Şimdi Ara

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
23.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • leon bundan 1.5-2 yıl önceye kadar fp aracıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

O yıllardan sonra her şeyin arttı, sığ yorumlar yapmayı bırakın artık. 2013'de asgari ücret de 900 TL civarıydı, şu an 1600 TL ona bakarsanız.
    Bir oranlasana araç fiyatlarıyla asgari ücreti ? Konuşuyorsunuz ama haybeye. Laf olsun torba dolsun.

Sığ yorumları bırakacakmışız, öyle buyurdular. Asgari ücretleri oranladığında seat leon tdi dsg nin 100.400 lira olması gerekiyordu şu an. Eğer aradaki 86 bin lirayı sen vereceksen gidip bir tane alayım, vermeyeceksen hiç boş yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 7 Ekim 2018; 15:11:36 >
  • quote:

O yıllardan sonra her şeyin arttı, sığ yorumlar yapmayı bırakın artık. 2013'de asgari ücret de 900 TL civarıydı, şu an 1600 TL ona bakarsanız.

Millete sığ yorum yapmayın diyip bu yorumu yazman neden bu halde olduğumuzu açıklıyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bir oranlasana araç fiyatlarıyla asgari ücreti ? Konuşuyorsunuz ama haybeye. Laf olsun torba dolsun.

Sığ yorumları bırakacakmışız, öyle buyurdular. Asgari ücretleri oranladığında seat leon tdi dsg nin 100.400 lira olması gerekiyordu şu an. Eğer aradaki 86 bin lirayı sen vereceksen gidip bir tane alayım, vermeyeceksen hiç boş yapma.

Alıntıları Göster
    Alan yine de alıyor sen neticeye bak, bir malın fiyatı karşısında talep varsa gerisi boş muhabbettir. Ne zaman ki ülkede araba satılmaz, gerçek anlamda satışlar dibi görür, o zaman fiyatlar aşağı inmeye başlar. Şu an her şey aşırı pahalı olmasına rağmen ciddi anlamda talepte azalmaya yetecek bir düşüş olmadı, her şeye rağmen sokakta arabalar dolanmaya devam ediyor. Hafta içi AVM'de otoparka arabayı yer koyacak alan bulamıyoruz, demek ki insanlar halinden memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Millete sığ yorum yapmayın diyip bu yorumu yazman neden bu halde olduğumuzu açıklıyor zaten.

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi, hayat bu forumdan ibaret değil. Sokağa çıkın bakın, ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yahu %70 dusus var, ciddi bir dusus yok diyorsunuz. Bunu sadece %70 dusus olarak gormeyin artis olmasi gereken yerde dusus var. Daha ne olacakti ya?

Hala sokaga cikin falan yazmissin, sende avm otoparkiyla ekonomi olcuyorsun herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Ekim 2018; 18:32:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Yahu %70 dusus var, ciddi bir dusus yok diyorsunuz. Bunu sadece %70 dusus olarak gormeyin artis olmasi gereken yerde dusus var. Daha ne olacakti ya?

Hala sokaga cikin falan yazmissin, sende avm otoparkiyla ekonomi olcuyorsun herhalde.
    Tamam işte, bu pahalılığa rağmen düşüş oranı %70 olabilmişse her şey bize müstahak.

2019'da çok eğlenceli şeyler Türkiye'yi, bekliyor.
    Bize mustehak kismina katiliyorum ancak bu dusus en fazla 80-85 olur zaten. Bu dususu hafife almamak gerek.

İnsanlarin gezmeye avmye gittigi ulkede avm otoparki ile hicbir seyi anlayamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Ekim 2018; 18:34:1 >
    Gerçekten ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum, yada ciddi olduğunuzu düşünmek istemiyorum.

Aynı öneriyi ben de size yapayım, ay sonunu getiremeyen evlere bi gidin bakın, dolaplarını açın bakın içinde ne var. Sonra bana dediğinizi onlara da söyleyin.

Hadi ben sokağa bile çıkmadım, perdeyi araladım yolda bi rolls royce gördüm, ne çıkarayım bundan, süper güç bi ülke olduğumuzu mu?

Açlık sınırı kaç lira, yoksulluk sınırı kaç lira olmuş, bana bununla gelin. Bir simit bi çay ile 4 kişilik bi ailenin 3 öğününü hesaplayın bakalım kaç lira yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Bize mustehak kismina katiliyorum ancak bu dusus en fazla 80-85 olur zaten. Bu dususu hafife almamak gerek.

İnsanlarin gezmeye avmye gittigi ulkede avm otoparki ile hicbir seyi anlayamazsin.
    Adamın biri geliyor foruma konu açıyor, altında BMW varmış da yenisini alamıyormuş bilmem ne... Amma da zor durumdaymış, üzüldüm açıkçası.

Tuhaf ülkeyiz.
    O konuyu gordum. Bence bu kadar garipseyecek bir sey yok, herkesin derdi kendine. Benimde altimda bmw var, bende camaro almak istiyorum ama yuksek vergi ve yakit fiyatlarindan dolayi yakiniyorum. Luks bir arac olunca pahaliligindan yakinmaya hakkimiz olmuyor mu? Gerci bu araclar yurtdisinda luks falanda degil bizim ulkede luks.

Yakinmak icin illa acliktan, fakirliktne mi yakinmak gerek?

Siz Turkiye duzenine baya alisinca Bmw’yi falan bir sey zannetmeye basladiniz sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Ekim 2018; 18:42:10 >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Gelecekten geliyorum. Haklısın kardeşim 2018 yılında bile fiyatlar 2 katına çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Yıllardır bu forumdayım, her zaman birileri ağlar ama kimse de bir şeyden eksiz kalmaz. 2013’de de otomobil fiyatları pahalıydı şu an da pahalı, parası olan o zaman da alıyordu şimdi de alıyor. Alamayan o zaman da alamıyordu şu an almayı düşünemiyor bile.

Çok da değişen bir şey yok.

• 2008 Model GTC Turboya biniyordum bu zamanlarda 26 bin TL ye almıştım 21 bin hasar kayıtlı...Sonra sıfırı ne yapayım biniyorum işte dedim 2016 da sattım aracı, sonrasında zaten sıfır alamadım 2 katına çıktı fiyatlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.