Şimdi Ara

Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Sahi cad34 tertibim niye banlandı ki, iyi çocuktu

Cihan acayip sinirlendirdi,o da basti kufuru

Yaptigi yanlisti ama bu Cihanair oyle provoke etti ki adami bunu forumdan baskalarina da yapsa cogu kisiden kufur yerdi

Hatta yanilmiyorsam Cihanair buna"seni ayaklarindan tutup kopruden asagi sallandiririm"bile demisti

Ki Facebook ta yine forumdan biriyle efsane kufurlu tartismasi da vardi ve konu yine tahmin edilecegi uzere Cihanair in Vag disinda kalan diger araclari gectim,onlari alanlara yakisiksiz ithamlarda bulunmasiydi

Aslında her ikiside iyi insanlar ama fazla fanatikler, cad34 için üzüldüm dürüst bir kardeşimizdi.

Dogrudur o da bazen fanatiklesebiliyordu

Hatta su konuda tartismistim bile
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102819183&p=1

Gel bakalim Cihanair,gordugun gibi yeri geldiginde fanboyluk yapan herkesle tartisirim.Sana ozel degil yani

İsterse cok sevdigim yakinim olsun,markaya,gruba tapanlara tahammulum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Ben kufure guldum mu,adamin yaptigi ayip diyorum zaten.Kufur edeni ooo kufur etti diye savunmayiz

Adami oyle tahrik ettin ki,disardan birine(yani hic haberi olmayan forumdan vs)okutsak yazdiklarini,bu adam kufuru haketmis derdi herhalde.

Sana son sozum su,Allah islah etsin.İnsallah duzelirsin

Ya sen kimsinki bana seni Allah islah etsin diyorsun

Allah kimi ıslah eder önce bir araştır sonra yaz

Açtığım konulardan rahatsız oluyorsan yorum yazma yazmak zorunda değilsin
    Bir yanlış varsa şikayet et yönetime varsa silsinler

Ağzından çıkanları kulakların duysun ayıptır ıslah etsin falan

http://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=5125

İslah etmek duzeltmek anlamindadir,ki onu da sonraki cumlede yazmistim

Peygamber efendimiz bile bazi dualarinda islah etme terimini kullaniyor

Peygamber efendimiz, (Ya Rabbi, ıslah et!) diye dua ederdi

Ki biraz biliyorsan hic kimsenin,kendisine tas atan ,kilic cekenlerin bile kotulugunu istememistir

• VW grubu yaptı yine yapacağını. Macaristan'da Seat Leon kiralamıştım. Bu kadar az yakan araba görmedim, ya da yakıt göstergesi bozuktu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 3 Haziran 2015; 15:47:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptigi yanlisti ama bu Cihanair oyle provoke etti ki adami bunu forumdan baskalarina da yapsa cogu kisiden kufur yerdi

Hatta yanilmiyorsam Cihanair buna"seni ayaklarindan tutup kopruden asagi sallandiririm"bile demisti

Ki Facebook ta yine forumdan biriyle efsane kufurlu tartismasi da vardi ve konu yine tahmin edilecegi uzere Cihanair in Vag disinda kalan diger araclari gectim,onlari alanlara yakisiksiz ithamlarda bulunmasiydi

Aslında her ikiside iyi insanlar ama fazla fanatikler, cad34 için üzüldüm dürüst bir kardeşimizdi.

Dogrudur o da bazen fanatiklesebiliyordu

Hatta su konuda tartismistim bile
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102819183&p=1

Gel bakalim Cihanair,gordugun gibi yeri geldiginde fanboyluk yapan herkesle tartisirim.Sana ozel degil yani

İsterse cok sevdigim yakinim olsun,markaya,gruba tapanlara tahammulum yok

Bide bu ikisini affettiler ama cad halen banlı...

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Bak canım kardeşim islah etmek kötü bir yola düşene denir
    Adam alkol bağımlısıdır Allah seni ıslah etsin dersin yada kumar bağımlısıdır aynı şekilde

Ya ben hiç bir markanın fanı yada fanatiği değilim ihtiyacımı leon karşılıyor leon alıyorum yarın focus karşılar focus alırım

Seat'i sevdiğim doğrudur ama fanatiklik falan yok ortada
  • quote:

Adam alkol bağımlısıdır Allah seni ıslah etsin dersin yada kumar bağımlısıdır aynı şekilde

Ya ben hiç bir markanın fanı yada fanatiği değilim ihtiyacımı leon karşılıyor leon alıyorum yarın focus karşılar focus alırım

Tamam iste sende Vag bagimlisisin,bir an once bundan kurtulman umidiyle

Ha yalniz,bu insanlar sana bu konuda ve diger konularda fanboysun dediginde akabine Peugeot 308 de dizel kampanyasi var diye konu acmakla olmaz tarafsizlik

Senin fanboy oldugunu otomobil genel ahalisi gayette biliyor ve soyluyor.Seni destekleyenlerin mesajlarina bakildiginda ise Vag da Vag diyen,baska da bir sey demeyenler oldugu ortada.Trust06,bagkur_borcu,207m(kendisi zaten daha once Vw satis temsilcisi olarakta calistigini soylemisti),K.Kahriman,Auto Cad gibi kisiler.Sadece burda demeye calistigim,bu kisilerde senin gibi vagla yatip vagla kalkanlar.

