Şimdi Ara

Seat Toledo 1.4 TSI DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max. 45.000 TL bütçem var Seat Ibiza 1.2 TSI aracımı satıp üzerine para ekleyip almayı düşünüyorum

Fiyat olarak en uygunu bu araç gibi duruyor ama donanım ve güvenlik özellikleri hakkında yorum almak istiyorum

Bunun haricinde daha uygun 2. el alternatiflere de açığım

Benim için önemli olan kriter;

1. Motor olarak turbo

2. Şanzıman olarak otomatik

bir araç olması

• Hocam bende de Ibiza var ama sc kasasından. Leon almak için bayiye gittiğimde meraktan Toledo'nun da içine baktım. Bir tane yumuşak plastik aksam yoktu. İbiza'nın gene göğüsünde yumuşak kıısmlar var. Yani Ibiza'nın sedanı tadında bir araç olmuş Toledo. Bütçeyi yükseltip Jetta bakın ya da arabanızı biraz daha kullanmaya devam edin.

Cidden biz Ibiza kullanıcıları şanslıyız. Uygun fiyata iyi araçlar satın almışız.
  • tolgacem kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza teşekkür ediyorum hocam,

Kesinlikle katılıyorum, gerek yakıt tüketimi olsun gerek sürüş keyfi ve performans anlamında Ibiza'dan aslında çok memnunum ancak tek sıkıntısı biraz dar geliyor araç özellikle arkada oturan yolcular için bu nedenle sedan bir model almak istiyorum.

Haklısınız jetta uygun bir araç fakat jetta'nın sıfırı bütçeyi aşıyor gerçekten.

Temiz bir 2. el jetta bulabilirsem olabilir ancak onunda 1-2 yaşındaki düşük km'de olan modelleri sıfır kadar pahalı neredeyse bakalım hayırlısı...
  • Bence biraz daha para koyup octavia alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.