< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2868. sayfa)
-
-
Valla bende aynı kafadayım. 2014 Ocak çıkışlı 160 bin km de FR var. Bugüne kadar hep yetkili servisteydim. Disk, balata, triger, devirdaim pompası, orjinal akü, ön cam değişimi vs. Genelde hepsini de Doğuş Oto Çankaya’da yaptırdım. Hiçbir zaman değişim sonrası anormal bir durum hissetmedim. Evet yetkili servisler pahalı belki ben sonrasındaki süreçlerde hep sıkıntısız bir şekilde aracımı kullandım. Aldıkları para helal olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben İstanbul'da dört yıl boyunca Michelin Crossclimate dört mevsim lastik kullandım. Son derece memnundum. Dört mevsim fazlasıyla iş görüyor İstanbul'da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende michelin crossclimate 2 almayı planlıyordum. Tavsiye için çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Çok güzel lastik. Umarım memnun kalırsınız.
Biz ne takalım şimdi disk ve balata olarak? Her kafadan bir ses çıkıyor, bir balata disk için yetkili servise mi gidilir, sanayide Bosch, TWR veya Ferodo tak gitsin diyorlar. Yağ servisi ile devirdaimi sanayide değiştirmiştim, bir sorun yaşamadım. Ama, ne zaman diğer araçlarımda baskı balata değiştirdiysem hep sorun yaşadım. Gittiğim yer baskı balata işini beceremiyor. 35binde baskıyı yemişsin dediler, orijinal baskısı 195bin kilometre gitmişti. Büyük ihtimal volan taşlanmadı veya değişmedi. Neyse şu an frene bastığımda direksiyon zangır zangır titriyor artık değiştir beni diyor. Hangi marka alıp takmak lazım?
-
Bende spor da oluyor o hocam yazılımsaldır. Eco da basıma henuz gelmedi.
bende araştırıyorum fakat karar kılamadım hala
Ben yaz başında TRW fren balatası aldım ama hiç memnun kalmadım. Çok ses yapıyor. Bazen o kadar çok ses çıkarıyor ki etraftakiler dönüp bakıyor. Yakın zamanda yetkili serviste komple disk balata değiştirmeyi düşünüyorum.
-
Hocam tam eşimin aracına lastik alma arifesindeyim. Standart kullanıcı. Arada ben kullanıyorum. Golf 7.5 17 jantlar var. Kışlık lastikler ile crossclimate 2 arasında çok fark yok.
Bu lastik gerçekten tatmin ediyor mu? Performanslı yaz kullanımında üzer gibi geldi. Kışı çıkarır ama yazın yumuş yumuş biraz üzer mi?
Merhaba Doktor
Ben Crossclimate ı sanırım 4 sene kadar kullandım. Genelde İstanbul'da kullanıldı. Ben Çanakkale'liyim, eşim Aydın'lı. Yaz tatillerini de buralarda geçirdik. Hatta bir yaz Aydın'dan Marmaris'e gittik. Valla İstanbul'da harika iş çıkardı. Yaz, kış hiç sorun olmadı. Aydın yazları çok sıcak olur. Bi sene gündüz 52 dereceyi görmüştük. O aşırı sıcak yollarda bile hiç üzmedi. Ani frenlemelerde bile gayet iyiydi. Tabi sonrasında Erzurum'a gelince işler değişti. Buranın kışında çok yetersiz kaldı ve değiştirdim. Crossclimate yerine Nokia kış lastiği aldım.
Bu arada agresif bir kullanıcı değilim. Genelde sakin kullanırım. Ani hızlanmalar, frenler falan yapmam. Aracımı sıkıştırmam.
Bence İstanbul'da yaz kış ayrı lastik almaya hiç gerek yok. Boşuna masraf etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 1 Ocak 2023; 11:12:7 >
Benim frenlemede direksiyon zangır zangır titriyor. Her halde bizde yedik diskleri. Sanayide gözü kapalı değiştiriyorlar, hiç markaya takılmadan. Bir kaç özel servise danışıp değiştireceğim bende. Bu ara Zimmermann markası çok karşıma çıkıyor disk olarak iyi diyorlar. Bir de sportdisk diye bir instagram kanalı vardı orada da çokça gördüm soğutmalı disk olarak. Ben o kadar yüklenmiyorum sanırım Bosch-TRW-Ferodo-Delphi veya Febi takıp işin içinden çıkmayı planlıyorum. Araştırdıkça kafa karışıyor yoksa en iyisini cehalet..
-
TRW bir süre orijinal ekipmanı değil miydi? Tabi onların da seri seri farklılıkları vardır illa ki..
-
Çok araştırdım, orijinal olduğundan emin olduğum bir satıcıdan aldım ama hiç memnun değilim. Piyasada çok fazla sahte ürün var.
Fiyattan çözeriz çok geçmediyse. Tam numarasını ÖM olarak atın sistemime bakayım.
-
2021 Haziran ayında almışım. Ve ürün satıştan kalkmış maalesef. Kutularını atmamış olabilirim. Varsa eğer ordan bakar yazarım.
İlginiz için teşekkür ederim.
Ankarada gizli özellik, carplay vb açabileceğimiz nereler var?
Ostimde MASS OTOMOTİV e gidebilirsiniz. Son derece profesyonel ve uzman bir iş yeridir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X