Şimdi Ara

Seat Leon mu Toyota Corolla mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 yıl bineceksen Corolla, yok 6 yıl binecem diyorsan Toyota Corolla
  • 40 yaş üstü dışında kimsenin ooo corolla diyeceğini düşünmüyorum.. Evet leondan daha iyi bir araçda alakasız araçlar.. Karizmatikde değil..
  • Yaşınız genç ve bekarsınız ikisi arasında Leon beni al diye bağırıyor.
  • corolla alma. bence bir auris'e bak, olmazsa leon al.
  • kafam iyice karıştı :D
  • senin yaşına leon gider ama tercih olarak Corolla yerine aurise bak derim.
  • dün coralla ve leon inceledim corollanın vites ve el freninin olduğu plastik kolonu elimle rahatça esnetebiliyordum leon da 1 mm bile oynamadı,ayrıca pedallarda boşluk vardı ses yapıyordu,debriyaj pedalı olması gerekenden daha sağda yani frene doğru konumlandırılmış,kapılar zor kapanıyordu,konsol çok yukarıda görüşü engelliyordu,konsol tasarımı çağdışı geldi bana..kaldı ki motor teknolojisi eski verimsiz.nasıl çok satıyor bu araç?tahminimce aracın önden görüntüsü güçlü ve güven verici(zaten toyota japonca da güven demek gibi birşeymiş) ama gel gelelim direksiyon başına geçtiğinizde işler değişiyor.tavsiye etmem..
  • LPg takacaksanız kesinlikle LPg uyumlu araca bakın TSI falan alıp 7 lt tutturucam diye kasmazsınız en azından.

75 TL LPG ile şehir içinde 300 km yapınca iyiki corolla aldım dersiniz.
  • Lpg taktırmayı düşünmüyorum. Ailem Geniş bir araç istiyor o yüzde Corolla bende önde biraz. Aylık 600 Km yapıcam zaten işe git gel ve sağa sola dolaşma için Yıldada 10.000 Km hadi en fazla 11.000 km yaparım arkadaşlar Şuanki aracımda zaten ayda 250-300 TL yakıt parası harcıyorum eminim ikisinde daha az para gider
  • leon kullanıcısı olarak leon'u gönül rahatlığı ile önerebilirim.
    toyota sorunsuzdur bişey demem, ama leon'un sorunlu olduğu sonucunu vermez bu.
    Not: 1.4 6 iler manuel kullanıyorum, dsg ile ilgili tecrübem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç işi Leon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Corolla Sipariş ettik gerçi henüz kapora felan vermedik tanıdık olduğundan hakkımızda hayırlısı. Bu arada yeni jettalarda harikaymış ama malum para olmayınca sadece bakmak kaldı bizede =)
  • Arkadaşımın astrası 2. yamuğunu yaptı malesef. 3 yaşındaki araçtan 2. önemli yamuk. Daha öncede yazmıştım otomatiği 70.000 de şanzıman indirdi. Şimdide radyatörde delik varmış hararet yükselmiş. Sonra conta yanmış. 2.5 yaşında arabada nasıl böyle şeyler olur.

Şanzımandan 4.000 civarı, bundan da 3.000 civarı içeri girdim diyor. Parçaları yaptığı ustada diyor ki ' Leon, golf, astra, vs... abi bunlar sayesinde ekmek yiyoruz. Dükkana bir tane ne japon şanzımanı ne de arabası mühim bir olaydan geldi. '

İşin kötü tarafı arkadaşım arabayı yaptırıp sattıktan sonra 2+3 yıl garantili jetta 1.2 tsi dsg veya leon dizel dsg alacam diyor. Japonların çağ dışı otomatiklerini ve tiplerini sevmiyorum diyor.

Bu ve bunun gibi sizinde yakınlarınızda dünya örnek vardır. Bize japon araçları ve dürüstlükleri yaramıyor. Avrupalıların bizi sevmesini çok seviyoruz. Ne ediyeyim.

• sorunsuzluk ve genişlik isteniyorsa kesinlikle toyota.
  • LPG takılabiliyor olması, siz takmasanız bile ikinci el için bir artıdır.
    Bence auris alın
    Garantiyi 5 veya 6 yıl yaptırıp misler gibi binersiniz.
  • Leon tabi ki de
  • Marmara, Batı, Güney bölgesinde iseniz Leon olur.
  • eğer paran varsa 1.6 corolla ancak 1.33 corollanın alınacak tarafı yok. Ama octavia 1.2 tsi ambition mantıklı olabilir. 50 bin civarında fiyatı var. Hb ise leon ancak heybet istiyorsan tabi ki de octavia

• Octavia varken Corolla alınmaz hocam, kasa değiştirip aynı motoru satıyorlar.
    Verileri karşılaştır Octavia'nın üstün olacağını görürsün.
    Fazla lafa gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.