbalar icin motor yagi aldim depoya koydum ama onlarin omru kisa tabiki, 8-9 aya yenisi gerekiyor. Lastik daha uzun ömürlü yatırım:)

1998 iyo fiyat, araştırıyorum. Madem konfor arttiramiyoruz, en iyisi performans arttirmak gibi duruyor. Bilgiler icin teşekkür ederim

• Turanda T005 aldım bende 225x45x17

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatta 4 tanede kışlık LM005 aldım

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Ben tercihimi michelin pilot sport 4 ten yana kullandım ve gayet memnun kaldım

• Goodyear aksesuar da %25 indirim var. Ön 2 ve arka silecek 3 mü takım 337₺ bilginize

• Klima ilk açıldığında gelen kötü kokuya karşı profesyonel bir uygulama yaptırıp da olumlu sonuç alabilmiş olan var mı?

Problemle ilgili aşağıdakiler yapıldı ama değişim olmadı;

1) Polen filtresi değişti,
    2) Motor yıkandı,
    3) Wurth koku bombası uygulandı,
    4) Torpido soğutmasının oradaki hava çıkışından Wurth klima temizleyici sıkıldı.

Sonuç yine aynı. İlk birkaç dakika ahır kokusu gelmeye devam ediyor. Saçma ama böyle.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Maalesef bunların hiç biri çözüm olmaz. Sebep, klimayı yazdan yaza açmamız. Bir yıl boyunca kullanılmadığı için, ilk başlangıçta bu koku oluyor. Ayrıca o çıkan gazı solumak çok tehlikeli. Önce camları açıp sonra klimayı açmak gerekiyor. Bu konunun olmaması için, kış döneminde de bir iki kere klimanın açılması öneriliyor.

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Güzel lastikler. Hayırlı olsun.

• arkadaşlar merhaba. dsg yağı ve mekatronik yağı değişimi konusunda tecrübeli arkadaşlarımız varsa görüşlerinizi alabilir miyim? kitapçıkta 90.000 de değişim diyor ama doğuş oto eksikse ilave yapıyoruz değiştirmiyoruz diyor, bosch car servis hemen değiştirme peşinde, kimi usta sakın değiştirme kalsın diyor, kimi de şanzımanı değiştir mekatroniğe elleme diyor :) 

• emreyildirimgs kullanıcısına yanıt
    Manuel şanzımana da ömürlük diyorlardı… Yağ değişimini kendim isteyerek yetkili serviste yaptırdım ve çıkan yağı görünce iyi yaptın dediler.

Şu elemanlar dsg konusunda iyiler

https://instagram.com/formenmotors?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==

• emreyildirimgs kullanıcısına yanıt
    Aracınızın şanzımanı ne olursa olsun yağının belli aralıklarla değişmesi gerekir.
    DSG için 60-70 bin civarı değiştirilmesi uygun görülüyor.
    Kesinlikle yağını değiştirin.

• Arkadaşlar, Goodyear oto ürünlerinde babalar gününe özel %25 indirim var.

• arkadaşlar uzun süre araç bulamadığım için aracımı isteyen kimseye verememiştim.

Sonunda araç buldum bu sebeple aracım satılıktır.

70 binde hatasız aile aracıdır. Diğer ilanlara göre fiyatı uygundur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-sahibinden-seat-leon-dizel-otmtk-hayalet-cam-tavan-led-1084364283/detay

• Selam arkadaşlar,

2020 model 1.0 tsi manuel aracım var, periyodik bakım ile ilgili servis arayışındaydım.

fiyat araştıranlara bilgi mahiyetinde fiyat aldığım yerleri aşağıda yazıyorum;

istanbul avrupa yakasında seat yetkili servis mez oto 5300 TL uygulama ile %20 indirimli olarak 4240 TL gibi bir fiyat yapıyor.

avcılar ve beylikdüzünde 2 boshcar servis ile görüştüm 1700 TL civarı

bahçelievler de bulunan boshcar servis (çağdaş oto) 2750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidofs -- 16 Haziran 2023; 9:55:17 >
  • davidofs kullanıcısına yanıt

Hocam emeğinize sağlık. Bende de aynı model mevcut ve bakım zamanım geldi. Henüz araştırma yapacak vaktim olmadı araya da bayram girince kaldı. Adanada yaşıyorum. Geçen sene bosch servisinde 1200 e yaptırdım bakımı. Bu yıl da aynı yeri düşünüyorum.

32 bin km oldu araç. beklerken hafif titreme yapıyor artık. Sanırım bujilerin de vakti geldi.

• 2020 Seat Leon excellence paket aracım için koltuk kılıf koruma örtüsü/minderi almak istiyorum. Baş kısmına gerek yok deri olduğu için. Malum koltuğun altında çekmece var, aldığınız ve memnun kaldığınız ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katzumoto -- 4 Temmuz 2023; 11:2:30 >
  • Son günlerde 5 yaş üstü için serviste bakım yaptıran yada fiyat alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsen -- 11 Temmuz 2023; 9:4:48 >
  • 
Sayfa: önceki 28712872287328742875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.