Hadi herseyi gectim,bu kadar kisi burada seni bosyere itham ediyor fanboylukla yani?Herkes yalanci yani?

• quote:

quote:

Hocam yalniz cihanair varsa problemin ozelden yaz diye tehdit ediyor

Klavye basindan millete laf etmek kolay,bahsettigin gibi eger cad34'u cileden cikardiysa inanirim cunku bu arkadas gercekten sinir bozucu. Gercek hayatindada boyle mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ya abicim allah askina isin gucun mu yok? Bide gecmis ihtiyacimi Focus karsilar Focus alirim diyosun baskasi seni sikistirinca.Cocuktan betersin,daha gecen gun kendi actigin konuda mezar gibi ic mekani olan Focus'umu alicam diyodun? Ne zaman bi alternatif oldu Focus senin icin?

• Bütün markalar satışlarını arttırdı Leon ya da Seat ile ilgisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

quote:

Klavye basindan millete laf etmek kolay,bahsettigin gibi eger cad34'u cileden cikardiysa inanirim cunku bu arkadas gercekten sinir bozucu. Gercek hayatindada boyle mi acaba?

Google a cihanair affedilmeli mi yazin,sonra gorsellere tiklayin

Tehdit etse kac yazar,gelsin Konya ya acik cek,goruruz klavye basindan sallamak neymis ne degilmis,bir guzel agirlarim kendisini

• Leon'un kullanıcı profili sebebiyle, birçok tüketici bu aracı almaktan vazgeçiyor.

Bir Golf, Focus veya Astra kullanıcısı gibi değil de, daha apaçi tarzı bir duruş sergiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

leon'un bu kadar satması, ülkemizdeki vergi sisteminden dolayıdır. şu çerçöp arabanın 1.4 tsi fr'ını 65'e satıyolar şaka gibi seat leon kompakt sınıfın en kalitesiz aracıdır, net. 51bin liraya başka kompakt sınıf aracı yok zaten, olamaz da. bu kadar kalitesiz yaparsan 51bine de satarsın seat vw group'un ladasıdır.

+1
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TYR

Leon'un kullanıcı profili sebebiyle, birçok tüketici bu aracı almaktan vazgeçiyor.

Bir Golf, Focus veya Astra kullanıcısı gibi değil de, daha apaçi tarzı bir duruş sergiliyorlar.

Opel Facebook Gruplarına bak bakalım kim apaci. Sacma sapan Opc tamponları replikalari , led far diye yapılan seyler .

Her markada var boyle tipler BMW de , Mercedes te , Audi de , ferrari de , Lambo da

Almadığınız her araca apaci , kiro tayfası alıyor diyorsunuz zaten . Buyrun SCT ye gelin apaci var mı bakın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Haziran 2015; 16:34:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

quote:

Google a cihanair affedilmeli mi yazin,sonra gorsellere tiklayin

Tehdit etse kac yazar,gelsin Konya ya acik cek,goruruz klavye basindan sallamak neymis ne degilmis,bir guzel agirlarim kendisini

Aynen oyle hocam.Bende Kocaeli'deyim,buyursun gelsin.

• quote:

Leon'un kullanıcı profili sebebiyle, birçok tüketici bu aracı almaktan vazgeçiyor.

eski kasada bu tespit %100 doğru ama yeni kasada değil
    Seat her kesimin bineceği bir araba tasarımı yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Opel Facebook Gruplarına bak bakalım kim apaci. Sacma sapan Opc tamponları replikalari , led far diye yapılan seyler .

Her markada var boyle tipler BMW de , Mercedes te , Audi de , ferrari de , Lambo da

Almadığınız her araca apaci , kiro tayfası alıyor diyorsunuz zaten . Buyrun SCT ye gelin apaci var mı bakın .

%100 katılıyorum

Heleki honda civic araçlar hb olupta modifiye yapılmayan yok

• Şahin'i olanlar daha iyi para kazanmaya başlayınca Leon'a geçiyor normaldir

2 façalı şahini olan tanıdığım var ikisi de Leon aldı. O kadar da uyardım şu arabayı da kendinize benzetmeyin dedim ama nafile
  • evin kredi borcunun bitmesine az kaldı bitince bende bir tane
    kırmızı fr cam tavanlı düşünüyorum c sınıfında dış tip olarak en çok beğendiğim araç ama otopark.com testini izledim araçttan soğuttular
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2o13-seat-leon-1.4-tsi-fr-20.000-km-boyasiz-cam-tavan%2Cxenon-far-211658652/detay
    mesela şu tip bir araç harika gerçekten kırmızı cam tavan efsane yakışık lı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 3 Haziran 2015; 17:02:45 >
  • Yakin gelecekte leon almayacaksam kesinlikle bunun tek sebebi konuyu acan arkadas olacak

• Leon güzel araba ama 1 önceki kasayı sürenlerin %90'ı apaçi,altındaki 1.4 tsi aracı bir halt sanan tipler.Yeni kasası sürücü profili öyle değil.Çok görüyorum bizim Sarıyer Tarafında ben yeni leonu.Araba yok diyen arkadaşlar 1.2 tsi haziran sonu geliyor.Düz vites vardı sorduğumda.Seat'ın zaten 2-3 tane aracı var.Seatta ibiza ve leon harici araba satmıyor gibi birşey zaten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.