Şimdi Ara

Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha,az once adamin biri senin de bu konularin bir bitmedi yazmisti,direk silinmis mesaji.Vay be

Konu sahibinin amaci o kadar belli ki,tamam anladik Seat Leon un var ve Vag hayranisin

Ama ikinci elde bir Vw,Ford,Opel,Toyota vs etmez Seat.

Bu adamin niye Seat i ovdugunu anliyorsunuzdur umarim.Amaci aracimin piyasasi dusmesin

Yoneticiler hadi silin bakalim bu mesajida,Dogus fanatikleri sizi

otomobil ile ilgili istediğim konuyu açmakta özgürüm aynı senin gibi sende aç kim ne karışabilir ?

ODD'den aldığım belgeler ile konu açmışım kafamdan sallamadım ya

Odd den aldigin belgelerde ikinci eli iyidir Seat in gibi bir ibare var mi,yoksa o senin Seat Leon sahibi olmanla uzaktan yakindan alakasi olmayip tamamen masumca yaptigin bir yorumdan mi ibaret?

Yine yazayim

Seat in ikinci eli bir Vw,Ford,Opel,Toyota vs etmez,insanlari kandirmaya calisma,sanki onlar gibiymis susu verme

Ya sen al Seat satamazsan ben alıcam

Bu kadar araba satan bir markanın ikinci eli tabi iyi olacak niye olmasın ?

Ford'u VW ile alt edemedin şimdi sıra Seat'mi geldi ?

Ne alaka yav,her konuda sen Ford a laf carptigin icin(artik sıkıntin neyse)onun ustunden kapisiyoruz.

Toyota ya laf atsan,Opel e laf atsan yine aynilarini derim.Seninle tek uzlastigimiz konu vardi,o da Mazda nin fazla abartilmasi
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106231570&p=1
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106164652&p=1

Derdin nedir yahu?

Ki ben yukarda bes marka birden saymisim,Ford cu olsam ve dedigin gibi Vw ye dusman olsam niye onu sayayim?

Biraz mantik,herkes senin gibi fanboy olmak zorunda degil,herkesi kendin gibi zannetme

Allah akil fikir versin,belki 30 yasinda adamsin ama yazdiklarin hic o yasin olmasi gereken olgunlugunu tasimadigini gosteriyor

Seat super oleyyyyyyy,Vw ezer oleyyyy yaziyorum ki mutlu ol canim kardesim.

Ya sen kaç yaşındasın ona göre sana cevap vericem bundan sonra

26 yasindayim,ona gore konus hadi

Yaşın benden büyük olsa daha kibar bir dille sana cevap verecektim ama madem küçüksün

Senin yaşın kadar ben araba aldım sattım az çok neyin ne olduğunu biliyorum bu işler klavye başında yazmakla olmuyor bunu sakın unutma /b]

Vallaha komiksin Cihan,senin eger kibar olman gerekseydi senden yasca daha buyuk olan Cad34 gibi bir adami zivanadan cikartacak cevaplar vermemen gerekirdi,bir de kibar konusurdum diyor yav

Senin hakkinda zaten hicbirsey net degil.Senin su an bu forumda yazdiklarina baksak 100 den fazla arac alip satmis olman lazim.Yersen

Kaldi ki 26 yas kucuk bir yas degil,yaslaniyorum diye uzuntu basladi bende,ilginc kucumsemen

Merak etme,senin forumdaki abartili arac alim satin kadar yuksek olmasa da benim de baya gecmisim var

Gel Konya ya,klavye basindan sallama mi yapiyormusum sana gostereyim

Gerci Twitter da Gs macina bilet bulamadim,sponsor yok mu diye zirlayan adamin gelecegini dusunmek gaflet olur

Seni takip falan ettigimden degil,gecenki konularda biri koymustu ordan biliyorum

cihan irgali @cihanair
    #MacaBenGitmeliyimCunku 30 yasindayim tek hayalim locadan mac izlemek biri sponsor olmazsa izleme şansımda yok tek hayalimdir.

Birde bu adam cok arac alip sattim diyor ya

Kelin ilaci olsa basina surerdi,sponsor aramazdin

Gerci sen simdi sildirirsin bu mesaji da neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seat ceo su basur olsa haberimiz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların başarısı ortada. tebrik etmek gerek. ancak 1.2 tsi style yerine, 1.2 active 308 öneririm.

leonun içinden geçer, döner bi daha geçer.
  • Aga biri de cikip demiyor ki bu arabalari son kullanicilar almiyor. Satilan araclarin yarisi filo arabasi (her marka icin soyluyorum) ya da galericilerin elinde.

• Yav bir şey yazmıyım yaşı benden büyük Vag hayranı olabilir karışmayayım diyorum ama bir de bir şeyden haberi yokmuş gibi yazması yok mu ya .

Abi Sanal alem de başka yorumlarının olmadığını bunları bulamayacağımızı falan mı düşünüyorsun ? Yapma etme sen sadece bu forumda böyle değilsin . Her markanın forumunda - facebook grubunda farklı şeyler yazıyorsun tartışma ortamı görmek için . Zevk mi alıyorsun , cidden para mı alıyorsun bilmiyorum ama kimse bu işi bedavaya yapmaz uğraşmaz .
  • ,
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Ben 1 allah'ın kuluna şu forumda bırak küfür etmeyi hakaret bile etmedim
    Toyota laf ettik diye adam ağza alınmayacak laflar söyledi senden buna gülüyorsun

Mahkemde cvabını verecek nede olsa CAD 34

Varsa bir derdin özelden yaz konuyu saptırma olurmu rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yav bir şey yazmıyım yaşı benden büyük Vag hayranı olabilir karışmayayım diyorum ama bir de bir şeyden haberi yokmuş gibi yazması yok mu ya .

