Şimdi Ara

Seat Leon mu Toyota Corolla mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yaşım 24 Bekarım alacağım araca en az Allah dan bir mani olmazsa 5 yada 6 sene binmeyi düşünüyorum. 3 kişilik ailem iki araç arasında çok kararsız kaldım.

Seat Leon 1.2 Tsi
    veee
    Corolla 1.33 Life

Leon gencim hem baya dolu bir araç olacak işimi görür diyorum
    Corolla karizmayik böyle ağır bi duruşu var oda çekiyor beni 1.33 motor olduğundan dolayı biraz tırsıyıroum Herkes oo Corolla diyor ama 1.33 Life alıcam diyince Leon diyor sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Corolla ayrıca geniş bir araç o yöndende artısı var

Fikirleriniz önemli

• kesinlikle corolla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak motor alacaksan Leon, 1.6 da corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertas -- 10 Nisan 2015; 18:30:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 astra business sedanı bir incele derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonun dolusu corollanın boşundan daha ucuz. İkisi de güzel araç.

• Kafam çok karışık Corollaya bin 10 sene başın ağrımaz diyolar Leon da sorun yaşarsın diyolar ama o makinede çok yakışıklı
  • 1.6 hadi neyse de 1.33 pert motorun 1.2 TSI'a karşı tek bir tane üstünlüğü yok. Sadece tüp takılabiliyor o kadar. Ayrıca Leon'a göre her sene fazladan vergi ödeyeceksiniz gitmeyen araba için. Style paket dolu Leon'u alın keyfinize bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinin arasında kalsaydım gider toyota auris alırdım
  • Ben olsam octavia 1.2 tsı alırdım , çok şık ve kaliteli araba.

• Araçtan ne beklediğine bağlı sadece motor olarak üstün olan leondur diğer yönlerde corolla. Ama çoktafark olmaz illa alacaksaniz esas kriteleriniz neler onu bilmek lazim

• Corolla alırsanız ileriye dönük yatırım yapmış olursunuz. 2. Çocuk olduğunda sığmıyorum demezsiniz :-)

Corolla nin arka diz mesafesi avensisten bile iyi. Geniş ferah bir araç. Lpg uyumu her zaman cepte duruyor.

Octavia da inceleyin. Ben corolla ya da octavia diyorum. Hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• Hacim okadar önemli değil ise leon alın
  • Arka koltuk diz mesafesi sizin için önemliyse ya da ileride lpg taktırmak isterseniz Corolla ama bunlar sizin için önemli değilse Leon alın derim. Corolla gerçekten güzel araba ama bütçe elveriyorsa eğer kesinlikle 1,6 motor ve en az advance paketli olarak alınmalı. Life donanımda içine oturduğunuzda araçta kalite hissi yok, içi sıradan B sınıfı bir araçmış gibi. 1,33 motorun vergi avantajı da yok ve biraz devirli kullanılması gerekebilen bir motor , o zaman da yakıt tüketimi pek ekonomik değil.
    Ayrıca Leon'un yaşınıza daha uygun olduğunu düşünüyorum. Corolla daha çok yaşlı arabası olarak biliniyor, son kasası ile yaş profilini düşürmeyi amaçlasa da o iç tasarım ile bence hala gençlere hitap etmekten oldukça uzak ama dışı gerçekten bu konuda başarılı.

Eğer bu iki araç dışında önerilere de açıksanız, Focus 1,6 125 trend x , skoda octavia 1,2 tsi ve astra 1,6 business'e de bakmanızı öneririm.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hot_tamale -- 10 Nisan 2015; 20:02:16 >

• Corolla 1.33 sahibi olarak görüşümü yazayım.seat leon tam bir genç arabası bana göre.amacınız genç görünümlü bir araba alayım derseniz leon derim.ama bu sefer ikinci elde Toyota'ya göre kaybınız olur.genişlik olsun isim olsun satarsam kaybım az olsun derseniz toyota derim.genişlik anlamında Toyota'nın üstüne yok onu söyleyim.içi yayla gibi.1.33 motor fena bir motor değil.tabiki 1.6 ile kıyaslanmaz.gitmez etmez diyenlere bakmayın.bal gibide gidiyor,devirli kullanınca her hangi bir sorun yok.düz yolda zaten problem yok.hele şehir içinde kullanacaksanız hiç problem yok.ama 0.3 den dolayı 1.6 vergisine giriyor.bu dezavantaj malesef.şife donanımla fulu arasında güvenlik açısında hiç fark yok.7 hava yastığı abs esp vs.gündüz ledleri yokuş kalkış,lastik basınç sensörü,follow me,4cam otomatik(diyorum çünkü auris baz da arkalar çevirmeli)kol dayama vs var.aynı zamanda ekran navigasyon sis farı jant hepsi serviste takılıyor.sis farı 600 lira alüminyum jant 2000 civarı,krom çerçeve 100 civarı,dokunmatik ekran 2000 civarı ekleniyor.arabayı alırken bunları uygun fiyata ekliyorlar.bunları dışarıdan daha ucuzada garanti bozulmadan eklenebiliyor.bence ikisimizde kullanın derim.içinize yatanı alın derim.

• Astraya bakicam arkadaşlar :) tskler

• Skodaya soğuk olma nedenim adamlar nerdeyse beni dovcekler araç satma amaçları yok soru soruyorum gıcık gıcık cevaplar kısa kesmeler soğudum ondan dolayı

• Görkem bey dediğiniz gibi herkes bayoliyor ediyor diyo geliyor ben hiç pek sanmıyorum onu siz iyiki aldım diyoemusunuz zaten yılda 100000 km yapıyorum şehir içi ağırlık yılda 2 defa fln şehir dışı yaparım. Corolla da dıştan hoşuma gidiyor şahsen 93 model şahin var ne alsam uçak gibi iyi gelcek eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berko0606 -- 10 Nisan 2015; 20:17:35 >
  • Astra kasa değiştirecek dyolar sene sonuw dogrumu

• Astra bu dediğin motorlara göre çok yakar ama

• Astra konustuklarimizin içinde en fazla yakan olur. Lpg uyumu da yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.