Şimdi Ara

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
23.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz6

Start Stop farkı 1000 lira mı?Yapacağı ekonomiyi zaten fazlasıyla almışlar Start Stop almamak daha ekonomik olur sanırım.

Amaç o zaten.S&S almayıp tasarruf yapıyoruz
  • bu arabaın 1.2 motorlusu golften 2 bin lira daha ucuz. kim alır gerçekten merak içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

style yi adam etmek için

1. park sensörü
    2. hız sabitleyicisi
    3. 17'' jant
    4. led ve bi-xenon

cam tavan da eklenırse fiyat kabarır .

yani min 5.500 tl 54 bin tl ye 1.2 tsi dsg alınıp keyifle binilir yada 1.6 tdi dsg alınır vasat altı görüntüye sahip olunur ekonomının dibine vurulur.

Dostum yanlışın var style'da hız sabitleyicisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

style yi adam etmek için

1. park sensörü
    2. hız sabitleyicisi
    3. 17'' jant
    4. led ve bi-xenon

cam tavan da eklenırse fiyat kabarır .

yani min 5.500 tl 54 bin tl ye 1.2 tsi dsg alınıp keyifle binilir yada 1.6 tdi dsg alınır vasat altı görüntüye sahip olunur ekonomının dibine vurulur.

Dostum yanlışın var style'da hız sabitleyicisi var.

octavia - golf -jetta v.b lerinden sonra karıştırmışım perde hava yastıklarını eklemek lazım çok önemli
  • VW grubu araçların hepsinde S&S standart. Bu şekil olmayan motoru yok zaten. Sadece listeye isim yazarken şimdi yazmışlar.
    Dacia ile karşılaştıran arkadaş, ya Seat ı hiç incelemedin, ya Dacia yı hiç incelemedin. Yada ikisi hakkında da fikrin yok. Olsa idi bu yorumu yapmazdın. Markaya karşı Türkiye de bir önyargı var maalesef (bu birçok marka için de geçerli).
  • Pazarlıksız fiyat bu, Görüşlerinizi alalım beyler?

Seat Leon Yeni Fiyatlar Geldi!! (DSG, S&S)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • eski tarz kapılar daha hoştu cam kısmından açılanlar
  • Bu start-stop olayı çok gereksiz bi moda oldu her arabada var şimdi , araç olmadık yerde stop ediyor adamı deli ediyor hiçbir manası yok bence neyse fiyatlara gelirsek golf tsi dsg ile leon tdi dsg aynı fiyattalar eğer km yapışıyorsa LEON almak daha mantıklı olucaktır...
  • DSG almam,evime sokmam.
    1.2 tsi fr donanımla manuel viteste kaça mal oluyor ona bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Pazarlıksız fiyat bu, Görüşlerinizi alalım beyler?

58'e falan alınsa çiçek.
    Ama beyazdan ziyade kırmızı diyorum ben.Beyaz bu arabayı hiç göstermiyor.
  • quote:

Şu an itibariyle alınabilcek en ideal araba. Dizel C segmentinden bahsediyorum, fiyat/kalite olarak.

Yazın bu seçtiğinizin manueli ve navigasyon yerine 17inch jant opsiyonu olarak almayı düşünüyorum 55 bin lira yapıyor. Fakat babam 59bin tl 1.6tdi comfort golf düşünüyor bakalım ikna edebilcez mi

• Eski tasarım çok güzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Fr alinabilir pazarlikla dizel dsg de alinabilir ama Ankara'da seat yok araci gordugumuz bile yok

Doğuş Oto Ankara Etimesgut ta leon ve ibiza modellerini görebilirsiniz..
  • Beyaz renk trafikte tercih ettiğim bir renk o nedenle beyaz tercih ettim, kırmızıya da bakmak gerek...

Golf tdi+dsg benimde istediğim bir araç ancak Leondaki donanımı isteyince fiyat abartı hale geliyor, o nedenle Leon daha alınası bir araç

zaten bu fiyat pazarlıksız fiyat, eylül-ekim gibi piyasa rahatlayınca fiyat daha makul seviyeye inebilir gibi kampanya falan olur...
    @sapultra@ozgun77
  • 1,6 Tdi Style 51,900TL gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

Wag grubun daciasi bu marka
    Bence deymez

Güldürdü
  • quote:

Şuanda alınacak en mantıklı araba

Ben buna ek olarak deri koltuk, kış paketi,Panoramik Sunroof ekletmeyi düşünüyorum

Bence en mantıklı araba

EDİT :

Sen çok seçici sin abi araba zor alırsın

Benden sana bir seat kullanıcı tavsiyesi aynı zamanda yeni leon test ettim 2 kez Koltuklar çok kalitesiz mutlaka Alcantara Siyah Kumaş&Deri Spor Koltuklar eklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Nisan 2013; 17:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Yalnız 1.6 tdi dsg fiyatı görünce çok fena golf 7 1.4 tsi 122 hp comfortline dsgden vazcayma aşamasına geldim biri beni aydınlatsın.

Aradaki en bariz farklar

1) ses yalıtımı daha iyi golf'ün

2) iç mekan kalitesi daha iyi

3) marka algısı daha iyi VW olduğu için

Ama bana soracak olursanız DİZEL OTOMATİK CANDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

Wag grubun daciasi bu marka
    Bence deymez

Güldürdü

evet cihan efendi sen wag grupa taparcasına bağlı olduğun için gülebilirsin tabi

dünya wag grubun etrafında dönmüyor.

seat alacağıma renault alırım yada opel

vw o grupta alınacak tek marka oda uygun fiyat olursa
  • quote:

Beyaz renk trafikte tercih ettiğim bir renk o nedenle beyaz tercih ettim, kırmızıya da bakmak gerek...

Golf tdi+dsg benimde istediğim bir araç ancak Leondaki donanımı isteyince fiyat abartı hale geliyor, o nedenle Leon daha alınası bir araç

zaten bu fiyat pazarlıksız fiyat, eylül-ekim gibi piyasa rahatlayınca fiyat daha makul seviyeye inebilir gibi kampanya falan olur...
    @sapultra@ozgun77

Geçtiğimiz hafta arkadasıma tavsiye etmiştim, beraber incelemek icin gittik bayiye. Ben beyazını, arkadasım kırmızısını beğendi. Cam tavan ve led far+stoplar beyazda daha belirgin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.