Şimdi Ara

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
23.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar güzel ve mantıklı ama his ve heves yok. İlk Leon'un etkisinin yarısını bile yaratmıyor şu araba bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Pazarlıksız fiyat bu, Görüşlerinizi alalım beyler?

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S)

Şuanda alınacak en mantıklı araba

Ben buna ek olarak deri koltuk, kış paketi,Panoramik Sunroof ekletmeyi düşünüyorum

Bence en mantıklı araba

EDİT :

Sen çok seçici sin abi araba zor alırsın

Benden sana bir seat kullanıcı tavsiyesi aynı zamanda yeni leon test ettim 2 kez Koltuklar çok kalitesiz mutlaka Alcantara Siyah Kumaş&Deri Spor Koltuklar eklet

Eski leonu kime satacaksın
    Ayrıca koltukları golf 7 den daha kaliteli geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

quote:

Ben buna ek olarak deri koltuk, kış paketi,Panoramik Sunroof ekletmeyi düşünüyorum

Bence en mantıklı araba

EDİT :

Benden sana bir seat kullanıcı tavsiyesi aynı zamanda yeni leon test ettim 2 kez Koltuklar çok kalitesiz mutlaka Alcantara Siyah Kumaş&Deri Spor Koltuklar eklet

Style paketin koltuklarimi daha kaliteli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Start Stop farkı 1000 lira mı?Yapacağı ekonomiyi zaten fazlasıyla almışlar Start Stop almamak daha ekonomik olur sanırım.

Son nokta
  • Sedat'ın fiyatları gayet uygun hala markaya çamur atan var.VW grubundan ya da değil fiyatları gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış tasarım gene idare eder de iç tasarımda hala sıkıntı var bu seat te..Hormonlu ibiza diyenlere kızamıyorum haklılar biraz
  • Ekleme
    Ben seat ile dacia ayni demedim

Wag grubun daciasi dedim

Yani en alt kalite markasi

Kalite dusuk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

quote:

Bence en mantıklı araba

EDİT :

Style paketin koltuklarimi daha kaliteli ?

Ben fr'a bindim,style ı da inceleyeceğim.

• 140 lık motor dsg li olsa güzel olurdu ama sanırım golfun satışlarını önleyebileceğini düşünmüş olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

140 lık motor dsg li olsa güzel olurdu ama sanırım golfun satışlarını önleyebileceğini düşünmüş olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Fr alinabilir pazarlikla dizel dsg de alinabilir ama Ankara'da seat yok araci gordugumuz bile yok

Doğuş Oto Ankara Etimesgut ta leon ve ibiza modellerini görebilirsiniz..

Teşekkürler en yakın zamanda bakmaya gideceğim
  • quote:

Bence en mantıklı araba

EDİT :

şuan samsundayım Özön e gidip baktım araca, 1,6 tdi+dsg test aracı önümüzdeki hafta gibi gelecekmiş, tsi bir leona baktım, full ledliydi araç çok şık duruyor ön ve arka farlar...

sunroof hiç sevdiğim bir donanım değil, ayrıca kış paketi-deri koltuk da benim için gereksiz...

koltuk konusuna gelirsek, koltuk farkı çok yahu 3500 tl....
    @cihanair

•  Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S)

Yukarıda resimde görüldüğü üzere ,

50 bin TL altında pazarlıksız ve vergisiz alınabilecek ekstra paketlerle Seat Leon 1.2 TSI Style Start&Stop modeli var

Asağıdada Seat Leon 1.2 TSI Style Start&Stop standart doanım ve fabrika yakıt tüketini var

• Değerli arkadaşlar merhaba,
    Uzunca zaman süren bir araştırma sonucu Leon 1.6 tdi DSG almaya karar verdim.

Değerli arkadaşlar şöyleki ayn C sınıfı ve donanıma sahip araçlar piyasada çok yok baktığım araçlardan;
    1- KİA CEED (DİZEL OTOMATİK)
    2- HYUNDAI i30 (DİZEL OTOMATİK)
    3- AURİS YADA COROLLA (DİZEL OTOMATİK)

Bu araçların fiyatı donanım paketlerini giydirdiğiniz zaman 60 bin TL geçiyor.
    Yakıt konusuna gelince CEED ve HYUNDAI benzinli araç kadar şehir içi trafikte yakıt yakıyor. TOYOTA 1 litre kadar onlardan az yakıyor.

Bu bilgiler ışığında bakınca full donanım ve şehir içinde 6-6,5 litre yakan SEAT LEON kalıyor. Bu aracı 58.650 TL ye aldım Temmuz'un ilk haftası gelecek araç. Araçla ilgili tecrübelerimi kullandıktan sonra size aktaracağım.

Normalde Golf alacaktım fakat çok araştırdım arada koskoca 10.500 TL fiyat farkı var. Bu fark kısmi olarak araç içi kullanılan malzeme farkı ve marka değerine ödenmiş oluyor. Ayrıca şuanda araca Ekim sonu için sıra veriyorlar arada koskoca 3 aylık yaz arabasız geçirmekte cabası. Bunu da düşünerekten Leon aldım.

Sıfır Aracı alıp ikinci elde zarar edeceğim diye düşünenler zaten sıfır araç almasınlar. Böyle bir araç alacak olan arkadaş en az 5 yıl binmelidir.

• madem konu hortlamış , opsiyon neler eklettiniz hocam acaba öğrenebilir miyim?
  • Hocam donanım paketi PLUS aldım

- Arka camlar %60 karartılmış
    - Ön ve Arka Farlar LEd
    - Xenon ön farlar
    - ön Park sensörü

ayrıca aracı metalik gri aldığım için 650 TL fiyat farkı verdim. Normalde beyaz aldığınızda bu fark olmıuyor.

Saygılar.
  • Ben de 1.2 tsi dsg leon u kredi çekmeden almak istiyorum ama param ocak-subat arası denkleşecek :) Ne kadar zam gelir sizce yeni yılda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

fiyatların böyle olacağı zaten biliniyordu fakat start stop özelliği yeni mi eklendi onu anlamadım ben

niye 6 ayda 3000 TL geçirdiklerini yüzümüze vurdun ki şimdi ...

Birebir geçirmedir bu, reference da fiyat değişimi pek az ...

• Vay be şuan 5 bin lira daha pahalı.
  • şişirmişler iyicene..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.