Şimdi Ara

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
23.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S)

fiyatların böyle olacağı zaten biliniyordu fakat start stop özelliği yeni mi eklendi onu anlamadım ben

• Wag grubun daciasi bu marka
    Bence deymez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start Stop farkı 1000 lira mı?Yapacağı ekonomiyi zaten fazlasıyla almışlar Start Stop almamak daha ekonomik olur sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start Stop hep standarttı. Listede yazarken eklemişler S&S diye.

DSG otomatik vites farkı 4.200 TL 1.2 TSI motorda, 4.600 TL 1.6 TDI motorda.

Seat VW'nin Dacia'sı değil Seat tasarımcıdır. Motor, şase, platform, şanzıman her türlü teknik kısımlar GOLF ile aynı. Üstündeki kasa ve dizayn Seat'a ait. Otomatik vites farkı için dünya para isteyen markalar görsün örnek alsın.
  • Yalnız 1.6 tdi dsg fiyatı görünce çok fena golf 7 1.4 tsi 122 hp comfortline dsgden vazcayma aşamasına geldim biri beni aydınlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Start Stop hep standarttı. Listede yazarken eklemişler S&S diye.

DSG otomatik vites farkı 4.200 TL 1.2 TSI motorda, 4.600 TL 1.6 TDI motorda.

Seat VW'nin Dacia'sı değil Seat tasarımcıdır. Motor, şase, platform, şanzıman her türlü teknik kısımlar GOLF ile aynı. Üstündeki kasa ve dizayn Seat'a ait. Otomatik vites farkı için dünya para isteyen markalar görsün örnek alsın.

Otomatik farkı için en fazla parayı isteyen marka daha doğrusu distribütör kim?
  • Fluence 1.5 dci manuel 59.250
    Fluence 1.5 dci edc 64.250

5.000 TL

Golf 1.6 tdi manuel 59.300
    Golf 1.6 tdi dsg 66.500

7.200 TL

Leon 1.6 tdi manuel 51.900
    Leon 1.6 tdi dsg 56.500

4.600 TL

Bunlar çift kavrama olan otomatik vitesler. En insaflı Leon. Diğer markaların tork konvertörlü olduğu için kıyaslamaya almadım çünkü vites kutularının maliyetinin farklı olduğunu biliyorsunuz. Doğuş Oto'nun VW'deki insafsızlığı malum ama çift kavrama olduğunda "ucuz" araba satan olarak bilinen Renault'da da durum Leon'daki gibi, ki Leon'u da Doğuş Oto satıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 7.5 mu seat leon mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leon açıkcası style tasarımıyla bana hitap etmiyor FR'den aşağısı tatmin etmez bu araçta..
  • Dacia ile Seat ı karşılaştırmak biraz talihsizlik olmuş. Dacia, taksicilerimizin modern şahinleri kartallarıdır.
  • Belki bir vw değil ama fiyatlar gerçekten tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Start Stop farkı 1000 lira mı?Yapacağı ekonomiyi zaten fazlasıyla almışlar Start Stop almamak daha ekonomik olur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Start Stop farkı 1000 lira mı?Yapacağı ekonomiyi zaten fazlasıyla almışlar Start Stop almamak daha ekonomik olur sanırım.

Bu iyiydi
  • 1,2 tsi reference 40 dan başlayabilirdi.
  • dizel ve benzin arasındaki farka bak o parayla 5 yıl benzinli araba kullanırsın bedavadan
  • Fr alinabilir pazarlikla dizel dsg de alinabilir ama Ankara'da seat yok araci gordugumuz bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelde FR yok.

1.4 140 hp alalim desen DSG yok :S

Aracida Antalya`da 1 kez gordum arkadan ozellikle cok guzel. On taraf buyuk ibiza...
  • style yi adam etmek için

1. park sensörü
    2. perde hava yastıkları
    3. 17'' jant
    4. led ve bi-xenon

cam tavan da eklenırse fiyat kabarır .

yani min 5.500 tl 54 bin tl ye 1.2 tsi dsg alınıp keyifle binilir yada 1.6 tdi dsg alınır vasat altı görüntüye sahip olunur ekonomının dibine vurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-HDI -- 19 Nisan 2013; 13:36:12 >
  • istanbulda trafikte görmeye başladım, yeni kasa leonları.
    Ancak, olumlu elektirik alamadım kendisinden. Çok düz geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek DSG farkı 4000 küsur TL imiş. İlginç.
  • Leon 1.2 TSI Style DSG'ye ek olarak

- Leon Style Plus Paketi ( SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Arka Park Sensörü + Koyu Karartılmış Arka Camlar )
    - Sunroof
    - Dokunmatik renkli 5,8" ekranlı RCD MP3 çalar+sd kart+usb+ıpod bağlantısı+bluetooth+8 hoparlör
    - 17"Alüminyum alaşımlı jantlar dynamic 30/1

eklenerek 55.700 TL ye alınabilir duruyor. Jant eklemem dersen 1000 lira daha düş 54.700 e gayet makul bir araç gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 19 Nisan 2013; 13:07:02 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.