hayırlısı olsun hocam değiştirmesi ççok kolay halledersiniz 5 dakikada. alacak arkadaşlar araçlarında kış paketi olup olmadığına dikkat ederek sipariş versinler. kış paketi olanlarda ısıtma için elektrik bağlantısıda var nozul larda. |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2903. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.
Bir iki video izledim. Gerçekten de çok kolay montajı. Alırken elektrik soketine dikkat etmek gerekiyor. Benim araçta kış paketi olduğu için ısıtmalı olanı aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Bana 12 günde ulaştı.
quote:
Orijinalden alıntı: lektonstar
Teşekkür ederim.
Bir iki video izledim. Gerçekten de çok kolay montajı. Alırken elektrik soketine dikkat etmek gerekiyor. Benim araçta kış paketi olduğu için ısıtmalı olanı aldım.Bende kış paketi yok hocam sanırım olup olmadığına nasıl emin olabilirim , kış paketi dediğinizde neler oluyor eksta acaba.
-
hocam ben bulamıyorum ısıtıcı olmayanlardan bulabilirseniz makbule geçer birde bu jet ısıtıcılı diyor bundan alsak bizdede işe yaramaz mı aytıca bir soket falan mı var sizde.
-
Aracınızda koltuk ısıtma ve far yıkama varsa cam suyu ısıtmalı olur. Bu şekilde diye hatırlıyorum.
yok hocam bende
-
kış paketi olmayan araçta ısıtıcı kısımı çalışmaz.
kış paketli araçlarda nozula giren ayrıca bir elektrik soketi var.
-
tamamdır teşekkürler
-
Merhaba 2016 model 1.2 TSI DSG bakım zamanı geldi ne kadar tutar serviste bilgisi olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ flitre bakımı vardır şuan 7-10 bin arası
-
sadece 4 ten 5 e geçerken mi yapıyor böyle elekrik bağlantı sesi gibi ilk kapı açılırken yaptığı gibi mi.
Herhangi bir vuruntu sarsıntı yoksa bir sıkıntı yoktur.
-
Merhabalar. Fr aracımın sol ön şoför kapısında yolda giderken gıcırdama sesi geliyor. Bir türlü bulamadım nereden geldiğini. En son kapı döşemesini sökmek zorunda kalacağım. Bu tür bir sorun yaşayan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 24 Ocak 2025; 6:21:13 >
www.onlineyedekparca.comOEM / ORJİNAL 5Q0907511A | Seat Leon 2014 Model Sonrası Klima Yönlendirme Motoru - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/seat-leon-2014-model-sonrasi-klima-yonlendirme-motoru
Bu parçayı değiştirmem lazım kolay mı bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Trim sesleri Leonların kronik sorunu ve bir çok araçta var. Fakat gıcırtı başka bir durum olabilir. Kapı döşemesini sökmemiz sorun olmaz ama öncelikle tam noktayı tespit etmek gerekir.
Hocam serviste mi yoksa sanayide mi bu fiyat tutar,servistekiler bu fiyata bırakırlar mi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis tabi ki
Hocam kendiniz malzemeyi alın zaten 2.000₺ tutar 600-800 arası işçilik ile halledersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: tacimmüdürHocam serviste mi yoksa sanayide mi bu fiyat tutar,servistekiler bu fiyata bırakırlar mi bilemedim
bir yağ filitre bakımı en fazla servise o kada olur kendi tanıdık usta varsa 3 bine hallerseniz
-
kolanya sıkma ama hocam
-
Geçenlerde şu üründen aldım çakmaklığa takılıyor 3 dakkada belirgin şekilde ısınıp 6-7 dakkaya baya iyi böyle alttan sırta doğru sıcak oluyor ihtiyacı olan varsa öneririm.
www.pttavm.comEFE MİNDER Araç Oto Koltuk Isıtma Minderi 12v - PttAVM.com - 2025https://www.pttavm.com/efe-minder-arac-oto-koltuk-isitma-minderi-12v-cakmaklik-girisli-anahtarli-p-1079174161
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X