Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2903. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.069
Cevap
359
Favori
2.607.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 29002901290229032904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlısı olsun hocam

değiştirmesi ççok kolay halledersiniz 5 dakikada.

alacak arkadaşlar araçlarında kış paketi olup olmadığına dikkat ederek sipariş versinler. kış paketi olanlarda ısıtma için elektrik bağlantısıda var nozul larda.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Bir iki video izledim. Gerçekten de çok kolay montajı. Alırken elektrik soketine dikkat etmek gerekiyor. Benim araçta kış paketi olduğu için ısıtmalı olanı aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Bana 12 günde ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Teşekkür ederim.
    Bir iki video izledim. Gerçekten de çok kolay montajı. Alırken elektrik soketine dikkat etmek gerekiyor. Benim araçta kış paketi olduğu için ısıtmalı olanı aldım.

Bende kış paketi yok hocam sanırım olup olmadığına nasıl emin olabilirim , kış paketi dediğinizde neler oluyor eksta acaba.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

hocam ben bulamıyorum ısıtıcı olmayanlardan bulabilirseniz makbule geçer birde bu jet ısıtıcılı diyor bundan alsak bizdede işe yaramaz mı aytıca bir soket falan mı var sizde.

Aracınızda koltuk ısıtma ve far yıkama varsa cam suyu ısıtmalı olur. Bu şekilde diye hatırlıyorum.

• yok hocam bende

kış paketi olmayan araçta ısıtıcı kısımı çalışmaz.

kış paketli araçlarda nozula giren ayrıca bir elektrik soketi var.

• josh-r J kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkürler

• Merhaba 2016 model 1.2 TSI DSG bakım zamanı geldi ne kadar tutar serviste bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

Yağ flitre bakımı vardır şuan 7-10 bin arası

• Murat Akdeniz EaBlj M kullanıcısına yanıt

sadece 4 ten 5 e geçerken mi yapıyor böyle elekrik bağlantı sesi gibi ilk kapı açılırken yaptığı gibi mi.

Herhangi bir vuruntu sarsıntı yoksa bir sıkıntı yoktur.

• Merhabalar. Fr aracımın sol ön şoför kapısında yolda giderken gıcırdama sesi geliyor. Bir türlü bulamadım nereden geldiğini. En son kapı döşemesini sökmek zorunda kalacağım. Bu tür bir sorun yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 24 Ocak 2025; 6:21:13 >
  • www.onlineyedekparca.com
    OEM / ORJİNAL 5Q0907511A | Seat Leon 2014 Model Sonrası Klima Yönlendirme Motoru - OnlineYedekParca.com
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/seat-leon-2014-model-sonrasi-klima-yonlendirme-motoru

Bu parçayı değiştirmem lazım kolay mı bilgisi olan var mı ?

• bgkn kullanıcısına yanıt
    Trim sesleri Leonların kronik sorunu ve bir çok araçta var. Fakat gıcırtı başka bir durum olabilir. Kapı döşemesini sökmemiz sorun olmaz ama öncelikle tam noktayı tespit etmek gerekir.

Hocam serviste mi yoksa sanayide mi bu fiyat tutar,servistekiler bu fiyata bırakırlar mi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Servis tabi ki

Hocam kendiniz malzemeyi alın zaten 2.000₺ tutar 600-800 arası işçilik ile halledersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Hocam serviste mi yoksa sanayide mi bu fiyat tutar,servistekiler bu fiyata bırakırlar mi bilemedim

bir yağ filitre bakımı en fazla servise o kada olur kendi tanıdık usta varsa 3 bine hallerseniz

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

kolanya sıkma ama hocam  

• Geçenlerde şu üründen aldım çakmaklığa takılıyor 3 dakkada belirgin şekilde ısınıp 6-7 dakkaya baya iyi böyle alttan sırta doğru sıcak oluyor ihtiyacı olan varsa öneririm.

www.pttavm.com
    EFE MİNDER Araç Oto Koltuk Isıtma Minderi 12v - PttAVM.com - 2025
    https://www.pttavm.com/efe-minder-arac-oto-koltuk-isitma-minderi-12v-cakmaklik-girisli-anahtarli-p-1079174161
  • 
Sayfa: önceki 29002901290229032904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.