Abi Sanal alem de başka yorumlarının olmadığını bunları bulamayacağımızı falan mı düşünüyorsun ? Yapma etme sen sadece bu forumda böyle değilsin . Her markanın forumunda - facebook grubunda farklı şeyler yazıyorsun tartışma ortamı görmek için . Zevk mi alıyorsun , cidden para mı alıyorsun bilmiyorum ama kimse bu işi bedavaya yapmaz uğraşmaz .

Bir derdin varsa özelden yaz konuyu amacı dışına saptırma

Ben ne yazıyorsam herşey ortada burada başka orada başka yazdığım falan yok
  • Bir zamanlar cruze vardı fiyat/performans şampiyonu. Şimdi de Leon var. Leon kalitesiz bir araç değil ama kalite deyince sadece iç mekan malzeme kalitesi anlayan insanlar var. Bu fiyatlarla satılması için bazı yerlerden çalınmış bir araç leon. Bir ara FR'yi ben de düşünmüştüm ama bana çok cazip gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_hand -- 3 Haziran 2015; 16:22:23 >
  • leonda ne kadar indirim var cihan abi golfte %6 ya kadar yapıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Sahi cad34 tertibim niye banlandı ki, iyi çocuktu

• yalnız çok sevinip iki konu açmışsın
  • Bu ne ya bilmem kaç tane VAG düşmanı adam gelmiş cihana salladıkça sallıyor.

Adam sayısal verilerle konuşuyor, neyin çamur kampanyası bu?

Ayrıca, Leon o ayılıp bayıldığınız fakat satışları ortada olan 308'den de kalite olarak geri kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Cihan acayip sinirlendirdi,o da basti kufuru

Yaptigi yanlisti ama bu Cihanair oyle provoke etti ki adami bunu forumdan baskalarina da yapsa cogu kisiden kufur yerdi

Hatta yanilmiyorsam Cihanair buna"seni ayaklarindan tutup kopruden asagi sallandiririm"bile demisti

Ki Facebook ta yine forumdan biriyle efsane kufurlu tartismasi da vardi ve konu yine tahmin edilecegi uzere Cihanair in Vag disinda kalan diger araclari gectim,onlari alanlara yakisiksiz ithamlarda bulunmasiydi

• Normal biri acsa normal konu ama bu adam acinca sana komisyon mu veriyolar diyesim geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

1.2 tsi style leon hicbir bayide yok. Almayi dusunuyordum ama vazgectim.

Haziran sonunda mauel olarak led paketli ve led paketsiz olarak gelecek araçlar var
    Doğuş oto esenyurt ile görüşün eğer hala ilgileniyorsanız
  • quote:

quote:

Yaptigi yanlisti ama bu Cihanair oyle provoke etti ki adami bunu forumdan baskalarina da yapsa cogu kisiden kufur yerdi

Hatta yanilmiyorsam Cihanair buna"seni ayaklarindan tutup kopruden asagi sallandiririm"bile demisti

Ki Facebook ta yine forumdan biriyle efsane kufurlu tartismasi da vardi ve konu yine tahmin edilecegi uzere Cihanair in Vag disinda kalan diger araclari gectim,onlari alanlara yakisiksiz ithamlarda bulunmasiydi

Olayı zerre bilmiyorsun ama sanki içindeymiş gibi yazıyorsun

Kimin haklı kimin haksız olduğuna mahkeme karar verecek ne yazsak boş adalet varsa gerçekten bu ülke'de en ağır cezayı almalı

Ben toyota için hep aynı şeyleri yazıyorum daha 1 allah'ın kulu bana küfür etmedi

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Ben kufure guldum mu,adamin yaptigi ayip diyorum zaten.Kufur edeni ooo kufur etti diye savunmayiz

Adami oyle tahrik ettin ki,disardan birine(yani hic haberi olmayan forumdan vs)okutsak yazdiklarini,bu adam kufuru haketmis derdi herhalde.

Sana son sozum su,Allah islah etsin.İnsallah duzelirsin

• quote:

quote:

Aslında her ikiside iyi insanlar ama fazla fanatikler, cad34 için üzüldüm dürüst bir kardeşimizdi.

• quote:

Ben kufure guldum mu,adamin yaptigi ayip diyorum zaten.Kufur edeni ooo kufur etti diye savunmayiz

Adami oyle tahrik ettin ki,disardan birine(yani hic haberi olmayan forumdan vs)okutsak yazdiklarini,bu adam kufuru haketmis derdi herhalde.

Sana son sozum su,Allah islah etsin.İnsallah duzelirsin

Ya sen kimsinki bana seni Allah islah etsin diyorsun

Allah kimi ıslah eder önce bir araştır sonra yaz

Açtığım konulardan rahatsız oluyorsan yorum yazma yazmak zorunda değilsin
    Bir yanlış varsa şikayet et yönetime varsa silsinler

Ağzından çıkanları kulakların duysun ayıptır ıslah etsin falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.