Şimdi Ara

Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat MK3 kasa leon ile Başta Türkiye olmak üzere satış adetlerini çok arttırdı
    Bunda doğuş otonun arabayı başarılı bir şekilde pazarlamasında büyük etken oldu
    Buda yıllara göre satış adetleri

2009 yılında 2568
    2010 yılında 5110
    2011 yılında 6059
    2012 yılında 5811
    2013 yılında 11065
    2014 yılında 12697

Adet araç satışı var 2015 yılında ise sadece mayıs ayında 1740 adet toplamda 5 ayda 6355 adet araç satmış

İkinci eli nasıldır diye bir kaygınız olmasın Seat tercih ederken oldukça çabuk satılıyor.

• Araba güzel de distributör kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Araba güzel de distributör kötü.

Donanımda çalmasa çok daha güzel olur tabi ama SUV geldiği zaman satışlar yılda 20,000 adede ulaşır Türkiye'de
  • Leon 1.2tsi 51900TL
    Siyah renk 1250TL
    17" jant 1150TL
    Alcantara iç mekan 1500TL
    Plus paket(led+park sens.) 4000TL
    Toplam 59800TL

Mis gibi araba bu fiyata boş araç alınacağına leon alınır.
  • seat'tan sonra , koy cümle başka yerler gidiyor
  • Gerçekten güzel araba stok sorunu olmasa çok satarlar.

• Leon sınıfının diğer araçlarına göre,dizayn ve fiyat olarak uygun seviyelerde.Ağır sempatizanları olmamasıda satışlardaki başarıyı bence ortaya koyuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leon'un bu kadar satması, ülkemizdeki vergi sisteminden dolayıdır. şu çerçöp arabanın 1.4 tsi fr'ını 65'e satıyolar şaka gibi seat leon kompakt sınıfın en kalitesiz aracıdır, net. 51bin liraya başka kompakt sınıf aracı yok zaten, olamaz da. bu kadar kalitesiz yaparsan 51bine de satarsın seat vw group'un ladasıdır.
  • Yapmayın hocam. Özellikle FR'a kalitesiz demeniz şaşırtıcı. FR donanımla Leon'un içi büyük oranda değişiyor. C sınıfı için gayet kaliteli bir araç sunuyor Seat. Leon VAG'ın A3 ve Golf'ten sonra 3. sınıf C hatchback'i olmasına rağmen C sınıfı hatchback tüm araçları incelerseniz çoğu markanın lider aracından kalite açısından geri olmadığını görürsünüz. İş F/P'ye gelince zaten lider oluyor bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

leon'un bu kadar satması, ülkemizdeki vergi sisteminden dolayıdır. şu çerçöp arabanın 1.4 tsi fr'ını 65'e satıyolar şaka gibi seat leon kompakt sınıfın en kalitesiz aracıdır, net. 51bin liraya başka kompakt sınıf aracı yok zaten, olamaz da. bu kadar kalitesiz yaparsan 51bine de satarsın seat vw group'un ladasıdır.

Giulietta, Bravo ve Elantrada malzeme kalitesi benzer, en kötü diyerek haksızlık etmeyin Hatta bu 3u arasında en iyisi leon bence malzeme kalitesi olarak.

• quote:

leon'un bu kadar satması, ülkemizdeki vergi sisteminden dolayıdır. şu çerçöp arabanın 1.4 tsi fr'ını 65'e satıyolar şaka gibi seat leon kompakt sınıfın en kalitesiz aracıdır, net. 51bin liraya başka kompakt sınıf aracı yok zaten, olamaz da. bu kadar kalitesiz yaparsan 51bine de satarsın seat vw group'un ladasıdır.

Aynen oyle hocam,B sinifi fiyatlarina Leon veriyor adamlar.Satislarinin cok olmasinin nedeni bu,alanlarin cogu fiyatindan dolayi aliyor Seat'lari.Adam arabayi zevkine gore dolduruyor,Golf 1.2 TSI Midline Plus fiyatina geliyor.Dolayisiyla onu tercih ediyor insanlar.Ayni olay Polo-Ibiza ikilisindede gecerli.Golf dese anlaycagimda Leon cidden kaliteli bi araba degil.

Eger Focus'un 1.0 Ecoobost'u 1.2 TSI Leon fiyatinda olsaydi Leon'un esamesi okunmazdi.Astra K geliyor,Focus'a dizel otomatik eklendi,308 1.2 THP otomatik geldi. Leon satsin bakalim simdi

• Cok merak ediyorum,Focus veya 308 veya herhangi bir C sinifi HB arac satislarda 1.olsaydi cihanair yinede bos bos konular acabilir miydi?

• quote:

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Cok merak ediyorum,Focus veya 308 veya herhangi bir C sinifi HB arac satislarda 1.olsaydi cihanair yinede bos bos konular acabilir miydi?

Açarım niye açmiyim
    Pejo 308'i çok beğendiğimi ama satmayacğını söyledim satamaz fiyatı aşırı yüksek

308 ALLURE 1.6 BlueHDi 120 hp EAT6 Tam Otomatik 81990 opsiyon ekleyelim biraz

Comfort Pack:
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Krom kapı kolları, 220V çıkış
    Cam Tavan
    Geri Görüş Kamerası

3280 lira

85,000 geçiyor bu paraya 308 alan olmaz ben şahsen almam
  • Çalışanı mısın nesin anlamadım ki? Zırt pırt Leon VW, Seat VW...
  • 6 yıldır mk2 leon stylance ve 1.4 tsi fr kullanıyorum, iç bir zaman pişman olmadım, haa sıkıldım mı evet ama araçlar güzel araçlar...
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    308 ALLURE 1.2 PureTech 130hp S&S EAT6 Tam Otomatik 71990 lira
    Comfort Pack:
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Krom kapı kolları, 220V çıkış
    Cam Tavan
    Geri Görüş Kamerası

3280 lira

75,000 geçiyor

Leon 1.2 TSI 105 hp DSG S&S > Style 58.400 ₺
    Buna Led paket ekleyelim 4000 lira
    Sunroof + Led İç Aydınlatma ekleyelim 2750 lira
    Alcantra ekleyelim 1500 lira 66650 lira

Arada 10,000 lira fiyat farkı var kim verip alacak kimse verip almıyor işte kaç tane 308 gördün yolda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Çalışanı mısın nesin anlamadım ki? Zırt pırt Leon VW, Seat VW...

Evet çalışanım her ayın 5.'de maaşımı alıyorum
    Bu ay eksik konu açmışım prim yatsın diye açtım başka sorun varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Oha,az once adamin biri senin de bu konularin bir bitmedi yazmisti,direk silinmis mesaji.Vay be

Konu sahibinin amaci o kadar belli ki,tamam anladik Seat Leon un var ve Vag hayranisin

Ama ikinci elde bir Vw,Ford,Opel,Toyota vs etmez Seat.

Bu adamin niye Seat i ovdugunu anliyorsunuzdur umarim.Amaci aracimin piyasasi dusmesin

Yoneticiler hadi silin bakalim bu mesajida,Dogus fanatikleri sizi

otomobil ile ilgili istediğim konuyu açmakta özgürüm aynı senin gibi sende aç kim ne karışabilir ?

ODD'den aldığım belgeler ile konu açmışım kafamdan sallamadım ya
  • şubatta gittiğimde araç en erken 2buçuk ay sonra gelecek demişlerdi, demekki mayıs'ta teşrif etmiş bu araçlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.