Şimdi Ara

Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Leon güzel araba ama 1 önceki kasayı sürenlerin %90'ı apaçi,altındaki 1.4 tsi aracı bir halt sanan tipler.Yeni kasası sürücü profili öyle değil.Çok görüyorum bizim Sarıyer Tarafında ben yeni leonu.Araba yok diyen arkadaşlar 1.2 tsi haziran sonu geliyor.Düz vites vardı sorduğumda.Seat'ın zaten 2-3 tane aracı var.Seatta ibiza ve leon harici araba satmıyor gibi birşey zaten.

Eski kasa cidden öyleydi, yani sırf kullanıcı kitlesi yüzünden almayanlar tanıyorum ama yeni kasada neyse ki öyle bir algı oluşmadı.
  • çelik motor filo sağolsun sırf çalıştığım şirkette 400 e yakın beyaz dizel otomatik leon var
  • Araç dıştan güzel ve Süslü, renk seçenekleri güzel. Fiyatı da ucuz. Satması normal, fiyatına göre iyi araba. Alır mıyım, kesinlikle almam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındayım, mk2 Leon kullanıcısıyım 2.5 senedir, aracımda hiç bir modifiye vs yok ,kaç defa insanlardan kimilerine de kulak misafiri olarak bakışlarını görerek
    - Ne güzel araba ne ki bu,markası ney, iki kapılımı vs vs ... diye inanın bir sürü güzel tepki aldım. herkesin malı kıymetli güzeldir arkadaşlar ama inanın focusa,golfe,astraya vs dönüp 2. kez bakmazlar, leona bakarlar,bakıyorlar .. bundan sonraki aracımı da mk3 düşünüyorum bakalım ömrümüz olursa .. birbirnizi kırmayın arkadaşlar gerek yok, sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ford'u VW ile alt edemedin şimdi sıra Seat'mi geldi ?

kardeş vw o gümlek şanzıman ve insanlara tehdit belgeleri imzalattıran rezil distribütörle,torsiyon utancıyla fordu değil alt etmek yanında kelime edemez.
    Seat konusundaysa yanındayım.55 bine biiraz donanım ekletilince gayet hoş az yakan atak araba sunuyor adamlar.
    tek sorun bu konuda yalnız olmaması.
    auris var mesela eşdeğer kalitede fakat 130 beygir bir araç seatla kafa kafaya fiyata geliyor.üstüne toyota servis kaliteside cabası.
    eğer 1.33 seçilirse 48bine geliyor.1.33 e opsiyon ekletiliyor mu bilmiyorum ama serviste ekleteceğin janttır iç donanımdır veya sanayide yaptıracağın spor donanımdır egsozdur bu tarz şeylerle bir de üstüne lpg ye tam uyumlu motorla leonu ciddi manada sallar.
    leon kötü değil fiyatı da uygun ama onu alacağıma bu benzin fiyatlarıyla lpg ye uyumlu auris alırım

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Leon varken aurisin yüzüne bile bakmam

• yeni leonda şu ruh yok maalesef...
     Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

sen VAG varken başka markanın yüzüne bakmazsın da ben bakarım kardeş.
    gümlek şanzıman yok
    lpg ye uyum var
    toyota servis kalitesi var
    adamakilli garanti var
    tehdit belgeleri yok
    iç mekanları da eşdeğer
    leonda torsiyon denen utanç sistemi var.
    yani fanboylar almaz da akli selim düşünen bir kullanıcıya auris göz kırpar

1.3luk auris alip napacam nasil gidicem benzin parasi ayri dert yaksa gitmez.. ya yaziosunuzda bos yere yaziyorsunuz.. sadece karalama amacli insanlar sizin tercihlerinizi begenmio dir begenilenide karalamak tek gayeniz..

araba deli gibi satiyor bosta arac yok.. aurisi yakinda 45e satacaklar lpg takar binersiniz..

• Evet golf ten sonraki fam konumuz belli oldu. Leon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat için güzel bi başarı. Sokaklarda Leon görüyorum bayağı.
    Ama arabayı kullanmayıp orasına burasına laf atanları görmekten sıkıldım. Bu arabaya bunu diyenler hangi arabaya biniyorlar acaba.
    Ayrıca ucuza aldım, tepe tepe de biniyorum. Park sensörü ve ledlerin fahiş fiyatı dışında da çok bir eksikliğini görmüyorum. Golf veya astra dan kaliteli demiyorum. Kısacası ne aldığımı biliyorum. Herkes ne aldığını biliyor. Milletin keyifle alıp bindiği arabasına laf atmayın.
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Dsgli araç aldığımı nerden çıkartıyorsun .. Iste konu burda bıtıyor.. Hangı arac 132 bg ? 1.3 aurismi? Ayman'ında bu kadarı olur.. Sen aurise binmeye devam et seneye turbo motorlar gelince alıntı yaparım bu msgından..

O zamanda 1.3lık 132bg aurise binersin.. Hahahahaha. Sımdı bırısı cıkar 1.6 Der.. Devam edin siz bekleme yapmayın Leondan da uzak durun ..

• Bu yorumu yapmayacaktım ama alınanlardan sımdıden ozur

Buradaki bı cok kışı hükumet gıbı kendı tercıhlerı dısındakılerı seçenler hep kötü.. Yanlış..

Asıl yanlış kim acaba..

• yukarda auris 1.6yla leonun kafa kafaya geldiginden bahsettim de,sen konuları pek okuma alışkanlığına sahip değilsin anlaşılan kardeş..
    cihanair arkadaşa yazdığım mesajı tekrar bir oku da,oradan anlarsin ne demek istediğimi.1.33 kesmiyorsa 1.6 neredeyse leonla kafa kafaya zaten fiyat olarak kardeş..
    iyi bak dsg yi savunmadın
  • leon güzel arac dıştan sadce eksiklği içerisi biraz dış görüntüsüne göre biraz geride.birde şu dsg mevzusu var .dsg leri düzelttilermi arıza yapıyormu
  • Leon FR candır.
  • Ortada bi başarılı bir araç var. Almak isteyen alir biner. Böyle içinde heves kalmış kişilerde orda burda karalar. Tabiki başarı fiyati dogrultusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

yeni leonda şu ruh yok maalesef...
     Seat Leon sayesinde satış adedini 4 kat arttırdı

Tasarim olarak haklisiz ama kalite olarak yeni kasa cok daha iyi mk2'den

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Leon FR candır.

1.6 tdi dsg fr gelse super olurdu ama gelmedi

• Seat Leon tasarım olarak çok beğendiğim bir araç. Almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ne yalan söyliyim.
  • Kaç defa niyetlendim almak için ama doğuş faktörü yüzünden hep vazgeçtim.
    Gayet alınacak araç bence...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.